Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Vai, ce greu am intrat pe DC! Si nici nu pot sa stau prea mult, ca am treaba.... Am vrut sa vad ce ati mai scris, dar se pare ca s-a mutat "cartierul general" pe DC!

Va pupam si noi si va uram sa aveti o zi placuta!

mav si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Alexandru

Albert Eduard

Andra, bafta la examen!

Monica si Roxana, multumesc . Roxana si eu stiu o reteta de "tort" cu biscuiti, crema de vanilie, gem si frisca. E usor de facut si bun!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am vrut sa zic ca s-a mutat gasca de pe DC, pe YM, da' iar m-am luat valu'....

mav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Albert

Alexandru

Si eu am intrat foarte greu pe DC, de fapt nu a mers deloc de dimineata si acum merge tare greu.

Am pus si noi pozici noi. Sper sa si mearga si sa se vada.

O zi buna va dorim

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani sarbatoritilor pe care am ratat sa-i felicitam la timp ptr. implinirea unui anisor:

Rares, Bianca Iustina, Andrei, Robert, Jessica Sara, Andreea, Maria-Daria, Rachella Alexia !!! Sa cresti mare, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult parintii!

si ptr. astazi: LA MULTI ANI ALBERT! Monica sa-ti traisca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Si deasemena La multi ani ALEXANDRU!

Otilia, Ioana, Monica si Gabriela multumim mult de tot ca v-ati gandit la noi si ne-ati sunat sau ati trimis SMS cat am foat la spital!

Adriana, felicitari ptr. ca ai luat examenul auto!

Noi ne-am intors luni seara de la Tg Mures, de la spital dar suntem f raciti amandoi si nici nu am avut dispozitia necesara de a scrie. In plus avem o gramada de treaba ca vineri si Cosminel implineste 1 an, motul il luam sambata!

Pe scurt povestea cu spitalul si anlizele:
Martea trecuta ne-am internat la spital la Tg Mures ptr analize.
Ne-am intors abia luni. Faza e ca nu i-au gasit paraziti nici acolo, desierau leucocite in scaun si transaminazele (la ficat) sunt cam proaste, toleranta la lactoza a iesit ok dar la limita iar ptr. gluten au trimis analizele la Cluj si vor veni abia peste vre-o 2 sapt. Asa ca am plecat mai nelamuriti decat ne-am dus, fara tratament si fara o concluzie clara... singura concluzie a fost ca digestia nu se face chiar bine si are totusi un sindrom de malabsorbtie dar inca nu se stie cauzele deci ne-a dat regim fara lapte (dar cu lapte dietetic de soia pe care nu pune gura
oricum) si preventiv fara fainose cu gluten timp de 4-6 saptamani, apoi sa revenim la contol. Ne-am ales insa cu o racela urata, Cosmin cu rosu in gat si cu antibiotic iar, varsa si nu vrea sa manance nimic... asta o sa treaca dar chiar nu era cazul sa mai si raceasca... In fine, o sa vedem ce si cum, sper sa nu fie intoleranta la gluten ca ar fi chiar tragic...

Pe langa analizele astea i-au facut si control orl, si unul neurologic, si ecogarfie trans fontanela si la organele interne si totul e ok... legat de capul mai mare a ramas ca sa este el mai capaos, este o macrocefalie dar fara nimic patologic (deci nu hidroceflie), asta este conformatia lui.

Pacat ca s-a imbolnavit, ca a facut faringita asta ca altfel a fost f vesel si chiuitor la spital si era mascota pe acolo.... deci a ne-am dus super ok si am plecat ...ca pixu.... le-am spus medicilor de garda in week-end sa-l verifice in gat dar am vorbit singura, luni era deja rau! Acum, normal avem varsaturi mai mereu, nu vrem sa mancam, si facem kk apa de la antibiotic... habar nu am unde vom ajunge in felul asta. Daca initial am plans si m-am necajit rau acum parca sunt beata (adevarul e ca ma simt si eu rau de la raceala)... parca am devenit mai imuna, astept sa-i treaca si sa vedem ce o fi cu malabsorbtia asta! Pana una alta e bine dezvoltat chiar daca nu e gras si a laut in greutate in limitele normale.

Deci, asteptam rezultatul de la Cluj ptr. toleranta la gluten si pana una alta ne pregatim de petrecere si speram sa isi revina pana vineri cat de cat, ma refer la papa, vomitat si kk ca altfel suntem f vesel si fericit.

AAAAAAA... uitam sa va spun ca merge si Cosmin singur de vre-o saptamana, la spital a inceput... inca nu suntem expert dar ne straduim!

Mai revenim si multumim inca o data ca v-ati gandit la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

ce bine ca merge Dc-ul ca m-am ingrozit...cred ca-s dependenta rau
Andra succes la examen!!!!peste o ora incepe.
Si Monica ce-o fi facut???
Helen si Cosmin bine ati revenit acasa si sa fiti sanatosi sanatosi.Si felicitari pentru primii pasi!!!
Si Phillip a facut astazi cativa pasi singurel dar cred ca ii e cam frica.Cred ca se simte in siguranta cand ma tine de un deget c-asa merge de numa.
Asa...si Saphir ce dulce e Amos al tau...si am vazut toate toate pozele si am tras cu ochiul si la burtica...Ce frumoasa e..Sa fii sanatoasa si calma si nastere usoara usoara....

La noi a nins azi noapte asa ca acum iesim afara putin(chiar daca este frig) si vom face si cateva pozici pe care le voi pune pe seara.
Va pupam si zi usoara

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Saphir dulce foc Amos, are si cu cine semana
Am insa o curiozitate, cum de stau statuetele alea si vaza aceia imensa in picioare linga Amos...sunt superbe si sa nu le zmotoceasca un picut??

Andra mamica Mariei, io zic sa ne pregatesti ca sa nu ne speriem atuci prea tare...

Helen sanatate maxima!

Babee sanatate lui Bubu!

ne vedem pe YM pupicei!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Albert!!!
Alexandru!!!

Puiuzti scumpi, sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi! Sa aveti parte de bine si de bunatate, de senin si de frumos!

Monica si Lia, dragele noastre, sa va traisca scumpii si sa fiti mereu alaturi de ei pentru a le veghea pasii.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile si de azi!
Pe Alexandru o sa-l pupam personal ca mergem la el peste vreo juma' de ora.
Mei, deci numai eu ma laud cu dintosul meu? Mircea are 8 dintisori si ieri i-am descoperit a 3-a maseluta. De 2 stiam, ca a trebuit sa-i dau Nurofen sa-i mai calmeze durerea, dar a 3-a s-a insinuat pe nesimtite. Am vrut ieri sa verific cit de umflate mai sint gingiile in dreptul maselutelor neiesite si oops, surpraiz - a 3-a maseluta.
Pupici, mergem sa ne pregatim de vizita. Am intrat doar sa ne laudam putin .

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Albertutu!
La Multi Ani, Alexandru!

Bravo, piticilor! Multi, multi ani inainte!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput