Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

DAN COSMIN

Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si norocos, s-aduci numai bucurii in sufletele parintilor!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sa-mi zica mie cineva ca bebe nu stie ce facea in burta lui mami ca il mananc...
Aseara Vio a baut o bere.Fiind tarziu totusi si din putina lene nu si-a dus cutia de bere la gunoi si a lasat-o langa canapea.Astazi Phillip a vazut-o, s-a dus, a luat-o si a dus-o la gura cam asa:A lins cutia, a scurs ce mai era(chiar, ce??) si plescaia de placere.
Cand eram isnarcinata as fi baut la bere de numa.Si ma limitam la bere fara alcool ca ma lua Vio la rost ca fac copil betiv..si uite ca Phillip isi aduce aminte si vrea bere.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov
Eu sfatuiesc pe toata lumea sa-si ia Canon. Este o bijuterie de aparat, dar tr. sa ai si grija de el, nu ca in cazul nostru.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Eu nu mai sfatuiesc pe nimeni nimic. 2 exemple:
1. Camera video Sony, cumparata din Suedia: dupa inregistrarea a 6 casete s-a dus capul. Cost reparatie in Romania: 15 mil lei. (noroc ca avea asigurare in Suedia si mi-au reparat-o acolo gratis).
2. Aparat foto Canon digital, cumparat din China. Oricat i-am innebunit setarile, tot ochi rosii scoate. Zace in sertar!
3. Aparat foto Minolta digital, cumparat din Amsterdam. Merge perfect!
4. Aparat foto nedigital Canon, cumparat din Andorra. 2 filme a facut si gata, s-a saturat, s-a stricat. Zace in sertar.

Ce ti-e si cu firmele astea...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Bebee, sunt de acord cu tine! Cand eram graviduta pofteam tot timpul iaurt cu fructe (noroc ca era ceva ce puteam manca) si mancam 2-3 pe/zi. Acum, si Clara l-ar manca la orice ora. Cand nu vrea sa manance altceva, ii dau iaurt si-am terminat cu ea.

Adina, la voi se intampla fenomene paranormale cu aparatele foto si video . Noi tot o camera Sony avem, din Germania. Sa trag de timp s-ajung la cat mai putine casete filmate, ca deja avem 4? Cred ca e si dupa cum ti-e norocul sa le nimeresti.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Fetelor eu nu mai zic nimic de firmele astea.
Noi avem un aparat foto de la Minolta..pozele sunt net superioare celor de pe digitalui Canon.Canon pentru mine e bun.Fac pozica pac am pus-o.Ca nu-i pot regla anumite chestii,ca ies ochi rosii..asta e.Minolta cu APS ramane baza .
Camera Sony(tot Sony ) e inca in regula dar prea rar o folosesc.O avem de 2 ani..mai merge, mai merge.Ei..si pana mi-oi lua o 'scula' meseriasa(e cateva mii de euro la depozit) va mai papa Bubu mancare...Atata timp cat iti face treaba cu ele e bine.In rest....altele

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna, fetelor!!!!
Sunt la birou acum, am o gramada de treaba, sefa mea 9directorul economic0 pleaca in concediu, trebuie sa nasca luna viitoare, asa ca imim raman mie o gramada de chestii de facut. Nu am timp nici sa respir.
Ce bine ca ziceti de Minolta, ap. foto, ca tocmai am luat unul acum ( l-a adus seful din Franta) si nu stim daca sa-l luam sau nu. Am facut poze cu el la ziua lui Albert. Mi se pare ca ies cam intunecate culorile. In rest, are zoom 10x, memorie multa 9 nu mai stiu cata, dar mai mult decat standard).
Adriana, sa stii ca ii place lui Albert in masinuta, incepe sa-i placa din ce in ce mai mult. Pai ne-am tot gandit ce sa-i luam de ziua lui sa-i ramana si lui mai mult si sa-i aducem aminte epste ani. Am luat-o din Metro. Noua ne-a placut . A mai primit si un iepure mare de plus,care ii place, mult mai mare decat el, s-a bucurat f. mult cand l-a vazut, se distreaza tare cu el.
A inceput sa prinda curaj mai mare sa mearga singur, sper ca in 2-3 saptamani sa-si dea drumul de tot.

LA MULTI ANI, COSMIN!!!!!
SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA FII O BUCURIE PENTRU PARINTI!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

COSMIN

Sa cresti mare, frumos, sanatos si plin de bucurii in viata!

Babee, sar`mana mult de intentie. Am sa caut ceva totusi pe aici, cu toate ca astia la farmacii nu elibereaza mare lucru fara reteta. Noroc ca avem o farmacista romanca, care ne mai da asa.
Cat despre al meu sot, sincer nu imi vine sa il chinui si pe el in miez de noapte sa stea cu Amos, mai ales ca el munceste de dimineata in fiecare zi...asa ca ma sacrific eu.
Bubu trebuie sa fie tare haios scurgand sticle

Eu asta noapte am reusit sa adorm pe la 3 si am dormit pana la 10. Parca e nitel mai bine...oricum am facut iar o gramada de treaba, curatenie, mancare si acum numa` as dormi. Astept masa de pranz si apoi sper, somnic.

Va dorim un week end linistit.

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Mesajul Liei cand s-a intors de la maternitate!!! Acum l-am gasit:

Autor: Lia70
Raspuns la: 27/01/2004 13:35:48
va sarut si va multumesc pentru urari si ca ati fost alaturi de mine. Am fost foarte emotionata cand am citit mesajele vostre si ma-u facut sa retraiesc clipele de atunci. Am sa fac tot posibilul sa va povestesc cu mai multe amanunte. In orice caz, a fost agonie si extaz.
Azi e prima oara cand reusesc sa intru pe net. Bebe Alex e un frumusel si mami se topeste toata cand il alapteaza. Azi noapte a fost f agitat fiindca au aparut colicii. In rest e bine, e mancacios si a inceput sa surada in somn. Eu sunt bine, aseara am fost sa-mi scoata firele; m-am luptat cu o cadere de calciu si o anemie (aveti grija sa va hraniti si sa dormiti suficient!!!), dar acum sunt bine.

RAMONA SI FABI - FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA FETITELE, SA FITI SANATOASE SI SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE! Va dati seama ce curtate vor fi printesele vostre de baieteii nostri!

Va sarut si va doresc tuturor burticilor care asteptati marele eveniment mult curaj (ca nu e greu), multa sanatate voua si bebeilor si sa vi se implineasca toate visele!

Va sarut,
Lia si Alex

Remember: nasterea lui Cosmin, baietelul lui HELEN:

Autor: Helen
Raspuns la: 19/01/2004 19:26:43
Fetelor, eu ma pregatesc de internare... maine dimineta la ora 8:30 trebuie sa fiu la spital iar miercuri va fi cezariana! Am deja colul scurtat si intredeschis si se pare ca oricum se apropie nasterea. Toata ziua m-a durut burta si am avut contractii...acum sper sa rezist pana miercuri dimineata ( oricum daca e ceva, medicul meu este de garda in noaptea asta)

Am emotii de nu mai pot dar trebuie sa fiu tare! Acum ma bucur ca asa s-a nimerit sa vina dr ptr. ca nu cred ca mai rezistam mult... cel putin asa ma simt! Chiar daca nu par a fi inca dureri de nastere, nu ma mai lasa oricum nici cu scobutil, nici cu nos-pa...dar nu mai conteaza!

Mai devreme am facut cateva poze si acum ma chinui sa le adaug la pagina mea ... numai ca merge f greu ( e ceva cu site-ul) ... sper sa reusesc dar vor fi active probabil cam intr-o ora!

Daca reusesc mai intru ceva mai tarziu sau chiar maine dimineata inainte de plecare. Daca nu, va intra probabil sotul, sa va spuna ce si cum...!

Pupici

Helen - sapt 38

http://community.webshots.com/user/phelens

Autor: Babee
Raspuns la: 19/01/2004 19:33:12
Helen, sanatate si numai bine.Suntem alaturi de tine si o sa fie bine, vei vedea!!!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Autor: ad_risnov
Raspuns la: 19/01/2004 19:42:01
Astazi este ziua surprizelor: tocamai am aflat si despre o prietena de-a mea care traieste in Anglia ca a nascut azi o frumusete de fetita. Ea avea DPN pe 8 feb., adica odata cu mine . Deci e clar ca momentul magic se apropie. Imi este si teama sa mai plec de acasa!

Helen si tie mult curaj si Doamne ajuta ca totul sa fie bine!!! Asteptam vesti de la voi.

Adriana in saptamana 37

http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Autor: layla
Raspuns la: 19/01/2004 19:43:50
Nastere usoara LIA!
Layla si Daniel Alexandru

Raspuns la: 19/01/2004 19:48:33
Am uitat sa va spun de Ane .Rachella e o mancacioasa, mamica gluemste si spune ca nu-i este de folos lapticul ei si-si papa si degetele ..dar se face ea mare..nu???Maine vin fetele acasa si le asteptam pe forum
Eu sunt inca la capitolul dureri de cap.. .Va rog sa ma credeti ca m-am saturat, sincer.Am ajuns sa le urasc si medicii saracii n-au ce-mi face ca mai e putin si cica 'scap'.
Adriana si Andruska, sa ne tineti la curent cu Lia..si bebe desigur

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Autor: Ioana77
Raspuns la: 19/01/2004 20:17:25

Autor: Adina Iulia
Raspuns la: 19/01/2004 20:27:44
Helen, ai vazut ca pana la urma a iesit cum ai vrut tu? La fix cu internarea! Sa fii tare si sa ai parte de o nastere usoara!

Autor: saphir
Raspuns la: 19/01/2004 21:13:59
LIA si HELEN, bafta multa si nastere usoara !

Raspuns la: 19/01/2004 21:31:02
Ma simt tare rau asa ca s-ar putea sa merg inca din noaptea asta la spital! am luat calmante si un pic este mai bine dar sunt f ametita (poate si de la medicamente) si imi vine sa vomit! deocamdata incerc sa adorm ca nu am contarctii regulate ...mai curand sunt aproape continue dar burta ma doare mai putin insa ma scurgeri maronii iar! inca nu am sunat medicul ... astept sa vad ce mai e! Acum cand am pus pozele facute dupa amiaza pe site am impresia ca burta este cam mica si imi fac griji sa nu foie bb prea mic( vorbesc clar prosti ca oricum nu mai pot cu burta asta) desi nu cred....atat ca azi era stricat ecograful si nu stiu cat se estimeaza sa aiba...dar mereu a fost maricel...cred ca stresul imi da tot felul de ganduri!

Inca o data va pup si pe curand!
Helen - sapt 38

Autor: Theodora
Raspuns la: 19/01/2004 22:16:14
HELEN curaj si totul se va termina cu bine!
Theodora,o mamica fericita si Alexandros, Yannis gemenii mei minunati!
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Raspuns la: 19/01/2004 22:21:33
M-am lansat in pledoarii pentru caruturi (tara arde si baba se piaptana) si am omis ce era important: Helen, daca te duci din noaptea asta la spital, sa stii ca iti tinem pumnii. Poate faci cezariana mai repede? Te asteptam cu vesti despre bebe!Succes!

Adina+BB34W

Autor: fabi
Raspuns la: 19/01/2004 23:50:01
tinem pumnii lu Helen si Liei, sa le dea Dzeu putere sa treaca cu bine nasterea!

Autor: DARAEL
Raspuns la: 20/01/2004 00:46:14
Uf, am aparut si eu, desi internetul m-a sabotat pe fata !
FETE DULCI, NASTERE USOARA !
DARAEL & Maria-Daria (35 W)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Autor: Diana_b
Raspuns la: 20/01/2004 00:54:21
Lia si Helen, va tinem pumnii, nastere usoara si mult curaj.

Diana si Mircea

http://community.webshots.com/user/dianab13

Autor: amuleta
Raspuns la: 20/01/2004 05:29:24
Felicitari, Ane ! Sa ai o fetita sanatoasa si care sa te lase sa dormi noaptea !
Lia si Helen, sa va pazeasca Dumnezeu in orele care vin !

Autor: Elena I.
Raspuns la: 20/01/2004 08:10:22
Vad ca se precipita lucrurile .

Ioana. Co, sa te ajute Dumnezeu sa iasa totul bine!

Helenei si Liei le urez tot binele din lume, copilasii sa se nasca repede si sa fie sanatosi! (Ma gindeam cum ar fi sa mi se rupa si mie apa la controlul de miine )

Autor: narcisa
Raspuns la: 20/01/2004 12:42:01
Anita, FELICITARI!!!, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! refacere usoara.
Lia, bun venit lui bebe Alexandru, sanatate, si insanatosire grabnica!
Helen, nastere usoara!
narcisa 38 saptamani & Patrick 1 an si 6 luni

Autor: Andruska
Raspuns la: 20/01/2004 17:09:14
Va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza : Helen tu nasti maine, nu ? Nastere usoare cu un bb sanatos si recuperare rapida,

Andra cu burtica de 38 saptamani si Andrei (4,4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Raspuns la: 20/01/2004 20:05:02
Adriana, Andruska de Ramona mai stiti ceva?
Helen mult curaj si nastere usoara!
Eu merg joi la control la Municipal ! Dar in alta problema! Sper sa fie totul OK.

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru

Autor: Andra28
Raspuns la: 20/01/2004 20:47:15
Si tie Helen, curaj!!!
Lia, sa-ti traiasca micutul si refacere grabnica!!!

Pupici,

Andra- in 39 de sapt & bebe burticos Alexandru

Autor: Diana_b
Raspuns la: 22/01/2004 20:54:26
Andruska, nastere usoara, iti tin pumnii sa fie totul bine.
Helen nu trebuia sa nasca astazi? Sau nu tin eu bine minte?

Diana si Mircea

http://community.webshots.com/user/dianab13

Raspuns la: 22/01/2004 21:34:21
De Helen parca stiam ca ieri trebuia sa nasca nu ?

Va pupicesc,

Andra cu burtica de 38 saptamani si Andrei (4,4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Raspuns la: 23/01/2004 10:28:56

Raspuns la: 24/01/2004 09:04:02
De Helen nu stim nimic?

Raspuns la: 26/01/2004 09:59:00

Adina+BB35W

Raspuns la: 28/01/2004 09:37:54
Nu mai stim nimic despre Helen, Andra28 si Narcisa. Fetelor, va asteptam cu noutati!!!

Raspuns la: 29/01/2004 12:16:53
Pupacim pe toata lumea...nu stie nimeni nimic de Andra sau de Helen sau de Amuleta ?

Andra cu burtica de 39 saptamani si Andrei (4,4 ani)
Album Andrei:

Raspuns la: 30/01/2004 20:09:59
Buna mamici si foarte approape viitoare mamici,

Imi pare rau ca nu am putut sa va dau nici o veste intre timp dar sotul efectiv a zis ca va povestestesc eu cand vin acasa...

Astazi am venit cu bb Dan-Cosmnin acasa, care s-a nascut pe 21 ianuarie asa cum se stabilise, prin cezariana, cu anestezie generala (hotarata in ultimul moment) a avut la nastere 4.000 g ( nu imi venea sa cred...cred ca am intrebat de zece ori - practic mai aveam mai bine de doua sapt pana la termen), 53 cm si care este f bine... papa de la san dar a primit si ceva completare in maternitate ( ramane de vazut cum o sa fac mai departe) In maternitate a fost f cuminte... am aflat de la asistente si asa era si cand il aduceau la supt..nu am stat in rooming ptr. ca fiind operata ne protejau si ne scuteau de grija copilului... oricum a fost mult mai bine asa ca m-am odihnit dar simteam ca inebunesc cu atata stat in spital... am stat in plus vreo 2 zile ptr. ca asa am stabilit cu medicul meu ca il astept sa isi termine cursul pe sapt asta! Deci bb este bine ..sper sa fie la fel de cuminte si acasa ...deocamdata doarme... eu insa sunt cam slabita, am anemie mare si lipsa de calciu dar toate se vor rezolva....! (chir si monitorul ma cam ameteste!)

Nici eu nu am citit tot ce s-a scris de cad am fost eu plecata dar am vazut lista si vreau sa le urez Felicitari tuturor celor care au nascut, sa va traiasca bebeii si le tin pumnii celor care urmeaza!

O sa revin cu amaunte!

Pupici,

Helen si bb Cosminel

Raspuns la: 30/01/2004 21:13:35
Helen sa iti traiasca baietelul...mai dar ce copii mari se nasc aici la noi...sa fi sanatoasa, sa iti revii repede si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti .

Noi astazi am iesit la plimbare cu tati si ne-a prins tare bine - am stat vreo 2 ore pe afara. Vad ca bb nu mai vrea sa iasa, vb Roxanei de cand s-a deschis Municipalul se simte in siguranta la mami in burtica. Marti mergem din nou la control si daca pana atunci nu da semne ca vrea sa vina, miercuri ne internam ptr marea cunoastere. Abia astept sa il vad :-)

Ramona a venit acasa cu printesa si era tare fericita ca a iesit din spital. Spunea ca are doar colostru si ca ii da si completare ca sa creasca fata mare si frumoasa

Adriana tu cand te mai duci la control, ca ieri cand ne-am vazut am si uitat sa te intreb

Sper ca toate sunteti bine si va pupam Noapte buna,

Andra cu burtica de 39 saptamani si Andrei (4,4 ani)
Album Andrei:

Raspuns la: 30/01/2004 21:55:45
sunt atat de suparata .Tocmai am aflat ca fetele mele de la colegiu au picat examenul de limba engleza .Una dintre ele nu prea si-a dat interesul si era resemnata, imi pare rau de cealalta ca a pierdut anul din cauza a inca 2 examene picate.Va renunta la colegiu din pacate.Mi-e mila de ea ca nu era un copil extraordinar dar muncea de rupea sa fie sus.Si mereu i-am apreciat pe cei mai putin inzestrati dar cu o ambitie extraordinara.Acum..is tare socata

Raspuns la: 31/01/2004 00:00:05

Helen, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si frumos!!! Vezi ca s-au dus toate grijile si durerile ??? Asteptam fotografii!!!

Raspuns la: 30/01/2004 21:13:35
Helen sa iti traiasca baietelul...mai dar ce copii mari se nasc aici la noi...sa fi sanatoasa, sa iti revii repede si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti .

Autor: DARAEL
Raspuns la: 31/01/2004 07:50:51
Lume, lume, la toate burticile si mamicile !

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR IN SPECIAL PENTRU MIHAI ALEXANDRU SI DAN COSMIN ! FELICITARI ANDRA si HELEN

Raspuns la: 31/01/2004 09:25:46
Mama, ce de-a vesti! Felicitari, Andra si Helen, sa va traiasca baieteii si sa fie sanatosi!

Autor: ane2
Raspuns la: 31/01/2004 15:51:57
Helen Andra Tatiana Felicitari Sa Va Traiasca bebeii si sa aveti parte numai de clipe minunate alaturi de ei

Anita si Rachella
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Cosmin!!!
La multi ani, scumpule! Sa fii mereu cuminte si sanatos, sa ai parte de bucurii si noroc in viata!

Helen, sa va traiasca minunatia!!!

Petrecere frumoasa si cadouri cat mai multe pentru puiutz!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

daca tot vorbiti de aparate foto si camere sa va zic si de la noi...noi am ochit un digital Olimpus super fain, asteptam poate ni-l aduce epurasul de Paste pina atunci tot Olimpus folosim dar cu film.
Despre camere video, noi avem Sony cumparata din Dublin si suntem incintati de ea, ne facem treaba super bine cu ea.Ne-ar trebui un trepied in rest e ok.

Gaza mea e super incintata de mers si de doua zile si de ridicaturile de jos cu funduletul in sus, e o dragalasa si-mi vine sa o maninc de draga ce-mi e.

Isi ia o cutie sau o carte sau mai stiu eu pe ce i se pune pata si le plimba toata casa...scumpi mai sunt doamne, abia astept sa-mi rezolv celelalte probleme si sa ne apucam de un fratior

pupicei si o zi frumoasa!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput