Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Diana: eu am reusit sa scap de zgarieturi, tati inca mai trage. eu ii dau mana la o parte de fiecare data cand intind mana spre fata mea si dupa doua incercari renunta, dar ne-a luat ceva pana sa ajungem la performanta asta si acum a gasit o noua pasiune: imi da palme de trasul de par, insa nu am scapat

Carmen eu nu-l mai dau de mult cu ulei ca mi se parea ca intra prea greu si se intindea greu iar cu Alex care sta cat sta cioara in par e o adevarata incercare sa dau copilu' cu ulei, il dau cu lotiune de la Sanosan si vad ca nu are probleme.

Paloma, Madutza: noi pentru rinofaringita am primit panadol si colargol(de pus in nas) si sumetrolim.

Mamaleone: refacere cat mai grabnica!!! (m-ai pus pe ganduri)

Anacami: de cantat canta si Alex (l-am mai laudat eu cand avea vreo 2 luni da' cand am incercat sa-i spun povesti s-a pus pe un ras de am uitat si poveste si tot

gata am clacat ma duc in pat sa dorm si eu putintel
Am vazut poze cu Vlaudut al Dianei, frumos foc
Noapte cat mai linistita

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

maria, bine ai revenit!!Sa nu ne mai parasesti!! Am vazut pozele cu Alex. E dulce foc. Imi place tare mult cum ii sta infofolit!!!Felicitari pe primul cuvantel!!!

Diana, buna ideea cu ridicatul pe varfuri cu Valdut in brate. Prin urmare si eu azi am facut la fel. Sa vezi ce s-a mai distrat Stefan!!

Fetelor voiam sa zic mai multe dar sunt un pachet de nervi. Sunt in Canada si ne certam din cauza socrilor!!!! Dar daca as sta langa ei cum ar fi!!! Nu stiu sa spuna altceva la telefon decat sa dea indicatii cum sa ne educam copii . Si au mai zis multe, prin urmare m-am certat cu Adi si uite asa acum imi vine sa plang de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Of, ce ma enerveaza diferenta asta de fus orar, niciodata nu reusesc sa tin pasul cu voi, cind ma trezesc eu sa scriu , voi sunteti la somn toate.

Saptamana asta am incercat si eu sa ma relaxez ca sotzul are vacantza si uite ca am facut boacana, a luat si Patrick prima cazatura. Se simte bine, nici n-a plins mult, dar eu am tras o frica feteloooor! Este foarte activ, nu sta o secunda locului si nu maninca nimic mincare solida, nimic, mi-e teama sa nu slabeasca. Scaunele ii sunt mai moi si face de 2-3 ori pe zi ceea ce nu e obisnuit pentru el, facea 1 pe zi si mai solid. Am zis ca va trece ceva timp pina ce-mi voi permite sa las garda jos. Asta e.

Madishor, ar fi bine sa alegem o zi din saptamina cind sa ne recintarim (luni dimineatza) "momentul adevarului", sa vedem cite kg. am pierdut, apoi sa ne propunem sa pierdem 1 sau 2 pentru saptamina urmatoare, asa mai usor vom monitoriza progresele noastre si vom sti ce e voie sa facem, ce nu. Eu mai fac abateri de genu, mai maninc si cartofi fierti sau fasole, dar fara pic de grasimi.Si mai e ceva (si pentru Carmen si fetele care vor sa slabeasca), incercati sa mincati cit mai des si cit mai putin, de 6 ori pe zi, se zice ca toate celebritatile slabesc usor in modul acesta.Multzam pentru retzeta, o incerc neaparat saptamina asta. Curaj in continuare!
Madishor, sa-ti creasca copilashii ca tare draguti mai sunt!scumpilor tai.

Madutza, sanatate tie si Ucai si putere mare sa invingeti racelile astea!

Maria draga, am citit ce-ai scris despre Alex si m-am tzinut de burta de ris, pentru ca exact asa face si Patrick, dar daca stau mai bine si ma gindesc nu e nici pe departe de ras, ci mai mult de plins ca trebuie sa stau lipita de el toata ziulica sa nu patzeasca ceva.
Felicitari pentru MAMA! Esti o norocoasa, de cind astept eu momentul acesta si nimic frate .Ti-am vazut pozele, ai un copil extraordinar de frumos, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!!!!
Referitor la pompat,functioneaza doar pentru colectarea laptelui, nu stimuleaza secretia acestuia. Suptul ramane a fi singura modalitate de a-ti mentine laptele intact in cantitate, asa mi-a explicat un profesionist de la La Leche League. Si culmea e ca mi-au explicat asta dupa trei luni(primele) de pompare nebuna, cind imi scazuse laptele si eu nu intelegeam de ce, ca doar ma pompam de 4 ori pe zi. Se mai intimpla si din astea, trebuie sa insisti sa obtzii o informatie, mai ales aici in America unde ai mai mare nevoie de ele.

Mey, Ioana mey, da tu esti tare! Ai gasit in Ro ceea ce caut eu aici, foarte mult mi-ar place si mie un astfel de salon. Ai scapat de burta (boala mea cea mare), felicitari! Trebuie sa caut astfel de saloane,cu siguranta sunt , dar nu stiu eu unde. Intreaba-ti pediatru referitor la umidificator, el ar trebui sa stie. La mine a functionat, ia deschis caile respiratorii, dar bine el avea o viroza superficiala. Cu ce ii cureti nasucul, e din cauciuc nu?

Carmen si Diana , ce va mai fac frumosii?

Diana, ti-am tot privit pozele, Vladutz e o minune, mai ales aici
http://community.webshots.com/photo/235073900/253062590XUBWxi . Si tu il mai imbraci cu hainute de culoare mai deschisa. Eu sa-ti zic sincer, crap de nervi cind vad in magazine culori deschise numai pentru fetitze iar pentru baietzei culori de nu-ti fac nici o placere sa le privesti. Am tras cu ochiul pe la raionul fetitze si am luat citeva hainute mai albe, galben, portocaliu cu roz, adica de ce ar trebui baietzelul meu sa poarte hainutze de culori posomorite?!

Dana, rabdare... zica ce-or vrea, tu oricum esti departe de ei si faci cum crezi tu ca e mai bine pentru bebelushul tau si nu ai ce sa le dai explicatii de ce nu le-ai ascultat "sfaturile". Ai incredere in intuitzia ta de mama! Sa-i asculti numai in cazul in care crezi ca au dreptate, dar sa le zici in fata ca s-au schimbat timpurile, respectiv conceptiile despre cum sa-ti educi copiii sau sa te certi cu sotzul din cauza asta nu merita! Incearca sa te relaxezi si fii tu cea intzeleapta (in cazul sotzului cedeaza tu prima ca tot tu cistigi)!Tzinem pumnii!

Mona, pe unde esti? Ce-ti mai face bombonica?

Va pupacesc la toate bebelusii si va urez somn odihnitor!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
In seara asta m-am prapadit de ras. Tot incerc sa-i dau biberon la Alexandra cu cereale si lapte si nu prea il agreaza. Trebuie sa-i fie tare foame ca sa bea din biberon, si eu sa nu fiu acasa. Se juca astazi cu biberonul, plimba tetina dintr-o partein alta si la un moment dat a inceput sa sufle in el. Nu vroia nici cum sa traga laptele. In fiecare seara pregatesc biberonul si treisferturi il arunc. Adoarme dupa ce o pun la san.

Dana , dar nu trebuie sa te certi din cauza socrilor. Ei zic multe , voi faceti cum stiti voi ca e mai bine.

Irinusha , si noi am fost ieri afara , erau -20 C , dar pe Alex am imbracat-o bine si am pus-o in carut. Dupa doua minute era adormita. M-am plimbat vreo douazeci de minute dar am inghetat si am hotarat sa intru in casa. Din pacate de fiecare data cand intru in casa Alex se trezeste. Pentru ca trebuie sa o iau din carut sa urcam in casa.

Va las ca s-a trezit Alex

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

M-am mai calmat un pic, dar tot nu e ok
Grate si Clau multumesc de gandurile voastre bune.

Grate, bine ca nu a patit Patrick nimic . Si Stefa a cazut ieri din pat( a treia oara). Noroc ca a aterizat in 4 labe.Eu i-am luat niste hainute super faine de la Old Navy--rosii la culoare.

Clau, tot tzitzi ramane de baza. E frig la voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

ANUNT !!!

Azi, AMALIA implineste 9 luni !!!

Sunt fericita, ca de altfel voi toate,si nu pot sa-mi dau seama cum a trecut timpul...Mai avem 3 luni si facem 1 anisor! Ce chef o sa dea mami cu tati in cinstea ei

Gata, hai ca m-am laudat destul.
Pupici!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Amalia si Ilinca!
La multi ani Justin si Eric!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI ILINCA !!!!

LA MULTI ANI IUSTIN si ERIC !!!!

Sa cresteti mari si frumosi !!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Justin si Eric!
La multi ani, Ilinca si Amalia Elena!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata fetelor!

Cindy, regimul tau e ca si al meu, dar eu am slabit in 3 luni cat tu in 2...deh,sarbatorile astea...

Irinusha, ooof, ooof, tot nu te faci bine odata?Asculta de Maria si lasa-l sa se foiasca in patut, ca-i va fii bine...

Vanessa
, ne-ai promis amanunte si ai disparut, hai nu ne tine in suspans. Sper sa fie bine pana la urma

Maria, bine ai revenit ca ti-am dus doru'. Hai, stai linistita ca nu m-ai suparat nici un pic cu olita, Vladutz al meu e mai cumintel, unde il asez sta macar 5 minute, asa ca merge si pe olita. Daca incepe sa dea semne ca nu mai vrea sa stea il ridic imediat. Maria, poti si tu sa incerci cu o olita din aia smechera cu ghidon si jucarii, acolo poate sta. Eu il pun imediat ce se trezeste (ca el doarme inainte de fiecare masa) si apoi ii dau sa suga si imediat iar o tura de olita, si face intr-una din ture macar un pipi.
Felicitari pentru mama, eu inca mai astept primul cuvant. Nici voi nu aveti dintisori?
Cu zgariatul a mai scapat, acum ma prinde de piele si ma trage de numa...
Ma bucur ca ti-a mai trecut umarul si bine faci ca merg la doctor.
M8a duc sa ma uit la poze!

Dana, certuri mai exista in orice familie. La voi motivul e socrii, la noi, copilul. Ne mai certam ca nu suntem de acord in privinta timpului pe care il acordam, iar Vasile se mai necajeste si ca stau cam mult pe DC (are dreptate...). Dar impacarea-i cea mai dulce...

Ei, Grate, prima cazatura... Vladutz are hainute de toate culorile, indiferent ca sunt sau nu pentru baietei. Asa ne place mie si lu' tata-su sa-i luam. Are si rosii, si roz, mov, galben, portocaliu....

Clau si la noi biberonul functioneaza pe post de jucarie, de ce nu-i dai cu lingurita?

La multi ani sarbatoritilor: Justin si Eric, Ilinca si Amalia Elena!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput