Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 2
anda141 spune:
Anca, ce haios ai povestit!!!Poate-l tine obiceiul sa nu se mai trezeasca noaptea!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
A_Iulia spune:
Anca, mama zurlie ce esti, o cauti cu lumanarea! Lasa copilu' sa doarma!
Tatiana, poti sa iei si din comert, zic eu, daca copilasii sunt mai mari (cei de 2-3 ani); pentru cei mai mici cred ca mai bine le pregatesti niste borcanele! Biscuiti speciali...eu stiu...in rest eu zic ca e bine tot ce ai scris!
Soleil, lasa ca nici a mea nu arata prea multe. Face pa doar cand vrea ea si bravo. Cam atat! Si-or da ele drumul si-apoi sa te tii...
Tania, succes la invatat! Mai, dar e greu acu' examenul asta...Eu pe vremea mea cand l-am dat (a se citi acum 13 ani) m-am dus fluturand, n-am citit nimic, noroc ca fusesem de vreo 2-3 ori la niste cursuri unde se rezolvau problemele! E drept ca mi-a luat ceva timp pana sa ma acomodez cu volanul, dar toti trecem prin asta. Iar din decret nu cred ca mai ramane prea mare lucru in cap dupa examen!
LA MULTI ANI, ANDREEA!
LA MULTI ANI, THOMAS ADRIAN!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ralualexandrei spune:
LA MULTI ANI Andreea si Adrian!Sa fiti sanatosi si cuminti!
Dupa o noapte nedormita ma doare capul de imi crapa,am prins vreo 4 ore de somn de la 6 la 10 dimineata pt ca pe Mariuta mea tare a chinuit-o maseluta care se pregateste sa iasa si a gemut toata noaptea in somn de mi se rupea sufletul.Acum vad ca doarme linistita saracuta cred ca nici ea nu s-a odihnit azi-noapte.Robert a iesit mai devreme azi de la scoala si noroc cu invatatoarea ca mi-a telefonat sa-mi spuna caci altfel ma astepta copilul o ora in frig.Cam asta e pe la noi. Va doresc o zi buna.Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
DARAEL spune:
La Multi Ani Thomas Adrian !
Oameni buni, aduceti tortul si desfaceti sticla cu laptic : avem un ficior mare in zona !!!
La Multi Ani Andreea !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Emilly spune:
Buna mamici,
Andra Mariei ii iese o maseluta??sa ne asteptam deja la maselute??mai ce copii mari avem...
Anca vrea copilu sa doarma singur si las ca-i bine.Nu va puteti muta patul vostru din camera lui bb?
Soleil greu trebuie sa-ti fie...de fapt la toate mamicile care lucreaza.Eu va admir pe toate cele care ati inceput muncile.
Eu sa ma pun in situatia voastra as fi depasita de evenimente...
dar niciodata sa nu spun niciodata...
pupici la bebici si o zi buna!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
TatianaG spune:
Adina, mersi pentru ideea cu borcanasele . Vezi, daca nu le folosim, nu le-am luat in considerare.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ad_risnov spune:
Salutare!
Azi am la greu!!! Ce bine e sa ai cu cine lasa copilul!!!
Am fost prin magazine, la piata, la servici. Am depus si actele pentru permis, iar joi il ridic. Deja am vorbit cu Alina, nasica lui Rares, sa fac primul drum cu masinutza ei. Abia astept!!!
Noi avem in continuare probleme mari cu dintii. Azi dimineata Rares ne-a dat trezirea la 6.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ane2 spune:
Thomas Adrian
Adreea
Anca cred ca sunteti haiosi rau !!!!!!!
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
Adriana fericitoooo!ce bine e ca ai cu cine sa-l lasi pe Rares....
De ce zici ca aveti probleme mari cu dintii?... face urit, urit de tot???noi parca am mai luat o pauza cu toate ca se mai pregatesc 2 dintisori sa iasa.
Fetele, bb-ii care au doar 2 dintisori le putem da sa rontaie singurei??ma gandesc ca daca rupe bucatele mai mari sa nu se inece.Adica noi am patit-o si acum mi-e frica sa-i mai dau in minute o bucata de mar sau piine.
pupici!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Elena I. spune:
Salutica si din Tirgul Iesilor!
Am reusit sa citesc si io cam tot ce ati scris in timp ce Erica isi lua prin spatele meu portia de celuloza.
In 13 am scris un mesaj de fo doua ori si, cind sa-l trimit, hop! error!??? Asa ca m-am 'nervat rau si n-am mai intrat pe forum. E adevarat ca nici n-am prea avut timp pt. ca Erica a dormit zilele astea numa o data ziua iar noaptea am cam avut foiala din cauza dintilor. Prin urmare am niste datorii:
13. ian.
Felicitari, Adriana, ca ti-ai luat examenul de soferie!!!
Rares!! 11 pupici de la Erica!
14. ian.
Bianca Iustina si Andrei!!!
15. ian.
Robert si Jessica Sara!!!
16. ian
Andreea si Maria-Daria!!!
17. ian.
Rachella Alexia!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita si implinita!!!
Meeey, ce-am mai plins si io la remember!!! Norocu' meu ca Erica era in celalalt capat de camera si stringea de zor un balon. Pina la urma balonul a facut poc! si s-a cam speriat mitzania. Ce nedumerita se uita la defunctul obect!
A! si am vazut pozele cu Rachella. Imi place mult de ea ce frumoasa e si eleganta!!
18. ian.
Andreea si Thomas Adrian!!!
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie