Veve, multam de raspuns. O sa le iau si eu dinalea. Si eu am tot incercat sa respect regula (fara dulciuri!), dar am incalcat-o cu YoBaby... Asta le place la nebunie si n-o sa renunt la el, chiar daca are zahar, ca e singura chestie ce-o papa cu placere amandoi...Am incercat si biscuiti (pt. copii) cu fructe, dar nu a fost un mare hit in casa noastra si atunci am renuntat. Am zis ca daca nu se dau in vant nu le mai dau, ca si-asa nu e sanatos. Le bag oatmeal sau barley amestecat cu formula in fructe, e mai consistent asa si cu mai multe vitamine si fara zahar.
Fetelor care mai aveti lapte, puteti sa pompati si sa amestecati cerealele cu lapte de-al vostru. Eu in locul vostru nu as folosi formula, daca avtei lapte. Profitati din plin! De lapte de vaca eu stiu ca nu e voie pana la un an. Eu le-am bagat un pic in piureul de cartofi, dar f. putin, stiti voi cat, atat cat sa se inmoaie. Dar cu sticluta n-o sa le dau lapte de vaca decat dupa un an.
Micky am vazut-o pe Maya! Deja de pe-acum se vede ca va fi frumoasa Malina iti face antrenamentul pt. bebe 2. Hehe, sa vezi tu cand vii seara de la servici rupta si ii preiei pe amandoi bebeii ce fain e! Pe cand sunt fetele adormite, tu nu mai esti buna de nimic. Imi pare rau ca te-a durut burtica, si-a spus cuvantul efortul...
Laura, am vazut toate pozele cu Daria, si de la Craciun si din weekend. E tare, tare frumoasa si se vede pe ea ca e ghidusa! Are un ras tare haios! Sa va bucuati de ea ca e simpatica si frumusica foc!
Daniela, asteptam poze cu Lara!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos