Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by SimoV

Cred ca in mare parte problema e ca dorm al doilea somn prea tarziu in timpul zilei si dorm prea mult. Dar eu nu sunt deloc adepta trezitului copiilor, pt. nici un motiv.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Exact asta e problema la noi dar ce sa fac cu el daca ii e somn, il culc, nu?? Pai azi de ex, a dormit primu somn de la 12 la 1.30 si al doilea somn de la 17.30 la 20.30...si ce sa fac cu el daca ii place sa doarma mult? Ieri n-a avut decat un somn la amiaza, intradevar de 3 ore jumate, dar aseara la 22.00 maxim a dormit!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Claudia, nu ma certa, te rog.... eu NU am zis sa nu-l culci daca ii e somn. Tocmai ca am zis ca e f. bine ca doarme, indiferent cand. Exact asta am vrut si eu sa zic - daca ii e somn copilului nici eu nu sunt de parare ca trebuie tinut nedormit si marait, doar ca sa il culci seara la o anumita ora. Ai nostri s-au obisnuit asa si e cat de cat reglat programul lor, dar asa e felul lor. Si noi avem zile cand dorm mai mult dupa-masa si atunci ne lungim si noi seara pana pe la 9 (dar niciodata nu rezista mai mult de 9), sau uneori cand dorm mai putin si atunci ii culcam la 7-7:30. Nu sunt roboti, trebuie sa ne facem noi programul dupa ei, nu ei dupa noi...

Mergi la inceput

Simo, esti o scumpa!! Pai tocmai ca stiu care e problema la noi, um sa te cert, Doamne fereste!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Claudia, tocmai am vrut sa mai adaug o la faza cu "nu ma certa" - bineinteles ca am glumit, ca stiu ca nu ma certai . Dar tocmai, ca nu e neaparat cum zici tu - o problema... asa e felul lui si chiar daca ai incerca sa ii schimbi programul va fi greu si poate chiar imposibil. Fiecare copil e altfel. Bine ca doarme! Ca si mie mi-e mila de ei sa ii trezesc, lasa ca le vine vremea cand le va suna si lor ceasul in fiecare zi. Acum sa doarma cand vor ei si cat vor ei, scumpii de ei!! Doar nu facem armata cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai fetelor,interesant subiect.Io cred ca-i dau cam mult lui Amelie..desi asa m-au sfatuit si chiar ca nu a luat in greutate exagerat,e pe linia de mijloc la grafic.
Dimineata:cereale cu lapte
Prinz :mincarica gatita ,desert fructe
la 16.00:gris cu lapte
19.30 .cina -tot mincarica gatita,dar mai putin ca la prinz
22.oo laptic cu cereale

Si acum vin si va intreb,ca si eu am terminat cu alaptatul.Cind ziceti ca dati laptic,cel fel de lapte le dati?Lapte de vaca?Sau formula?
Eu ii dau lapte de vaca la gris,pun si in mincarica putin,dar dimineata si seara ii dau "välling",adica o combinatie de lapte praf cu cereale!!
Si inca o intrebare:cit mai cintaresc bebelusii?
Amelie are la 9 luni si o saptamina 9,400 ,75 de cm.
Pupici

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo si Clau, apropo de armata si de somn, cand doarme ziua Lara mea parca e santinela in post si ii e frica sa nu o prinda sergentul dormind. Inchide ochii o juma' de ora si "sare" direct la actiune cand se trezeste. Intr-o secuda trece de la starea de somn la cea de trezie si nici vorba de intins putin sau lenevit.
De al doilea somn nici nu mai poate fi vorba.
Mai bine doarme in masina cand mergem pe undeva. Parca v-am mai zis eu ca stau cu ea in parcare si cate o jumatate de ora sa se trezeasca si apoi intram in magazin. Dar oricum, somnul total nu depesaste o ora pe zi!!

Simo, las' ca or manca mai bine si fetele noastre dupa ce mai cresc putin!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Elena, eu inca mai alaptez si nu i-am dat Larei alt lapte, desi sunt tentata sa incerc cand citesc ca voi il amestecati in mancare. Parca as vrea sa vad daca ii place mancarea mai bine amestecata cu lapte sau macar sa incerc, de exemplu, gris cu lapte.
La kg nu stam stralucit: la controlul de 9 luni (la care am fost saptamana trecuta) avea 8kg si ceva, dar a urlat pe cantarul ala si s-a tot foit si n-a vrut sa stea singura, incat sunt convinsa ca masuratoarea n-a fost buna. La inaltime 75cm cred, adica vreo 29 inches, dar iar n-as baga mana in foc pentru exactitatea masuratorii.
Oricum, inalte manechinele noastre!!

Mergi la inceput

Gabi, ia uite cate vesti noi ai tu despre Ioana si stai acolo si nu ni le zici si noua!!
Apropo de intrebarile tale, la cea cu dintii mai bine nu raspund ca eu m-am trezit intr-o buna zi cu Lara ca musca direct...deci habar n-am avut cat a durat pana i-au iesit dintzocii din gingii. As putea doar sa-ti zic in cat timp i-au crescut de la starea de linie alba care a strapuns gingia pana la ditzoci frumosi cu care se hlizeste la mine si cu care imi face vanatai pe picioare.
Apropo de dovleac, eu nu i-am dat Larei decat cel in amestec aflat in borcanele gata cumparate, dar nu a fost incantata. De fapt, s-a strambat si scuturat toata cand i-am dat. Asa ca, n-am avut curajul sa cumpar ditamai dovleacul sa mai incerc si alte variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Rayu, da ce bine stati la kile! Thea nu cred ca are 9 kile inca, dar nu ma agit, atita timp cit e sanatoasa.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Rayuele, eu ii dau doar formula la Raul...branzica o fac cateodata din lapte de alimentara, dar in rest tot laptele care i-l dau e formula! Iar la kg acum nu stiu sa-ti spun, ca dupa enterocolita a mai slabit...dar inainte de asta, la controlul din dec. a avut 9,3 kg si 74 cm!
Pai vad ca si nora-mea papa mult si bine
pisicutei si tie ca ti-am scris un PM si nu mi-ai raspuns

Eu doar acum 10 minute am reusit sa-l adorm pe Raul...bine macar ca am reusit

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput