Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Offf, ce nervoasa sunt Am uitat sa cumpar cafea si acum am ramas fara
Va ziceam azi noapte ca ninge, degeaba, ca acum e soare afara si se topeste Oare chiar anu asta no sa avem zapada???Mie tare mult imi place zapada! OOOO, imi amintesc ca acum 3 ani cand a nins ffff mult, am iesit cu ccc Clau la o bataie cu zapada si am vazut derdelusu pe care ne dadeam cand eram copii...e un derdelus in panta...si ce i-am zis eu, hai sa incerc ca nu m-am dat de mult...au nu va spun ce tranta am tras, am crezut ca toate se rupt in mine, am avut soldu vanat vreo 3 saptamani si cotu umflat Eu aveam atunci niste ghete cu tzepi si nu am uitat ca alea nu aluneca pe zapada si binenteles ca in momentul in care m-am dat am prins zapada in varfu ghetei Clau a ramas ca paralizat cand m-a vazut ce "fumos" aterizez direct pe burta Si vreau la munte, pe schiuri
Raul e tare cuminte in dimineata asta, e de mai bine de o ora singur la el in camera, in patut si se joaca cu jucarioarele lui
Azi noapte a dormit tare bine!! Asta pentru ca, presupun eu, am fost "desteapta" si i-am dat 2,5ml de Nurofen inainte de culcare Si ne-am trezit abia pe la 11
Flaviana, e bine si daca intri decat o data pe saptamana, macar stim ca sunteti bine!! Felicitari Tianei pentru ca merge singurica!!! Si nu-ti fa griji ca nu reactioneaza la ceea ce vreti voi sa o invatati! Si Raul face la fel
V-am povestit ca Raul ne imita?? Daca tusim sau stranutam, Raul se uita la noi si face la fel E un scump cum se chinuie el sa ne imite!!!
Si daca tot l-am laudat acum trebuie sa fug la el, ca s-a saturat singurel si acum plange!!
Va pup!!!
Claudia si Raul
katalina spune:
Bine v-am gasit.Intru si eu doar sa va salut, ca-n rest...nimic deosebit.
Draga mea Clau, am descoperit de ce copilasii nostri adorm atit de tirziu - Roby la 12.noaptea, pen' ca se trezesc f.tirziu -Roby la 10.dim.-si eu idem
De miine gata boieria ,dau trezirea la 8, si seara la 10 culcarea.Sa vad cum merge.
pentru asta tre' sa schimb si orele de masa, am de lucru ,nu gluma!
mai povestim...
Catalina, ROBERT si CATALIN
Claudelu spune:
Katalina, eu am incercat cu trezirea la ora 8...a mers vreo 2 saptamani dupa care s-a dat totul peste cap , dar nu stiu de ce... Iti doresc succes, poate esti mai norocoasa!!!
Claudia si Raul
LauraFlo spune:
Haideti sa va povestesc ce a patit colega mea.
Duminica s-a dus cu fetita ei de 2 ani si sapte luni in vizita la soacra sa. Fiica ei e o mica zgatie, e crescuta de luni pana vineri de parintii colegii mele, care au 70 si respectiv 75 de ani si e bineinteles o mare alintata. Nu sta locului 2 secunde, cand au fost la mine in vizita m-a scotocit din bucatarie pana in baie.
Ok, in vizita, ea cu soacra sa stateau la taclale in sufragerie, iar copila bantuia prin casa si bineinteles prin sertare. Colega mea spune ca din 2 in 2 minute se ducea dupa copila cineva si-o recupera de pe unde era catarata, dar la un moment dat a aparut cu o folie de Midocalm intr-o mana si cu o pastila pe care o scosese din folie in cealalta. "Mami ma joc de-a doctorul". S-au speriat, n-au putut scoate de la ea daca a inghitit vreo pastila sau nu si bineinteles au fugit la spital. Acolo medicii ca sa fie siguri, i-au facut spalaturi stomacale, i-au pus perfuzii si au tinut-o 24 de ore sub supraveghere. Se pare ca nu a inghitit nimic, pentru ca nu au fost nici un fel de simptome, dar sperietura a fost mare.
Groaznic, nu? Doamne fereste!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Laura, Doamne fereste!! Copilasii astia sunt plini de surprize! Bine ca nu are nimic micuta!!!
Claudia si Raul
alona spune:
La multi ani Stephanie!
Sa cresti mare, cuminte si sanatoasa si sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii.
Corina, mai da-ne si tu cite un semn.De cind ai ajutor nu mai zici nimic.
Clau, vrei zapada? Iti trimit io, ca avem destula, dar cu conditia sa mai iei si din gradele cu minus care le avem noi.Am fost cu Vlad la scoala si am crezut ca inghet, sint -20 grade azi.Brrrrr!
Anca,Vlad si Thea
mariana tache spune:
Salutare!
De dimineata ma chinui sa intru si eu sa va salut si sa mai povestim, dar am avut parte numai de musafiri. Acum sunt singurica (cu Stefan, care doarme ). Azi nici nu mai iesim afara. E frig, dar e frumos. Ar fi fost bine sa iesim, dar nici nu am chef. La voi vi se intampla sa nu iesiti cu bebe afara intr-o zi? La noi, sambata e zi fara iesit afara, datorita treburilor gospodaresti (curat mare si multa papa ). In rest iesim in fiecare zi, exceptie facand zilele cu conditii meteo nefavorabile (ploaie, vant exagerat, ceata, ninsoare)(si astea fara chef, dar asta se intampla fff rar). Deci, va mai intreb o data: voi cat de des iesiti afara cu bebe???
V-am citit si mi-am notat ce ar trebui sa va spun . Dar poate si asa sa peste ceva, ca am notat tot pe rand (intre musafiri).
Rayuela imi plac toate numele pe care mi le-ai enumerat. Dar cu alegerea e mai greu. Vroiam sa te mai intreb cu tigarile: deci tu ai fumat toata sarcina? Si nu ati avut probleme de sanatate? Ai observat ceva ce sa zici ca e de la tigari? Sper ca nu. Si vad ca Amelie e in progrese mari: sta pe olita, face pasi, protesteaza... felicitari si la mai mare!
Nedda, multumesc pt incredere; dar este greu cu alesul.
Claudelu si Stefan ne imita. Dam din cap in sensul ca "nu, nu", da si el, dar face ce stie, adica tot umbla pe unde nu trebuie. E un scump. Imi vine sa rad de sa ma sparg, dar ma abtin, ca nu e voie.
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (7 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
La multi ani Stephanie! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa si cuminte si inteleapta! Sa va bucurati de ea!
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (7 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Mariana, eu ies cu el aproape in fiecare zi, nu conteaza ca e vant sau nu, ca- pun acoperitoare si gata...nu ies atunci cand am multa treaba si sunt singura (lucru care e mai rar, adica sa fiu singura) sau ploua, in rest zi de zi cate 3-4 ore la plimbare! Azi nu am iesit pana acum ca am avut treaba si cand sa ies l-a apucat pe Raul somnu, asa ca stam in casa, dar tot iesim mai incolo pe balcon la aer!!!
Si cu fumatu...si eu am fumat in timpul sarcinii, doar 3-4 tigari...au fost vreo 2 saptamani, chiar cand am aflat ca sunt gravida, ca nu am bagat nici o tigara in gura, dar am fost fff nervoasa sia gitata, iar medicul mi-a spus ca decat sa fiu tot timpul nervoasa si agitat (ca asta ii face mai rau la bebe) sa fumez dar sa nu depasesc 5 tigari pe zi...acum fiecare face cum crede, dar problema e ca eu fumez din palcere, chiar din multa placere
Si spune-mi si mie, de ce nu-i voie sa razi daca te imita, ca eu una rad de ma sparg De fapt eu asa sunt, toata ziua numai un zambet
Alina, bun facem schimb, eu iti dau cateva grade si tu imi dai macar vreo 10 cm de zapada, ok???
Claudia si Raul