Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maria, Alex e un super dulce si un umblaret de numa! Cat a progresat el de la 6 luni! Iar tu arati extraordinar!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Grate, intra pe www. slenderyou.com. Reprezentanta este in Crossville, poate iti dau ei mai multe detalii.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

fac ce fac si apar cam rar pe aici.
Acum am trecut de la hepatita la reparatii prin casa, si e un praf... numai la Elena e bine in camera, in rest e totul alb. Asta e! Pe Anghelus l-am trimis vreo 2 sapt la Constanta ca sa ma menajez cat de cat, dar cu reparatiile astea, nici nu mai am in ce pat sa ma intind, de-abia mai stau seara pe fotoliul asta care a ajuns in fata calculatorului. E, o sa treaca si o sa arate si mai bine. Asa e la casa.

pe voi n-am mai apucat sa va citesc fireste, doar ultima pagina...

Maria, am vazut ca ai scris o lista cu scuze, chiar crezi ca fetele sunt asa de suparacioase, sau te-ai facut gresit inteleseasa? Oricum eu l-am vazut pe alex in poze si vad ca e tare ocupat cu treburile prin casa. DAca ai vedea ce lenesa e balena mea... vrea sa stea numai in fund cu jucariile ei si daca cade cumva pe burta ii e foarte greu sa se intoarca si tipa sa vin s-o pun la loc, e precum un gandac cu picioarele in sus. In ritmu asta cine stie cand o avea si ea chef sa se ridice in picioare. cert e ca nu prea ma grabasc ca am vazut ca atunci de-abia incepe greul, tre sa stai dupa fundu lor sa nu cada sa nu traga sa nu bage-n gura ... asa ca unde o pun acolo sta.

iuliana, n-am mai apucat sa ies la 11 pe afara de cand cu muncitorii astia, banuiesc ca voi n-ati ratat plimbarile de dim. Noi acum iesim pe la 6 seara, bine ca apucam si atunci.

vanesa, sanatate multa si sa-ti iasa bine analizele.

irinusha, sa te faci bine repede si mai ales sa nu ia si domnu Cris. bai da ce nelinistiti sunt baietii astia, asa e si fii-miu, daca nu se vieria o pauzaste in patu ala degeaba. important e ca doarme viermuindu-se si cel putin atunci tace. cert e ca e cuminte cand doarme, hihihi in rest...

madisor, eu te-am vazut pentru prima data pe aici, la cat de des intru ... ti-am vazut cei trei iezi cucuieti, sa-ti traiasca si sa te bucuri mereu de ei. bineinteles ca il simpatizez pe vlad, am asa o slabiciune pentru baieteii cu ochelari... si cand ma gandesc la el cu 2 surori...

am mai pus si eu poze cu iezii mei, daca vreti sa va uitai...
cam atat, in rest sa fim sanatoase si bebeii la fel.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31738

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laura, am vazut pozicile. Frumosi copilasi ai, sa-ti traiasca ! Si tu arati tare bine. Sotul tau e preot? Of, of, curioasa mai sunt...

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Amalia,Justin, Eric si Ilinca!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii mereu!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Grate, l-am vazut pe Patrick, v-am vazut pe voi totzi. Pt. micutz multzi, iar pt. tine Esti tare frumushica si nu pari sa ai nevoie de dieta Eu, in general, ma cantaresc in fiecare marti. Nu am cantar, inca, in casa si trebe sa ies in oras ca sa pot aflu ce greutate mai am
Laura, nici tu cu ai tai nu te lasi mai prejos Eu am o slabiciune pt. baietzi, da' Dumnezeu a vrut sa-mi dea 2 fete cucuiete... si sunt mandra de ele. Si ma alatur si eu curiozitatzii lui Carmen, doar ca reformulez: Esti sotzie de preot?!
Nu in ultimul rand toate cele bune sarbatoritzilor de astazi.
La multi ani Amalia si Ilinca!
La multi ani Justin si Eric!

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Ioana, merci pentru site. Cind am timp il explorez. Sa-ti traiasca Rebecutza si sa fie sanatoasa!

Madishor, e bine si marti, daca tie iti convine mai mult, deci pina marti sa vedem ce progrese am facut fiecare.Sper sa ne motiveze acest lucru, vedem noi.

Carmen, cum stai cu dieta? Ce mai face fiul tau cel scump? Vrei sa ne cantarim marti?

Madutza, m-am tot gindit la tine. Uite ceva sfaturi pentru intarirea sist. imunitar:
- evita antibioticele care nu sunt absolut necesare;
- alapteaza cit mai mult,alaptatul protejeaza impotriva infectiei cailor respiratorii chiar si dupa citiva ani dupa intzarcare;
- incerca sa dormi suficient, culcatul tirziu sau nesomnul creste vulnerabilitatea la infectii;
- bea apa, corpul tau are nevoie de lichide pentru a functiona mai bine sist. imunitar;
- maninca iaurt: bacteriile beneficiente din iaurt pot preveni anumite raceli (sunt mai multe tipuri);
- ia un supliment vitaminos cu Zinc, copii si adultii cu deficientza de Zn, iau mai multe infectii si acestea tin mai mult.
- supa de pui fierbinte si cu sare ajuta mult.

Succes!
Sa n-o fortezi pe Uca sa manince, daca papa bine laptic de la sin deja e foarte bine.

Pentru amigdalitele Ucai:
- daca amigdalitele sunt provocate de o bacterie, se prescriu antibiotice care trebuie luate fara a se intrerupe tratamentul, altfel nu se vindeca infectia;
- lichide calde (nu fierbinti)pot calma durerea.

Sanatate la toti bebelushii!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Grate, zilele trec, dieta merge si noi slabim. Eu luni implinesc 2 saptamani, si atunci e zi de cantar. O sa-ti spun cate kg. am slabit.

Iustin e tare sclifosit, de 2 zile plange fara motiv, nu-i convine nimik, si nu mananca decat san. Si putin mar fiert cu biscuite. Saliveaza abundent...poate ca-i mai apare vreun dinte.
Sper sa-i treca repede, ca stau cu el numai in brate, chiar si la calculator, tot in brate il tin.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Maria, cred ca erai nostalgica cand te-au apucat scuzele. Nu ai de ce sa te scuzi ca nu m-am suparat. Asa mi-am dat seama de cand nu ai mai intrat pe aici. Ca, discutia asta am avut-o demult....
Parerea mea in continuare este sa incerci totusi sa-l pui pe Alex pe olita. poate o sa ai o surpriza placuta. Si Cata e dezastru oriunde il pui. Daca e in premergator trage tot ce prinde, daca e in pat face niste tumbe de ma ia ameteala. Dar cand e pe oala e cumintel. Eu ii dau cutia cu servetele intre picioruse si se joaca cu ea. Daca nu are chef sa stea se impinge in talpite si stiu ca trebuie sa-l iau.

Diana, stii de ce nu am mai aparut? eu am postat mesajul pe la 7. seara pe la 10 nu era nici un mesaj postat dupa mine iar mie chiar mi-era lene sa scriu in conditiile in care toate dormeati.
Am inceput de alaltaieri cu doctorii. Am fost marti la ginecolog si mi-=am facut si papa nicolau. Luni e gata. in rest mi-a zis ca e ok.
ieri am fost la Parhon, la o doctorita tare draguta endocrinolog, care dupa ce am stat de vorba mi-a zis ca problemele mele sunt de metabolism si nu de alimentatie, ca eu nu mananc decat lactate, carne de vaca, legume multe si fructe.
mi-a dat xenical si un pogon de analize inclusiv eco tiroidiana, care am facut-o ieri si e si aia ok. analizele le-am facut azi si sunt gata miercuri cand ma duc la dr sa le vada. eu si asa iau de aproape doi ani novotiral. poate cu xenicalul (care costa 4 mil. 84 de pastile si mie mi-a dat 2 pe zi iar tratamentul este aproximativ 6 luni din cate am inteles - si nu e nici compensat) o rezolv.
LUi Catalin i-a iesit alaltaieri al 5 lea dintisor si acum ne chinuim cu al 6 lea.
Madutza, sanatate multa Anucai si sa va faceti odata bine amandoua.
gimnastica cu copilul in brate fac si eu si Cata e greu rau.
ma duc sa ma uit la poze ca am ramas restanta.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

La multi ani Amalia si Ilinca!
La multi ani Justin si Eric!

M-am chinuit toata ziua sa intru sa va scriu, dar cand aveam timp venea cate cineva in vizita. Am fost si la control, mai luam antibiotic pana Smbata, dar e pe trecutelea, mai trebuie sa se curete pe trahee de mucozitati. Ii mai fac doua nopti cataplasme cu varza incalzita la cuptor. Dr. mi-a facut un program de alimentatie nou si mi-a dat niste sfaturi sa o invat sa doarma toata noaptea fara sa suga. Sa vedem daca reusim. De luni intram si la o cura de refacere a organismului care este extrem de slabit: calciu 7 zile dupa care fier 10 zile. Concomitent niste vitamine numite Multisanostol. In fiecare luna trebuie sa repet ciclul asta. Mi-a mai dat sa ii dau si Zymaflour, dar sa vad ce mai scire pe forum, ca am impresia ca nu prea e lumea multumita de el. Cica asta ar fi pentru smaltul dintilor. Sunt fericita ca azi a mancat foarte bine: supa cu galusti si carne (galustile si carnea pasate mare si supa o bea direct din canita), jumatate de iaurt cu cereale si intre mese san si suc de fructe.

Grate, iti multumes din suflet pentru sfaturi. Ai fost foarte draguta sa te ocupi de asta. Intr-adevar a fost o bacterie care nu a fost pus la punct din prima. Sunt tare multumita ca dr. asta nu e pt. antibiotice, ci maxim pentru Sumetrolim (biseptol) la rosu in gat, exact cum i-a dat si Mariei.

Dana, ma bucur ca te-ai linistit Furtunile astea vin si trec, incearca sa zici ca ei si sa faci ca tine

Vad ca sunteti tot intr-o cura de slabire. Ei bine, de luni o iau de la capat ca am mai pus 2 kg. Vreau sa fac o tura de inca -10kg, sa pana pe la Pasti (cel tarziu) si apoi inca una cat oi putea sa fiu si io mai normala pana pe 25 iunie cand cunun prima data, pe 17 septembrie inca odata si pe 8 octombrie se insoara fratele meu. Asa ca sunt motivata! O sa merg si eu pe disociat. Saptamana asta am mai luat cate o vitamina d-aia de sarcina si alaptare.

Mey fetelor, de Lili mai stiti ceva?

Va multumim tuturor de gandurile bune si ma duc la nani, conform sfaturilor lui Grate trebuie sa ma culc devreme.
Promit sa revin maine in forta.
Aaaaa, vreau sa vand si eu cosul auto, arata impecabil, daca stiti pe cineva.....Si vreau sa cumpar un scaun cu masa.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput