Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va salut si eu intr-un tarziu. Si va salut pt ieri, ca acum e trecut de 12. Si salut si sarbatoritii de ieri: sa cresteti mari si voinici si sa va bucurati parintii!

Gabi, cu dintii, pot sa-ti zic ca nu este regula. Noi avem 7 si cu nici unul nu a fost la fel. Sa-ti zic o faza: la 4 luni si jum. i-au iesit primii 2 dinti; in perioada aia am fost la un control de rutina la pediatru (i-am facut si analize) si i-am zis de realizare, asa ca s-a uitat si la cei de sus, care aratau fff aproape de iesit; l-am intrebat pe medic cam in cat timp crede ca vor aparea si mi-a raspuns ca in max. 2 saptamani. Vrei sa stii cand i-au iesit? Fix dupa 3 luni. Deci iti dai seama ce regula de aur este in domeniu. Asa ca nu ai altceva de facut decat sa il cauti in fiecare zi la dantura ; eu asa fac.

Fetelor, dar stiu ca v-a apucat melancolia nu gluma! M-am distrat de voi; si ca sa fiu rea: eu o sa am iar burtica (adica am, dar inca nu se vede) .

Noi nu am fost inca la controlul de 9 luni (mergem azi sau maine), dar de masurat l-am masurat eu ieri si are 77,5 cm. La kg estimez undeva pe la 9,300 kg. Chiar sunt curioasa cate mai are.
Si sa va zic si eu cum avem programul de mese:
cand se trezeste (in jur de 8 dim.):- 240 ml lapte (si-a revenit cu laptele; il bea fara interventii; atata ca trebuie sa-l las sa se joace in timp ce bea, dar nu ma deranjaza)
pe la 12:- papa gatita (habar nu am in gr; cred ca undeva pe la vreo 200-250g); cca 60-90 ml suc portocala.
pe la 17:- fructe (banana cu branza sau mar cu biscuite)
seara, dupa baita:- cca 220g cereale cu lapte.
Intre mese mai bea cam 50 ml suc de portocala si cam 50 ml apa. Bea f putine lichide. Cand aud de 500ml ceai, ma ingrozesc. Dar nu am ce sa-i fac. Nu vrea mai mult. Efectiv nu ii este sete. Si, normal, nici deshidratat nu este. Asa ca am incetat sa-mi mai fac probleme. Cand a avut diaree pediatra mi-a zis sa-i dau in total/zi 900ml lichid (incluzand si laptele si medicamentele, adica smecta; si a zis ca daca si papa se mai scade, ca si papa are apa). Adunand tot ce consuma Stefan/zi da o suma nu f departe de 900 ml, si nu are diaree. Asa ca nu ma mai necajesc.

Va pt azi; adica pt ieri; azi o sa mai revin.

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

O! Am uitat ceva!
Sunt singura acasa (adica fara sot)
Doua nopti ma pierd in pat si mor de frig
Dar avand in vedere unde s-a dus , merita efortul. Daca azi, totul decurge conform planului devenim iar propreteri . Vom avea o casa+teren la Campina . Deabia astept!
Gata! La somn!

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

TIANA MARIA x10
CRSTIANA DARIA x10
ROBERT x10
JUSTIN GEORGE X9
STEFAN ADRIAN X9
AMALIA ELENA X9

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Rayuele, eu ii dau doar formula la Raul...branzica o fac cateodata din lapte de alimentara, dar in rest tot laptele care i-l dau e formula! Iar la kg acum nu stiu sa-ti spun, ca dupa enterocolita a mai slabit...dar inainte de asta, la controlul din dec. a avut 9,3 kg si 74 cm!
Pai vad ca si nora-mea papa mult si bine
pisicutei si tie ca ti-am scris un PM si nu mi-ai raspuns
Eu doar acum 10 minute am reusit sa-l adorm pe Raul...bine macar ca am reusit

Martie Aprilie 2004

Ma jur ca nu am primit nici un Pm,pacatele mele!!!
Mai trimite o data cuscro!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

quote:
Originally posted by Claudelu

Rayuele, eu ii dau doar formula la Raul...branzica o fac cateodata din lapte de alimentara, dar in rest tot laptele care i-l dau e formula! Iar la kg acum nu stiu sa-ti spun, ca dupa enterocolita a mai slabit...dar inainte de asta, la controlul din dec. a avut 9,3 kg si 74 cm!
Pai vad ca si nora-mea papa mult si bine
pisicutei si tie ca ti-am scris un PM si nu mi-ai raspuns
Eu doar acum 10 minute am reusit sa-l adorm pe Raul...bine macar ca am reusit

Martie Aprilie 2004

Ma jur ca nu am primit nici un Pm,pacatele mele!!!
Mai trimite o data cuscro!

Elena si Amelie

Gata, l-am trimis!! Hai ca de data asta te cred

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aoliooo,pai la cat ati scris in doua zile chiar m-ati zapacit iremediabil!Am mai intrat si io asea,sa semnez condica...si sa va multumesc pentru urari!Is atat de zuza ca nici nu mi-am dat seama ce zi e azi!
Cu arhiva nu stiu cum v-as putea ajuta.N-am nici o smecherie de cautat subiecte,tot manual tre' s-o iau.Da' vaz ca va descurcarati singure.Ce n-ati gasit,din pacate s-ar putea sa fie sters.A fost o perioada,cand mergea greu serverul,si s-au sters mesaje vechi;era o avertizare pe prima pagina in acest sens.
Tre' sa va spun ca va invidiez sincer pentru programul de somn al bebelusilor.Croko doarme ziua maxim 3 ore,in zilele lui bune,seara merge la nani intre 10-11 si doarme pan la 8-9,cu vreo 3-4 treziri.Da' v-am mai spus eu...Imi place doar sa ma laud!
De papat,papa pe la 10 iaurt cu fructe (~230ml),pe la 2-3 legume cu carnita in combinatii diferite (150ml) si pe la 8-9:30 legume cu carnita si fructe (200ml);intre mese ii mai dau sa rontaie cereale (cheerios) si san de vreo 6 ori pe zi cel putin.
Mai avem vreo 100 de idei pentru 100 de mesaje,da' bine-nteles ca am uitat ce si cum!Pupik!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Seara buna!
Va invidiez si eu in legatura cu somnul si cu mancatul. Tudor nu mai doarme 2 somnuri de pe la 7 luni, iar daca doarme 3 ore pe zi sunt super fericita. Vorba lui Nedda e ca soldatul in post, la cea mai mica fosnire e sus si gata de activitate, deja sare in pat si vrea afara. De dormit doarme dupa pranz, deci pana seara nu mai doarme si se vede ca e obosit, dar nu vrea sa se culce.
Nici cu mancarea nu ne laudam, inainte de a fi bolnav papa pe la 10 cand se trezea, tzitzi, apoi pe la 12-13 cereale si fructe, pe la 5-6 ceva legume si carnita, dar nu in mL sau grame, 3-4 lingurite, si mai papa un iaurt, apoi tzitzi, iar pe la 9 cereale si tzitzi. La cat papa nu stiu cum a luat in greutate, are vreo 9.800 kg si 72 de cm. Vad ca fetitele sunt mai zvelte, de pe acum au grija de silueta. pupici la toate
Acum papa si mai putin si nici tzitzi nu mai prea suge din cauza nasului. Oare cat il va tine nasul asta plin de mucisori, tot scot cu pompita si tot plin e.
In legatura cu laptele, eu am inteles ca de la 9 luni pot bea lapte de alimentara, de ala gras nu degresat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani Tiana, Cristiana-Daria, Robert la 10 luni!
La multi ani Justin George, Stefan, Amalia Elena, la 9 luni!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Wow, Veve, cred ca Laur e campion la supt!! Da' stiu ca nu se incurca daca "bea" tzitzi de cam 6 ori ziua!
Apropo de cheerios, le-a descoperit si Lara gustul si si eu. Amandoua am dat gata o cutie intreaga in 3-4 zile. (Vorba vine "amandoua" ca, de fapt, eu am mancat cerealele copilului. ) Mi-au placut ca nu-s dulci si binenteles ca am rontait la ele (fara lapte) pana mi-am uitat de mine. Dar sa revin, si Larei ii plac foarte mult. De fapt nu stiu daca ii plac asa tare cerealele sau faptul ca poate sa manance singura, cu mainile ei. Si sa vezi ce "conferinte" mai tine in timp ce mananca! Nu-i tace gura deloc.

Mariana, sa va traiasca Stefanel! Sa creasca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii!
(Sa aveti bafta cu casa de la Campina! Apropo, vreti sa va mutati acolo sau o cumparati pentru vacante?)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela si Veve - de care cheerios le dati la puiuti? Honey Nut? Ca mie alea imi plac, dar oare au voie si astia mici dinalea? Bravo, Lara ca le papi singurica! Ai mei baga orice in gura, numai mancarea nu! Serios, orice le dai in mana, dar cand le pun in fata cheerios sau alte maruntisuri dinastea, nici prin gand nu le trece sa bage in gura...

Bravo, Laur draga! Adevarat barbat la tzitzica! Ce bine de fetele care mai aveti lapte...

Mariana, sa aveti noroc de casa aia pe care ati pus ochii.

Codruta, stai linistita ca avem si noi mese dinalea cu cateva lingurite... Mia mai multe dinalea are... Apropo - si ai mei sunt mucosi de catvea zile. Maaama, ce scandal fac atunci cand ii sterg... vai de mine, e sfarsitul lumii.

Mia mea mai are un dintisor, deci are 7 in total!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput