Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
katalina spune:
Draga MARIANA, la mine "lenea e cucoana mare".Cind e vreme frumoasa si cald sau vara iesim zilnic, dar acum cind e f. frig cam la 2 zile.Defeccctul meu e ca nu-mi place sa ies singura, il astept si pe tatic mai intotdeauna si pe la 6 iesim de obicei.Si marea mea problema e ca nu am cu ce sa-l plimb pe-afara(in carucior ingheata saracu' la 0 grade,chiar daca e dotat si pt. iarna, in portbebe nu mai incape cu atitea haine pe el,voi cum procedati?).In market nu-i problema!
EEEEi, MICKYYY cum te-ai descurcat azi cu Malina si cu casa vraiste!!!
Catalina, ROBERT si CATALIN
Claudelu spune:
Kata, eu doar in carucior il scot pe Raul...il imbrac bine, trag salopeta pe el si mai i-au si o patura in cazul in care adoarme...nu cred ca ii e frig daca il imbraci bine si ii dai si manusele...cel putin Raul e tot timpul cald In marsupiu nici nu se pune problema sa-l mai scot ca ma rupe in doua cu toate ca mie tare mult mi-a placut sa-l scot asa
Claudia si Raul
Rayuela spune:
buna ziua mamici!
la noi ploua groaznic,e o vreme de tot rahatul
Amelie a facut azi kaka la olitza!!
Eu dormeam,era cu ai mei,care ai si imortalizat kakatzelul in poze,sa-mi arate ce fetita mare am!!Am zis ca nu pun poza in album,ca e scriboasa
Claudel,mai ninge la voi?Si Amelie are faza cu tusitul,ca si Raul,e o scumpa!!
Mariana,sa-ti raspund la intrebari:referitor la iesit afara:indiferent de ploaie,vint viscol,soare,minim o ora ies afara cu Amelie.La noi e clima rece si vreau sa o calesc!!Mai feetelor,aici sint dementi suedezii,isi tin copii fara caciulitze,desculti,am vazut copil de 6 luni in mienca scurta,si a mea era infofolita pina in git!!Adevarul este ca sint caliti,si cind cresc,nu au probleme cu frigul..stiu de cind lucram cu copii,afara erau 15 grade,in apa 10 grade,si ei se aruncau in cap in apa aia rece,iar eu dardaiam cu geaca pe mine!Referitor la tigari:nu am observat absolut nimic care sa-mi influenteze sarcina,Amelie a fost sanatoasa tun,nu am avut decit o mica raceala cu nasuc infundat,in rest..doamne ajuta,sanatoasa ,beton!!!Cred ca fumatul nu e bun,dar eu nu am avut vointa sa ma las si am avut noroc ca am un copil sanatos!
Alina,da frig e la voi mai...desi stau tot in nord ,la noi nici pic de zapada
Laura,groaznica poveste,aualeo,ce sperietura as fi tras,ca sint si panicata de fel!
Katalina,daca reusesti sa-l culci pe Robest devreme,sa ne spui si noua ce metoda ai aplicat,sa invatam si noi...ca si pitica mea tot la 12 noaptea se culca!
Nedda,mai vrem poze cu Lara,eu te bat la cap incontinuu!
LA MULTI ANI STEPHIE!!!
Sa cresti mare si cuminte!!
Elena si Amelie
Rayuela spune:
Soleil,bine ai revenit printre noi!!!
Tiana e o scumpa,acum am vazutr pozele noi!
Elena si Amelie
georgescu oana spune:
La multi ani Stephanie sa cresti frumoasa sa se bucure mami de tine
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
mariana tache spune:
Clau, nu e voie sa rad cand ma imita, fiind ca ii spun ca nu e voie la ceva si ii si fac din cap ca nu. El ma imita, adica face din cap, dar prostia tot o face; deci nu am voie sa rad in astfel de momente deoarece ar crede ca rad deoarece face rele si l-as incuraja; sper ca m-am facut inteleasa. Daca dau din cap "nu, nu", doar asa ca sa ma imite, atunci ma distrez, stai linistita; si ma imita si cand rad; cum vede ca rad in hohot, sau cumva mai zgomotos, cum incepe si el; si se vede ca e diferit fata de rasul lui; e un fel de imitatie.
Katalina si eu am probleme cu ce il scot afara. Caruciorul nostru nu e super dotat (cu acoperitori, sau mai stiu eu ce; e simplu) si i si stramt in el. Dupa o ora de plimbat e rece tare la picioare. Il invelesc eu, der tot degeaba; iar daca ies cu caruciorul, trebuie sa ma plimb in cartier unde nu e nici un parca, sau ceva spatiu de joaca si ma plictisesc de moarte (stam in deal si nu pot sa ajung in oras cu caruciorul). Asa ca de obicei ies cu portbebe. Inca mai incape in el, dar e super greu. In fiecare zi dam o tura de oras (ne intoarcem cu taxi), dar mai mult de 2 ore nu rezist de spate. Dar ma gandesc ca si atata o fi destul. Si sa ma duc in 2 ture nu prea pot din cauza programului de somn si masa, plus ca mor mana il imbrac. Asa ca e bine si odata/zi in medie cate 1 ora si jum.
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Elena, pai cum nu ne arati kk din olita?? hai nu fi rea, ca io nu-s scarboasa Felicitari pisicutei!!! Se impaca bine pisicuta cu bunicii??
Is nebuni muedezii ?? cum in tricou?? bbbbrrrrr....si eu sunt mai friguroasa de felul meu...bbbrrr, ca ma ia cu friguri...
Claudia si Raul
alona spune:
Kata, daca tu zici ca Robert ingheta in caruciuo la 0 grade, io ce sa mai zic? In fiecare zi musai sa iesim de 2 ori si nu conteaza ca e ploaie, vint( si aici sint niste vinturi de mori)sau -20 ca azi.As vrea io sa fie 0 grade , da astia au zis toata luna asta cu -,cel mai "cald" o sa fie -5.
In legatura cu fumatul, si eu am fumat cind am fost gravida, aprox 5 tigari pe zi, se mai faceau 6 citeodata, dar asta numai dupa ce am ramas in concediu, cit timp am fost la servici nu fumam mai mult de 2-3 tigari pe zi.Cu toate astea Thea e sanatoasa, doar o raceala si otita( dar asta nu cred ca se trage de la fumat).
Da ce ore tirzii de culcare aveti voi! Thea doarme de la 8-8:30, maxim 9, pina dimineata la ora 7:30-8:00, cu trezirea de rigoare peste noapte( o data sau de 2 ori).Mai are seri in care se trezeste pe la 10,dar bea putin ceai, ii dau suzeta si mai sta si se uita pe pereti sau se joaca cu ursuletu ei dupa care adoarme cam in 10 minute fara comentarii.Ei, avem si noi scandaluri, ca nu se poate sa fie asa cuminte in fiecare seara, dar in general e ok.
Mai nou face scheme la lapte, nu prea mai vrea.Voiam sa va intreb mai demult , dar am uitat: le-ati dat sa bea din paharu' ala cu cioc? Eu i-am dat ieri lui Thea sa vad ce face, dar s-a jucat cu el, nu stia ca trebe sa-l ridice si sa traga din el.O fi prea devreme?
Anca,Vlad si Thea
mariana tache spune:
In legatura cu .............
Fetelor, nu-s normala . Habar nu am ce am vrut sa spun. Si ma uit la ce ati scris voi, dar tot nu imi dau seama. Oare care o fi cauza? Am imbatranit???
E la tv asta de 67 ani ce are fetita. Groasnic! Sper ca nu nasc polemici, dar mie mi se pare revoltator. Un copil are nevoie de o mama energica. Ce se va intampla cu fetita aia peste 2-3 ani? Eu nu as fi facut asa ceva; mi se pare ca se joaca cu viata fetitei, doar ca sa-si satisfaca propriul "eu"; egoism curat.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
alona eu i-am dat lui stefan sa bea din ciocul ala, dau nu a stiut ce sa faca cu el. Si m-am enervat si am trecut direct la canita. Asa ca Stefan bea din cana si nu da pe langa aproape deloc; de obicei ii dau numai apa ca sa nu facem risipa; cand ii este sete nu curge un picur pe langa; dupa ce trece setea se joaca: bulbuceste, ia apa in gura si o da pe toata afara sau inapoi in cana etc. Oricum, eu zic ca merita sa incerci cu cana direct, sa nu te mai chinui cu ciocul ala; si o sa vezi ca o sa-i placa. Stefan, cand vede canita lui, tot tremura de fericire .
Sanatate Maxima!!!