Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
Tatiana, poti face tu niste prajiturele cu fructe, sucuri, eu zic ca copii peste un an pot manca prajiturele facute in casa, sa stii tu ce pui in ele. In plus poti servi si cu fructe
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Roxana_G spune:
Buna buna buna. Desi am avut o zi execrabila, azi culmea am un tonus bun. Mi-am inceput ziua intorcandu-ma acasa dupa laptop. Apoi munca si iar munca. Insa azi am ajuns devreme acasa. Nu pentru ca nu as fi avut treaba, insa m-au sunat ai mei disperati ca am fost inundati. Si cum ai mei nu puteau strange apa, nu stiau ce sa faca. Pana la urma s-a sacrificat tata, insa cand am ajuns eu nu se simtea prea bine. Vecina noastra de la 5 care ne-a mai fericit o data o facuse lata - i s-a infundat cada si m-a bucurat pe mine, pentru ca apa de pe scurgerea ei a ajuns la noi. Nu inteleg de ce la noi in locasul pentru tevi este betonat si la alte etaje e gaura (poate asa a facut vechiul proprietar), insa orice spargere de sus se revarsa la noi in casa. Dar e OK, si-au oprit apa de tot si maine vine un instalator sa le rezolve problema.
Andreea si Thomas Adrian!
Tania, sa stii ca ma batea gandul sa ma intorc in CIC. Insa banii bata-i vina sunt vitali acum in perioada de constructie a casei.
Flaviana, nu am o reteta pentru nimic. Eu sunt mereu deprimata forumului. Te inteleg perfect, asa simt si eu. Dar din nefericire nu am gasit solutia.
Tatiana, buna intrebare. Si noi vrem sa invitam niste copilasi draguti. Pe parinti stim noi cu ce ii cinstim, dar piticii? Eu am tot promis ca ma tin de capul nasei sa aflu reteta de tort. Era ceva cu biscuite dedesubt, o crema usoara cu vanilie, gem si frisca din iaurt. Cred ca pot adapta ceva si pentru dulcineii de 1 an. Ceilalti sigur pot papa.
Gata. Am fugit la nani. Sunt rupta. Maine alta zi grea. Seara si mai si. Vine mama soacra maine, insa nu a mai stat cu Alex de prin septembrie si ma tem ca nu se va descurca. Sper sa ajung macar la baie.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
buli spune:
rideti voi, rideti, dar noi am inceput procedurile de intarcare si pe de o parte ne distram pe lesinate ca e tati liber saptamina asta, pe de alta parte e o jale taaare mare.
cam asa
va povestesc eu cum a fost cind se termina
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
CataD spune:
LA Multi Ani! Thomas and Andreea
Soleil, te inteleg, si eu am aceeasi impresie ca bona imi creste si educa dodoapa. Noroc ca imi place de bona :)
Si nu te speria ca nu arata la obiecte, o sa arate ea mai incolo. A mea arata numai cand are ea chef, cateodata nici nu ma baga in seama cand o intreb, zici ca vorbesc cu peretii!
Si mai am o problema: s-a razgaiat de nu mai pot! Cum nu vrea sa faca ceva cum urla. Cum nu-i dau voie (in locuri periculoase) sau o iau cand se duce pe la cabluri, etc, cum urla!!!
Daca o iau in brate (mai ales cand vin acasa) si apoi o las jos...tipete frate!!!
Nu mai stiu ce sa mai fac cu ea, a intrat fata in alta etapa de dezvoltare.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Elena I. spune:
Claudia, am vazut site-ul cu Dragos. Taare mi-au placut comentariile.
Mickyyy, super ca ii faci o surioara Malinei. O sa se joace foarte fain impreuna, mai ales ca sint asa de apropiate ca virsta.
mav, si eu mai alaptez. Sa inteleg ca noi doua, Monica si Anca am mai ramas pe baricade? Ups! Anca il intarca pe Matei!
Roxana, uf! cite ghinioane s-au adunat pe capul tau in ultima vreme. Eu zic sa accepti ajutorul fetelor. Sigur se vor descurca.
Babee, multa sanatate lui Philip! Cum se mai simte?
Soleil, nici Erica nu arata obiectele cind ii cer si sint convinsa ca
stie foarte bine numele lor.
Catalina, fiica-mea cind doreste un lucru pe care vede ea ca nu-l obtine cind "a zis" izbucneste instantaneu in niste hohote de plins de ti se rupe inima si tot asa de brusc inceteaza dupa ce a primit ce-a vrut. Fariseu mic!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
mav spune:
Salutare si de la noi!
pt 18 ian:
THOMAS ADRIAN
ANDREEA
pt 19 ian:
LA MULTI ANISORI CU NOROC!!!!
ALEXANDRU
ALBERT EDUARD
mav
Babee spune:
La Multi Ani Thomas Si Andreea
Multumesc de intrebare Elena...Phillip se simte mai bine.Scoatem muci galbeni galbeni , tusea a mai trecut...dar vom continua cu siropelul.
In seara asta a fost distractie maxima pe chat..Monica a cam incurcat-o cu o doamna ce-o cerea socoteala..Cum de-si permitea sa fie id-ul ei in lista sotului ei...Si am resit sa convingem femeia ca suntem un biet grupulet de mamici(slava Domnului c-avea si ea 2 copii) si s-a retras.Doarme omu' pe perna si nu pe pres in seara asta
Maine avem o zi mare...sa fim sanatosi si sa le putem duce..
Nu plec inainte de a le ura lui Albert Eduard si lui Alexandru un La multi ani calduros si tot ce e mai bun pe lumea asta!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
DARAEL spune:
La Multi Ani Albert Eduard !
La Multi Ani Alexandru !
Prunci frumosi, acum sunteti mari si voinici, asa ca asteptam invitatie la petrecere cu sampanie, tort si veselie... dar la cererea petrecaretilor se poate accepta si un pic de laptic +/- gris !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Elena I. spune:
Albert Eduard si Alexandru
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie
ralualexandrei spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI FERICIRE SA VA DEA DUMNEZEU!Albert Eduard si Alexandru
Emilly nici mie nu-mi vine sa cred dar chiar ii iese o masea.Nu va descriu prin ce trecem ca sa nu va sperii.Va rog tineti-mi pumnii astazi ca la 16.30 am examen la informatica.Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2