Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
SimoV spune:
Da' vad ca voi nu va jucati cu kg... Ai mei sunt minusculi de-a dreptul pe langa ai vostri .
Da, dar eu am DOI!!! Ciuda voua!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
SimoV spune:
Wow, ce de sarbatoriti avem azi!! Deci:
LA MULTI ANI
Tiana
Cristiana-Daria
Amalia Elena
Robert
Justin George
Stefan
Sa fiti sanatosi si cuminti!! Si sa dormiti si sa mancati bine!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
gabivalceanu spune:
La multi ani, sarbatoritilor!
Nedda, multam pt raspunsuri, nu-i mai pun dovleac!
Nici fi-mea nu bea nici un fel de lichid in afara de tzitzi... Si nici fructe nu mai doreste domnisoara. Doar ca merge un truc: iau mici bucati de mar, portocala (eventual)si le pun la mine in palma; si ea e f fericita sa le apuce singura si sa le bage in gura. Bine, nu va imaginati ca-i dau cine stie cit, acolo, un sfert de portocala maximum. Apopo, am observat ceva: copii alaptati sunt mult mai mofturosi, sau mi se pare?
Rayuela, la 9 luni-9,400kg este greutate medie?! Poate acolo, la vikingi, ca pe-aci se zice ca la un an tre` sa aiba mediu 9 kile...
Da, Claudelu, se pare ca asa, 1, 72, am scris! Stiti voi cum e cu neuronii...
Mariana, ma gindeam eu ca asa e cu dintii, nu stii niciodata.
Gabi si Ioana
Mickyyy spune:
Neata si La multi ani sarbatortitilor de ieri, de azi....si celor pe care i-am mai ratat ca tare lenesa am fost la postat.
Marti am avut o scuza, mi-a scos peri albi fie-mea, dupa o zi intreaga de stat singura acasa cu ea am zis ca-mi iau campii (si cand ma gandesc ca mai e un pic si vine si nr. 2 ) ....m-am dezobisnuit sa am grija singura de ea si am prins-o si in momentul in care avea gingiutele umflate si se smiorcaia in continuu. Asa ca am stat o zi cu ea mai mult in brate iar seara am avut niste dureri de burta destul de urate, primele mai serioase de cand sunt .
Insa ne-am si jucat la greu...am intors toata casa cu fundu'n sus ....am rasturnat tot cosul cu jucarii in mijlocul camerei (ca nu mai aveai loc sa pui piciorul pe jos de-atatea piuitori, zdranganitori, papusi si alte soiuri de jucari), ne-am batut cu mancarea....mi-a dat peste mana de vreo cateva si-a zburat prin toata camera, a mai bagat si mana-n gura sa mai scoata din ea afara si n-a mai avut rabdare s-o si sterg pe manute cu servetelul, asa ca s-a repezit fix in parul meu (cred ca a vrut sa vada daca supica e buna pe post de fixativ ), a mai trantit si-o punga de cipsuri pe jos (de fapt eram cu ea la calculator in momentul ala asa ca jumate din frimituri au ajuns prin tastatura iar restul pe sub birou).....si lista ar mai putea continua vreo juma de pagina. Aaa...nu mai stiu daca v-am zis care era marea ei distractie....sa rupa servetelele bucatele mici mici, mare parte din bucatele le arunca pe jos si pastra una-doua pe care le baga-n gura....normal ca n-o lasam...radea-n hohote cand ii faceam "ptiu ptiu" ca s-o fac sa scuipe ce-a bagat deja in gurita.....
Noroc ca am avut inspiratia s-o chem pe d-na care se ocupa de curatenie in ziua respectiva ca altfel nu stiu cum o mai scoteam la capat. Saraca n-a comentat nimic cand a venit....eu eram inca in pijamale iar in casa nu prea aveai nici macar unde sa mai pui picorul. Dar in 2 ore era bec apartamentul meu, ca de....seara venea soacra in vizita (pe post de bona vreo saptamana ca sa ma pot reintoarce la munca).
Asa ca de ieri sunt din nou pe baricade....sper sa nu fie nimic grav cu bona si sa-i scoata luni ghipsul. Ca tare rau mi-ar parea sa fiu nevoita sa o schimb, mi-era draga iar fata era topita dupa ea. De fapt de ieri tot striga "nana" (asa-i zice ea bonei) apooape-n continuu.
Aaa...si mai stie cateva cuvine noi, in afara de mama, tata, nana, papa a invatat sa miorlaie ca pisica: "meeau" si a invata sa zica "pute" cand ii schimb pampersul. Face pa, bravo, tuseste ca bunica, stie unde-i bebe (pe care-l asociaza cu buricu' da nu conteaza) iar cand o intreb unde-i vine repede si-mi salta tricoul si-i da pupu. E o scumpica si jumatate. Iar mai nou apa ii dau sa bea direct cu paharul.....primele inghitituri le ia perfect dupa care incepe sa se joace si normal ca varsa o gramada de apa daca o las. Am incercat si canita cu cioc dar curge foarte repede, asa ca am renuntat (mai rau se ineca).
De mers....e campioana la mersul de-a buselea....se ridica oriunde gaseste un punct de sprijin si face ture prin casa sprijinita de mobila. merge tinuta doar de o manuta (desi e inca destul de fricoasa) si sta in picioare secunde bune fara sa se sprijine. Dar n-a facut nici un pas singurica deocamdata.
Si de vreo saptamana doarme mai bine noaptea, deja nu ma mai duc peste noapte sa-i fac laptic...papa bine seara inainte de culcare si mai ia 2-3 gurite de sete peste noapte. Si gata!! Macar am scapat de naveta la bucatarie de 2-3 ori pe noapte.
Si tot astept sa-i iasa dintisorii....in dreapta jos are gingia umflata mult de tot, iesita in afara, ieri era moale la pipait (semana cu un abces), azi dimineata deja devenise tare si se simtea clar dintisorul, dar inca hnu iesise. Sper totusi sa-i iasa in cateva zile ca tare se mai chinuie mititica.
Hai ca v-am facut capul calendar.....promit sa nu se mai intample.....am fugit inapoi la munca....pupici si mai vorbim!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Buna dimineata!
Pozele de la Craciun sunt superbe! Sper acum sa-mi conving colegul sa mi le scaneze!
Am incercat ieri sa pun pozele din week end-ul trecut in albumul propiu, dar am uitat parola si userul, deci pana le gasesc mai dureaza.
Deocamdata atat. Va pup!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Am reusit.
Aici sunt pozele din weekend daca vreti sa le vedeti.
Mickyyy spune:
Hai ca am si eu o poza noua ! Sper sa nu va fac pofta!!!
Si eu am citit rememberul..... ce vremuri domne'......da' las ca nu mai e mult pana o sa am parte de un remember live! Sic!!
Vad ca-i la moda al doilea bebe pe aici....inca o graviduta...hai ca ne inm,ultim pe zi ce trece!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Mickyyy, foarte frumoasa poza! Inca odata felicitari!
Si sa stii ca mie una m-ai facut pofta!
Veve spune:
Simonica,eu ii dau whole wheat.Si paine la fel o sa-i dau cand va fi cazul.Nu am deloc de gand sa-l obisnuiesc cu dulce.Asa am facut si cu vevica si nu-i placeau dulcirile;pan' a mers la gradinita.Acolo se folosea de M&M ca sa le domoleasca mofturicii.Acu' copilu' meu ar manca numai inghetata si m&m din zori pana-n seara!Probabil asa se va intampla si cu croko,insa cat pot eu sa-l tin departe de dulciuri,o s-o fac.
Mickyyy,superba poza!Si Malina-i criminala;croko-i melc pa langa ea!
Laura,ai dat linkul tau personal de la poze.Intra in "my photos" si deasupra albumelor ai linkul pentru public.
Irina,veve & croko
pozici
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40642" target="_blank">Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Irina,veve & croko
pozici