Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Cu somnul, cam asa procedez cu Stefan: in functie de cat e de obosit (cum a avut somnul de peste zi) ii fac baita intre 8.30 si 9.30. Dupa baita mancam si in maxim 40 min. (de cand am inceput ritualul cu baita) e in patut si doarme. Se trezeste intre 7 si 8 dimineata. Noaptea are un singur motiv de maraiala (asa se intampla de maxim 2 ori/sapt): cand isi scapa suzeta si nu si-o mai gaseste; atunci ma duc eu (de multe ori e jos) si nu stau atunci sa caut sau sa spal suzi, ci i-o dau pe aia de rezerva . Si doarme la loc instataneu. In rest nu se trezeste noaptea (cand viseaza urat, de obicei suspina si nu se trezeste).
E un domn si eu o rasfatata .
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
georgescu oana spune:
mariana sunt de acord cu tine .Unui copil trebuie sa-i oferi iubire si timp ori baba asta nu prea mai are timp.Eu una sunt tare revoltata,daca faceau un remediu pentru boli pentru batranete eram prima sa-i aplaud darasa.....pacat de sufletelul ala care are toate sansele sa ramana orfan in cativa ani
Sper sa nu se supere nimeni Asta e opinia mea ,sa gasesca domnule intai remedii la cancer leucemie ca si asa sunt o gramada de copilasi bolnavi sau sa incurajeze adoptia dar asa doar pentru orgliu,in fine numaizic nimic sa nu se supere cineva
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
georgescu oana spune:
Chiar acum am ascultat-o pe femeia asta de 67 ani care a nascut si m-a pus un pic pe ganduri.Sunt de acord ca exista mult mister intr-o viata si nu suntem noi cei care il vom deslusi si imi aduc aminte ca a spus undeva pe forum o fata ca si in biblie se vorbeste de femei care au nascut la 90 ani dar nu pot sa ma abtin sa nu imi doresc ca aceasta minune sa se fi nascut in urma unui act natural , in urma vointei lui dumnezeu.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Claudelu spune:
Fetelor si eu sunt perfect de acord cu voi si chiar ma uitam la Pro Tv iar Andreea Esca a pus punctu pe I, l-a intrebat pe medic daca cineva s-a gandit vreodata ca poate peste 1 an 2 fata va ramane orfana...medicul a cam dat-o in barci! Dupa mine ceea ce au facut e revoltator la cer! Inconstienta si mult, foarte mult egoism...de ce domnule nu a adoptat un copil sau de ce doar de 10 incoace si-a dorit un copil?? multe intrebari fara raspuns...dar cum ziceau fetele aseara pe MSN (ca mai nou acolo ne vedem) nu suntem noi nimeni sa judecam...oricum fapta e deja consumata! Eu ii doresc fetei mult noroc in viata si sa aiba parte de mama ei mult timp de acum incolo!!!
Alina si eu i-am luat lui Rauil canita cu cioc dar nu stie sa bea din ea, plus ca curge prea tare...o vecina de-a mea care are un baietel din martie 2004 a primit din Germania o canita super faina, iar Robert stie sa bea din ea, plus ca nu curge decat atunci cand trage si nici nu curge asa mult, ca astea de la noi!! Eu nu ma las, in fiecare zi incerc asa putin cate putin pana se prinde de smecherie
Claudia si Raul
bebe2004 spune:
Salutare.
Si Alexandru are o canuta cu cioc, dar nu am incercat decat ceai si apa sa-i dau din ea. Nu curge decat daca trage din ea, dar nu prea stie s-o foloseasca. Au la Chicco din asta si au si din aceea din care curge cand o intorci, dar e pt copii mai mari.
Alexandru adoarme uneori la 20, alteori la 21.30, alteori la 23-23.30. Depide de cat doarme in timpul zilei, dar se trezeste intotdeauna la 8.45 fix indiferent la ce ora se culca seara. Parca e un ceas desteptator. Eu as mai dormi, mai ales dupa nopti petrecute pe DC.
Acum ma lafai pe net, iar in bucatarie mama si soacra-mea fac sarmale, iar socrul meu sta cu baiatul. Ce viata pe mine, nu?
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Andreea, n-am stiut ca este la Chicco..cat ai dat pe ea?? Si ce viata duci tu, te invidiez Va pregatit pe cand vine tati vostru???
Gata, am reusit sa-l culc pe Raul la ora 21.30, sper doar sa nu se trezeasca Azi n-a dormit decat o data, la amiaza, dar bine, vreo 2 ore jumate
L-am pus azi din nou pe olita, a stat, n-a facut scandal dar nu a facut nici pisu, nici kk, dar nu ma agit ca o face el candva
Claudia si Raul
mariana tache spune:
Azi, Stefan a avut doua somnuri. Primul de 2 ore, iar al doilea de 2.30 ore . Iar acum doarme de la 9.45. Sper sa mai fie zile din astea cat mai multe. De obicei nu doarme ziua mai mult de 2.30 - 3 ore cumulat (2 somnuri). Am observat ca in zilele in care nu il scot afara doarme mai mult. Nu-mi explic, dar asa e.
Bebe2004, tot am vrut sa te intreb si tot am uitat. Dar de unde vine tati vostru??? Si cat a stat, de e asa de asteptat? (parca am citit pe aci ceva de 8 luni?) Si se duce frecvent? Sper ca nu te deranjaza ca te-am intrebat. Daca nu vrei sa-mi raspunzi, nu ma supar.
mariana tache, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
codritu spune:
Clau, nu-i bai daca nu face nimic pe olita bine ca sta, se va obisnui. Tudor nici nu ar sta, nici nu am incercat inca ca nu avem olita. Iti dau si eu zapada daca vrei, dar se da conditionat cu frig. La noi au fost azi -21, cu factor de vant -33.
Alona, eu ii dau din canita cu cioc sa bea apa sau ceai ca el nu vrea sa ia biberonul. Cu timpul va trebui sa incep sa ii dau si lapte din canita. Nu curge numai daca trage din ea, e de la Avent.
Kata, si eu il scot greu afara. In carucior nu prea pot ca nu merge pe zapada sau gheta si nu se curata trotuarele pana la beton, iar in portbb e greu. Il scot cand in portbb cand cu caruciorul, in functie de vreme.
Nedda, nu stiu unde a reusit sa raceasca asa bine, acum mi-a dat si la mine macar sa mi-o fi dat de tot si sa scape el.
Elena, si aici umbla destul de dezbracati, dar sunt si raciti toata iarna.
Am fost azi la medic cu el si el era cel mai imbracat de acolo. Toti bb-i de la cateva zile au numai un body cu maneca lunga pe ei, iar unii erau desculti. Era plin de copii bolnavi, concluzia e ca il imbraci sau nu raceala tot o ia. Mi-a fost frica sa nu mai ia ceva virusi de pe acolo. Nu mi-a spus nimic nou sa ii dau ce i-am dat si pana acum, dar l-a controlat la urechi si plamani ca de aia l-am si dus. Si mi-a zis ca nu ia tzitzi pentru ca nu ii e foame nu ca nu poate sa suga, dar asta e parerea ei ca eu il vad cum vrea sa o apuce si nu poate sa respire, se ineaca si plange. Luni mergem sa ii dea Prevnarul, a zis ca e mai bine sa il dau inainte de a pleca in tara.
codritu spune:
Mariana, tu ai un copil cuminte la toate capitolele, somn, mancare, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si cuminte in continuare.
La multi ani Stephanie sa cresti mare, sanatoasa si cuminte.
SimoV spune:
Codruta, si eu cred ca tu ai dreptate, nu accepta tzitzica fiindca ii e nasul infundat. Mai ales ca zici cum apuca si pe urma o lasa plangand. Asa e cum zici tu. Si Lucas facea asa cu sticluta sua cu suzeta cand ii era infundat nasul.
Si la noi e f. frig azi. De la voi vine frigul asta, canadiencelor! Ia sa vi-l tineti acolo frigul, ca nu ne trebuie si noua Si aici ii imbraca f. usor pe copii. Eu zic ca in Romania lumea are tendinta sa ii imbrace cam gros pe copii, dar aici este exact invers, fara caciuli, fara manusi, saracii copilasi sunt congelati de cand da frigul pana vine primavara. Eu incerc sa fac un compromis: nici ca aici, nici ca in Romania.
Si la noi e destul de greu cu iesitul afara cu amandoi. Mai ales ca lui Lucas dupa 20 min nu-i mai place in carucior si vrea in baby carrier si e greu. Deci noi mergem mai mult cate 2 cu ei afara, ca nu e usor cu unul in brate si sa mai si impingi caruciorul. Macar ca e meserias si usor de manevrat caruciorul. Mariana, eu asa ceva ti-as recomanda, un carut dublu pt. cand vine bebe2. E cel mai simplu. Dar trebuie sa ai mare grija ca daca nu e facut bine si merge greu, iti blastemi zilele (mai ales ca zici ca stai in Zorilor in Cluj, cu panta)
Si noi avem cana cu cioc de la Avent, din care nu curge decat daca trage, dar si noi inca suntem neindemanati cu ele Lasa, ca este timp sa se obisnuiasca cu toate incet, incet.
Va las ca am tare multa treaba azi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos