Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Diana, nu ma supar mey, dra io ma gandeam ca daca se numeste viroza inseamna ca este declansata de un virus . Felicitari pentru ridicatul in picioare! Vezi ca nu e lenes, mey?

Dana cred ca fiecare mama trece prin clipe d-astea mai devreme sau mai tarziu....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana foarte bun exercitiul tau cu ridicatul pe varfuri, sa vezi ce bine a adormit Vladutz la mine in brate in timp ce faceam cum ai zis ..

Madutza, daca-i viroza, atunci de ce atatea antibiotice? Oricum ele nu intaresc virusii ca nu au nici o influenta aupra lor... Doar bacteriile capata rezistenta daca nu este dus tratamentul pana la capat.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dragelor!

A avut Dc-ul probleme tehnice? Ca abia acum si-a revenit.

Madutza, sanatate multa tie si fetitei, si un sfat din partea mea: mergi duminica cu Anuca la biserica si impartaseste-o.

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna ziua, dragi mamici!

Cu chiu cu vai am reusit si eu sa intru. Aseara nu ne-a mers noua Internetul si azi nu puteam accesa DC.

Carmen, unghiile mele sunt dintre cele mai false, pentru ca cele naturale sunt groaznice. Se rup, se exfoliaza . Si, pentru Sarbatori, am hotarat sa ma "ornez". S-a rasculat ceva in mine si a spus ca trebuie sa imi mai vad si de aspect. Asa ca am fost la coafor, la manichiura... m-am cam rasfatat. Si ce bine m-am simtit...

Rebecutza nu se simte cu mult mai bine. Sunt fericita ca nu a facut febra pana acum. Azi noapte a dormit cu mine si s-a trezit plangand cam la fiecare doua ore. Ii dadeam putin sa manance si adormea la loc.
Cel mai tare o chinuie curatatul in nas si plange de ni se rupe inima
Umidificator am tot vrut sa luam, dar nu stim care ar fi cel mai bun. Am vazut la Chicco unul, stiti ceva de el? As mai fi vrut sa ii iau si un termometru digital, dar, la fel, nu stiu ce sa aleg...

Cat despre gimnastica, am descoperit un salon super. Pretul este accesibil pentru astfel de gimnastica, daca luati in considerare ca un tratament pasiv de remodelare corporala depaseste ca si cost 6 milioane de lei ( ma refer la impachetari cu parafina, stimulare musculara, etc), rezultatele se vad dupa primele 6 sedinte. Gimnastica este "motorizata", niste mese lucrand pentru tine. Astazi este a 7-a sedinta a mea si deja nu mai am burtica. Burtica pe care am purtat-o cu mandrie pana acum. Toata lumea credea ca sunt graviduta... Eu am ales aceasta metoda pentru ca am discopatie lombara si nu mi se permite sa merg la sala, iar aerobic nu pot face din cauza sanilor (ma dor daca topai, din cauza dimensiunilor lor)
In fine, 10 sedinte costa 1900000.

Am scris, nu m-am jucat...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madutza, multa sanatate piticutei si tie!
Irinusha, pentru gat iti recomand un pahar cu lapte fierbinte, amestecat cu 2-3 lingurite de miere si un galbenus de ou. La mine merge chestia asta perfect. Iar pentru nas eu folosesc Olynth.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

acris, din cate stiu eu baby drink contine menta, care constipa! eu am patit-o cand era mara micuta, avea vreo 2 luni si i-am dat baby drink pentru colici si atunci s-a constipat prima data. de atunci ii dau pentru burtica ceai de fenicul de la milupa, care e foarte bun. cred ca si musetelul constipa, pentru ca e indicat in diaree. mai incearca cu fructe. mara dupa ce mananca mar crud ras sau piure de piersici din borcanel, hipp, iese imediat.
si sa va mai zic si eu cum am slabit, dupa ce nu am mai alaptat, in doua luni am dat jos tot surplusul (vreo 7-8 kg). fara dulciuri deloc (la inceput e mai greu, dar apoi te obisnuiesti), dar deloc, nici zahar in cafea, nici cola, nimic ce contine zahar, fara paine (eventual neagra, putina si prajita) si nimic dupa 7 seara. dimineata un mic dejun bogat, cu cereale, lapte, orice, dar nimic cu zahar, iar la pranz mancare normala, gatita, dar fara paine.
multa sanatate tuturor!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!

Saru'mana de sfaturi ... le-am facut pe toate si nimic mai bine ... ieri mama mi-a dat sfatul sa mananc ciocolata ptr. gat ... o fac si pe asta si tot nimic, probabil ca o s-o vad pe curisor mai incolo :)
O sa-mi treaca mie, dar pana atunci o s-o tin tot asa ...
Azi-noapte m-am culcat de la inceput singurica, decat mi-am pus ceasul sa fac lapticul si m-am dus de cateva ori la ei in camera ca plangea puiului, dar m-a trimis Boby iar la culcare ca se descurca ... asa ca am dormit mai bine, dar cu intreruperi.

Madutza, cum mai e Anuca? Ieri seara am citit in revista mea de bb ca iaurtul ajuta ca bb-lusii sa suporte mai bine antibioticele, adica sa nu faca diaree si sa nu se strice flora intestinala. Insa sa nu-i dai cu doua ore inainte si doua ore dupa antibiotic, ca asa nu-si mai face efectul. Cica e bun un iaurt natural, neindulcit. Vezi si tu, iti spun doar ce scria in revista. Multa sanatate!

Puiul meu doarme iar pe hol, infofolit ... am fsot la plimbare si sa mai cumparam papica ptr. el, iar bulangiul meu mic a adormit chiar in fata blocului ... m-am mai plimbat eu cu el, dar imi inghetase creierul si cum sunt si bolnava m-am gandit ca-i ajunge ... dar uite ca tot doarme ... si eu stau si nu fac un zgomot sa nu se scoale ... In rest cum stiti! VA pupicesc si va doresc o zi faina si o noapte linistita! Multa sanatate!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

quote:
Originally posted by Grate

Madishor, bun venit in clubul nostru si tzinem pumnii sa tina cit mai mult vointa noastra. Eu cred ca va tzine , a doua zi cind nu simt pic de foame.Inainte impreuna!Daca ai idei despre o mincare buna si se incadreaza in cura, nu ezita, suntem cu urechile ciulite!

Ioana, aveti umidificator- aparat din acela care umidifica aerul? Noua ni-l recomanda pediatru in caz de viroze respiratorii, raceala la bebei + vitamina zilnica, altceva nimic.Incearca si tu!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Grate, eu am inceput un regim disociat de o sapt. Le combin cum ma simt eu mai bine ca sa imi fie cat mai usor si sa cedez cat mai greu. Sa ne tzina cat mai mult... Chiar astazi am gasit o retzeta:

Ingrediente:
1 Kg ciuperci Champinion, 1 legatura patrunjel, sare, piper, 2-3 catei de usturoi, putin ulei de masline

Mod de preparare
Se curata ciupercile de coaja, se rup coditele, se spala. Se aseaza palarioarele intr-o tava. Coditele se toaca marunt, se amesteca cu legatura de patrunjel tocata marunt, usturoiul sfaramat, sare, piper si putin ulei de masline. Cu respectiva compozitie se umplu palarioarele si se baga tava la cuptorul bine incins.

Mod de servire
E o mancare usoara, satioasa, foarte buna si pentru cei care tin cura de slabire.
Madutza, multzumesc mult. Da, sunt o mamica tareee mandra
Suntetzi niste frumosi si voi, voi totzi. De Ana, ce sa mai zic, e o dulcetzica si imi place tare mult si numele. Nu am apucat sa ma uit pe cele cu Moshu' (sunt "dusmanii") pe aici si nu vreau sa isi dea seama. Da' ma uit eu maine. Avetzi grija de voi si multa sanatate!

Va pup

Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna
m-am simtit umilita cand am deschis azi calculatorul si am vazut cat ati scris de cand nu am mai reusit sa intru pe forum. ieri am alergat toata ziua am fost si la ginecolog, iar seara a avut treaba cipi pe calculator. azi dimineata nu mergea site-ul iar acum nu prididesc sa va citesc.
azi am fost la dr la institutul de endocrinologie sau ce o fii el (Parhon). o sa intru mai pe seara sa va povestesc rezultatele. la mine se pare ca nu alimentatia e de vina ci metabolismul. maine ma duc la analize. am facut si eco la tiroida (eu avand oarece probleme). Dar va zic mai pe seara ca trebuie sa vina Cipi si sa-i dau sa pape.

La multia ani sarbatoritilor!!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

fetelor mi-e asa rusine de voi ca nici nu mai indraznesc sa ma scuz pentru absenta
o sa incerc sa raspund din urma in masura in care ma lasa copilul cel
mofturos de nu incape

Diana: de la tine trebuie sa-mi cer scuze pentru exprimarea din ultimele mele postari: eu nu am vrut sa spun ca voi va stresati copiii cu olita ci ca eu l-as stresa pe al meu daca l-as pune pe olita (nu poate sa stea locului nici cand doarme) plus ca el inca mai face treaba mare in timp ce sau imediat dupa ce mananca.... Sper ca nu te-ai suparat

Irinusha: nici eu nu am citit despre cresterea copiilor prea multe, doar "Mama si copilul" al familiei Capraru si ce se mai scrie pe aici pe forum din experienta altor parinti. Ideile astea ale mele atat de inradacinate in legatura cu varsta pentru olita sunt din "Mama si copilul" in mare parte si din felul in care se manifesta Alex, iar Alex al meu e cam cum povestesti tu de Cris numa ca vorbeste mult mai putin...

Vanessa: Si de la tine trebuie sa-mi cer scuze pentru exprimarea defectuoasa: n-am vrut sa zic ca te plangi de greutatea lui Cata ci ca te plangi de dureri de spate din cauza greutatii de spate, Doamne-fereste cum o sa te plangi de greutatea copilului, mai ales daca e fericit si sanatos. Sa creasca mare si sanatos!

Fetelor mi-au trecut umerii intre timp, am ascultat sfatul Dianei si m-am imbracat mai gros in casa si mi-a cam trecut. O sa incerc sa ajung si la medic (cand si-o reveni mama dupa operatie ca sa am cu cine lasa copilul) sa vedem ce are ca tot ma mai deranjeaza dimineata.

Irinusha: in afara de premergator parca ai povesti de fi-miu Scoate toate cartile de Oracle ale lu' ta'su din biblioteca (al doilea raft ca primul de jos in golisem deja din cauza lui) se aseaza jos in fund intre ele si incepe sa le "rasfoiasca" adica sa le jumuleasca. Vaneaza cu ochi ageri toate cablurile din casa si cum zareste un capat cat de mic calca acceleratia si e snur acolo, iar daca reuseste sa-l si prind in manauta scoate niste tipete victorioase ca prima data nu stiam de ce face asa da' m-am albit cand l-am vazut. Pana ieri aveam in dreptul prizei un maimutoi mare, negru si paros pe care il lasa in pace, ieri (nu stiu cum) a descoperit Alex ca in spatele maimutoiului mare,negru si paros exista o priza si ne-am cam certat ca nu reuseam sa-l iau (adica eu il luat si-l duceam in coltul celalat al camerei si in secunda doi el era calare e maimutoi). Am bariere cam peste tot unde ar putea gasi el ceva "interesant" dar stau tot timpul cu ochii pe el ca sigur mai descopera ceva ce mie mi-a scapat. Mai nou sunt fericita ca sta cam 10-15 minute la el in patut singur si se joaca, dar cine stie cat o sa tina si asta. Iar cand vine tata acasa pe la 9 jumate seara lasa totul balta si fuga-fuga la tati tot un ras. Iar cand il intreb peste zi "unde-i tata?" incepe, evident, sa rada.

Mare eveniment, mare s-a intamplat miercuri dupa-masa cand ne-am pus pe zis "ma-ma" si nu ne mai opream si alt mare eveniment s-a
intamplat ieri dupa masa cand am inceput sa aruncam cu mingea asa incat ea sa sara si sa radem de nu mai putem.

Anacami: album din ala de care ai cumparat tu avem si noi si mie mi-e tare drag de el. Felicitari pentru dintisor!! (vreau si eu ca m-am saturat de nopti nedormite )

M-a sunat Nally ( dulce ca intotdeauna)!! Mi-au dat lacrimile dupa ce am vorbit cu ea, mi s-a parut asa de frumos gestul!!

Irinusha: referitor la somnul prost al lui Cris, si Alex se fataie toata noaptea prin pat, e drept ca el doarme la el in patut si nu ne (mai) trezim decat cand incepe sa se vaite (asta se intampla cam odata la 2-3 ore de vreo doua saptamani de nu mai am rabdare de nici un fel cu nimeni) azi noapte a sarit programul de vaitat si am dormit si eu un picut mai bine (4 ore legate) dar bineinteles ca l-am gasit peste tot in pat, poate ar fi mai bine sa-l culci in patut la el si lasa-l sucit asa cum se intoarce el ca probabil asa se simte mai bine (zic si eu din experienta, ca in primele nopti il intorceam si eu pe Alex inapoi de-a lungul patului si pana sa ma asez eu in pat la mine copilul era din nou in coltul patutului cu nasul in aparatoare, si asa azi, asa maine pana la urma l-am lasat si nu s-a mai foit vreo cateva ore, dupa care iar misuna prin somn pana isi gaseste locul....)

Nally: acuma am vazut prin ce ai trecut, si eu am trecut la fel decat ca eu o aveam si pe mama pe cap si nu am putut sa-l alaptez dupa capul meu ca nu ma lasa pur si simplu si el asa mai tragea de mine ca atunci am si plecat de acsa si am lasat-o pe mama sa-i dea cu biberonul si Diana stie ce disperata eram dupa aia ca nu mai avea rabdare sa suga de la san, si dupa chinuri indelungate am ajuns acum sa pape Alex din nou san dar lapte e muuult mai putin si trebuie sa-i dau si completare cam 150 -200 ml lapte. Eu cu pompatul n-am avut nici un spor si am lasat-o balta (daca sugea Alex curgea, daca pompam eu nimic - cred ca am prea multe probleme cu capul)

Pupici tuturor copilasilor si cate un pupic in plus copilasilor care au spus primul cuvant (ca tare mai sunt scumpi cand vorbesc acolo pe limba lor)

Am terminat capitolul 29, trec la 30.

Am mai pus poze noi, la ambele adrese (sper ca nu ma certati prea tare)

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput