Bebelusi de martie-aprilie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI

Laur Andrei
Andrei Alexandru

Sa fiti sanatosi, cuminti si cand cresteti mari, sa fiti soti iubitori!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce liniste azi pe aici!
Pe unde umblati fetelor?? Sau v-ati pus si voi pe "studiat"???
Eu m-am potolit
Azi a fost o zi linstita din toate punctele de vedere, au venit si ai mei acasa, plin de frig si de oboseala Au rabdat mult frig la tara, n-a fost zapada, dar a fost mult frig si au fost saracii la 2 inmormantari, ca pe langa unchiul meu a mai murit in aceeasi zi si barbatul unei verisoare Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca

Raul azi a dormit tare mult, sa vedem cum va fi la noapte, sper ca nu vom avea noapte alba

Doamne ce-mi vad ochii acum la stiri la un liceu din cateva fete au facut striptis si nu le gasesc...cica le vor exmatricula

Iar vorbesc despre "bunicuta" nou devenita mamica...cica vrea sa se intoarca cat mai repede la servici...iar ma intreb...oare atunci de ce a vrut un copil?? Di vezi Doamne doamna are nepoti in viata, singurele rude in viata!!! Doamne dar ce o fi fost in mintea ei?? Strigator la cer!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Dragelor, vad ca v-a apucat melancolia de cand n-am mai accesat eu forumul! Ce frumos e sa ne aducem aminte, nu? Pe unde o fi trecut timpul acela cand eram cu burtici? Ce frumos a fost!!

Elena, am vazut ca m-ai tras de manecutza sa pun poze noi cu Lara. Sa traiti, am inteles! Zau ca le pun, dar mai pasuieste-ma cateva zile. Vineri ne ducem s-o luam pe soacra mea de la Chicago si cand va fi si ea aici SPER sa am timp sa postez fotografii noi.

Clau, tot am vrut sa te intreb cam care sunt orele de masa ale lui Raul? Te intreb pentru ca as vrea sa stiu cum arata programul de masa al unui copilas care se trezeste tarziu ca Lara, adica pe la 10:00-11:00 dimineata.
Daca mai sunt si alti copilasi de-ai nostri care dorm dimineata mai mult spuneti-mi va rog, mamicilor, cand si cat le mai dati de mancare?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Veve, sa va traiasca Laur cel scump! Sa fie sanatos, sa fie fericit si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Mai fetelor, sa va spun ca mai avem o viitoare mamicuta intre noi!! Am vazut pe "parintii intreaba..." Kulta e gravida in 8 saptamani!!

Kulta, nu ne mai vrei???

Oare ce o mai fi cu fetele care nu au mai dat un semn de viata de un car de "ani"...Cipstyle, Diana, Oake, Lavi, Corina, Inaioana, mobriq si multe altele...haideti fetelor, dati un semn de viata, cat de mic, e bun si ala

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Daniela, uite cam asa arata programul somnorosului meu mic
dar totul depinde de trezirea, de ora la care se trezeste, iti spun cam aprox, da??
Sa zicem trezirea la 10:
10 - lapte 230 ml
13.30 -14 masa de amiaza, care variaza, dar papa cam 300ml si 150 ceai, suc, supa, depinde
17.30 -18 100ml iaurt si 200ml lapte
21.30-22 250 ml cereale

Daca ne trezim mai devreme (asta mai rar) mai primeste o masa de gris cu lapte, cam vreo 250 ml..
Si zilnic bea aprox 500ml ceai si 200 ml suc...bea fff multe lichide
Cam asta e!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Claudelule, ai dreptate, eu nu stiu de ce doar citesc si nu si scriu...Uite, am si intrebari: Cit dureaza pina iese un dintzishor din momentul in care se vede clar alb si mindru in gingie? (sincer, eu chiar credeam ca a iesit, dar nu se simte la deget nimic). Si: voi dati bebelushilor dovleac turcesc fiert? Ca eu am hotarit sa-i pun miine in piure, va zic ce a urmat.
Ioana e tot botzogasha, cel mai distractiv (a se citi dezastruos) e la baie cind se ridica in picioare si vrea sa plece, baga fatza in apa sa inghita, se intoarce pe spate si invers in 2 secunde, topaie, danseaza,ia apa in pumn si bea (asta pt ca o tin de frunte sa nu inghita asa, cu toata gura cind baga capul in apa) si inca o mie de prostioare. In rest, nu e nici prea-prea, nici foarte-foarte (adica vreo 8, 700 si 1, 72), merge de-a busilea, adica tirit, nu in patru labe, si daca o tin de minutze (dar nu e f sigura pe ea). Stie sa faca pa, bravo si raspunde f vesela la urmatoarele intrebari: cum face nasul lui tati? Si pufaie din nas exact ca tac-so care are polipi; cioflaie bunicul? si cioflaie si ea; cum face masina? Si face: brum, brum.Cind latra ciinii zice si ea: am, am ! Mai nou a inceput sa se rusineze...e domnisoara, de! Cind nu-i convine ceva, se indeasa repede in mine cu tot corpul, si piteste capsorul ca un strutz. Astea sunt vestile bune si dragalase. Vestea proasta e ca am impresia ca va face si ea alegie la ceva, pt ca a inceput sa aiba pielea aspra pe anumite portiuni pe miini si pe picioare si stiu ca asa incepe :-( . Sa vedem.
gabi si ioana

Mergi la inceput

Clau, multumesc mult ca mi-ai zis cum mananca Raul! Acum m-am mai linistit, ca si Larei ii dau cam tot asa, adica la aceleasi ore. Ea nu mananca asa bine (adica asa mult) ca Raul si nici nu bea asa multe lichide dar n-am ce sa-i fac. Nu stiam exact daca s-o mai fortez cu o masa intre astea care le-ai zis tu dar n-are rost. Oricum, nu cred ca as fi avut succes. Uneori nici nu stiu daca sa numesc "mese" ce mananca ea!!

Ca tot am vazut ca ati vorbit de canitza cu cioc, Lara a invatat sa bea din cea din care nu curge nimic cand o intorci: sipping cup. E mare chestie, avand in vedere ca ea nu bea din biberon nimic. Asa ca, ii dau sucuri si apa din aceasta canitza si stie s-o ridice singurica asa incat sa ii vina lichidul la...cioc. (La ciocul canii am vrut sa zic!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, hehe... dupa ce am citit ce si cum mananca Raul nici eu nu mai stiu daca sa numesc mese ce mananca Mia De Lucas nu ma mai plang, ca zau si-a dat drumul si papa binisor. Nu 300g de piureuri, (ca Raul!) dar papa binisor zic eu (in zilele bune cam 150g de piureu de legume/fructe) Dar Mia efectiv ciuguleste. E tare zvelta printesa mamii... dar vorba ta, Daniela, ce sa fac, ca n-o pot indopa.
Ai mei papa un pic mai des, adica f. rar cand papa binisor cu lingurita mai beau mult laptic, si atunci le dau laptele inainte de a-i culca. Ii culc de 2 ori pe zi, o data pe la 9-10 dimineata, ca ai mei sunt matinali, (se trezesc de obicei la 7, dar si la 6 uneori), si ii mai culc o data pe la 2-3. Deci le dau laptic inainte de fiecare somnic. In total dorm cam 2.5 - 3 ore in timpul zilei (si cam atat e indicat la varsta lor, deci macar la somn stam bine ). Seara ii culcam pe la 8-8:30 cel tarziu. Cand eram eu mai mult pe-acasa ii culcam uneori si la 7:30, dar acum daca vin in anumite zile numai la 6-6:30 acasa nu mai pot respecta programul ala. Se trezesc o data in timpul noptii si le mai dau un pic de lapte (uneori Lucas mai bea si 180 ml, dar de obicei fiecare papa cam 100-120 ml, dar eu sunt bucuroasa ca mai reusesc sa bag ceva in ei)

Imi pare rau de voi, fetele, care nu reusiti sa culcati puiutii mai devreme. Cred ca in mare parte problema e ca dorm al doilea somn prea tarziu in timpul zilei si dorm prea mult. Dar eu nu sunt deloc adepta trezitului copiilor, pt. nici un motiv, asa ca lasti-i sa doarma, scumpii de ei. Eu intotdeauna ii las sa doarma cat vor, indiferent ca li se deregleaza programul de seara, sau cand erau noi-nascuti ca nu mancasera de 4 ore, eu i-am lasat sa doarma, niciodata nu i-am trezit. Asta e, sunt omuleti si au si ei preferintele lor, unii sunt mai matinali, alltii mai nocturni, sanatosi sa fie. Important e ca totusi isi fac somnul. Da, e mai sanatos sa se culce mai devreme, dar nu e nici o problema si daca se culca mai tarziu. Asa ca nu va mai stresati. Eventual incercati cateva zile sa le mutati ultimul somn mai devreme si atunci poate obosesc mai repede si sunt dispusi seara sa adoarma mai repede. Dar eu zic ca nu merge o schimbare radicala. Incercati cam tot la cateva zile (poate chiar o saptamana) sa ii culcati cu 15 minute mai devreme (si ultimul somn si somnul de seara), poate asa reusiti sa ii pacaliti in timp. Pana la urma e si chestie de obisnuinta, dar si de preferinta. E doar o idee...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Gabi, chiar asa aveti 1,72 inaltime?? Eu nu pot sa-ti raspund la intrebarea referitoare la dintisori ca uite noua ne-a iesit primu dinte in 24 dec. si nici acum nu a aparut cel de al doilea

Nedda, felicitari pentru canita!! Si Larei!!!

Noi am facut baita, am udat tot [:d] si acum il oboseste tati ca poate poate ii vine somnu, dar cred ca ne facem noi sperante desarte Merg sa vad ce fac baietii ca aud mare distractie in camera!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput