Independenta in casnicie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Ruxandra, prietenii cu care vrea sa plece sotul tau la Barcelona sint si ei casatoriti?
Daca da, le cunosti sotiile? Acestea cum au reactionat? Sint de acord cu excursia?

Mie tot mi se pare ca trebuie sa aveti o discutie serioasa, sa va intilniti la "jumatate de drum", sa faceti amindoi niste compromisuri, pentru ca, din cite vad eu, el isi ia cita libertate vrea, iar tie nu iti convine genul acesta de relatie, si stai si suferi. Pina la urma ceva se va rupe daca nu comunicati si nu cedati fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Ruxandra

Pana la urma mai pleaca sau a fost asa o propunere?

Fetelor,mi se pare ca noi vedem probleme in relatia ei cu sotul pe care ea poate nu le "vede" sau nu le considera asa.Intrebarea era cata libertate exista in casnicie,nu?
In rest Ruxandra trebuie sa ne spuna ce si cum...

Pitica si....gogosica

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by mihaela1567

Vroiam sa spun ca nu te crede pt. ca ,probabil,ti-a spus vreodata ca se duce intr-un loc cu baieti si de fapt nu era asa.Asta inseamna sa gandesti prin prisma ta,adica atribui altora faptele tale.Sper ca m-am facut inteleasa,Chatonel.

eu cred ca e doar faptul ca e foarte gelos. Am mai zis, niciodata nu a existat sa ne spunem NU unul altuia, iar cind am incercat sa o fac nu a mers.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Noi si cind eram necasatoriti puneam banii in comun.

quote:
Cand am citit prima oara ca aveti banii separat am citit si a doua oara! Am zis ca nu vad bine. Este peste puterea mea de intelegere cum sa ai banii separat...

Si a mea.Daca as fi vrut stilul asta independent de trai nu mai faceam acte,nu ne mai casatoream,sa fim doar ca doi prieteni,sau ca doi colegi de camera...
Si chestia cu platitul vacantelor fifty-fifty e ciudata,darpoate sint eu de moda veche!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns.
Am sa incerc sa raspund celor care mi-au pus intrebari si sa va mai dau ceva detalii.
Nikomiko- atunci cand nu eram casatoriti nu locuiam impreuna si nu aveam timp sa ne vedem zilnic. Cand ne-am mutat impreuna insa, cu o luna inainte de nunta ( mare prostie....), eu lucram part-time ai aveam prea mult timp si prea putini bani, il agasam sa vina acasa, faceam mutre si ma suparam daca se ducea pe undeva, daca vroia sa iasa fara mine. Din acelasi motiv am acceptat sa tinem banii separat, plus ca el castiga atunci cam de 5 ori mai mult. De cate ori pleca in team-building cu echipa faceam crize de nervi la telefon....cu alte cuvinte inceputurile au fost cam sumbre.

Acum lucrurile s-au schimbat, in sensul ca nu mai fac crize cand pleaca sau cand vrea sa iasa la o bere cu amicii. Tinde insa sa petreaca foarte mult timp cu surorile lui, la sala, la basket, etc...si asta ma nemultumeste profund.

Ma intreba cineva daca mai pleaca( imi cer scuze, nu am retinut exact cine, cred ca piticasigogosica). Nu stiu deocamdata daca mai pleaca sau nu, ceea ce mi-a spus a fost ca isi fac planuri sa se duc, iar asta dureaza...Amicii cu care vrea sa plece nu sunt casatoriti, unul din ei are pe cineva, dar are libertatea sa faca ce-l taie capul.

Cam asta este...sunt si eu constienta ca avem multe probleme, dar il iubesc foarte mult si am sa incerc sa ajung la un echilibru. Daca nu se poate, am sa merg mai departe...

Cu drag,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Revin cu o completare:

Sotul meu (iubitor de munte) a plecat la un moment dat o saptamana in Tatra (Slovacia). Apoi o saptamana in Fagaras.
Etc, etc.
In weekend-uri v-am povestit, mai iese cu amicii de munte.
Acolo sunt, cateodata si fete. (de regula acele rare specimene existente sunt iubitele altor cataratori).

Iar daca in viitor se va ivi posibilitatea sa dea o tura prin Alpi, Caucaz sau altele, eu o sa fiu prima care-l va sustine sa plece.

Eu eram gata gata sa plec la o prietena buna, la Paris.
Iar in vara este posibil sa reusesc sa ajung numai eu in State.

Ideea mea: daca relatia este o.k. eu spun ca libertatea este f buna.

Mi s-ar parea absurd ca sotul meu sa-mi interzica sa-mi fac o placere.
Asta nu inseamna ca ne facem separat concediile. Aceste escapade sunt exceptia si nu regula.

Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Puskin

Daca Dragoste nu e,nimic nu e!

Sunt convinsa ca suferi enorm atunci cand,cu diferite ocazii,e departe de tine,dar intrebarea e tu te simti neglijata,adica atunci cand e cu tine se comporta asa cum ti-ai dori tu:tandru,iubitor,atent...
Si daca te respecta restul se poate discuta!Banuiesc ca si el e destul de tanar si poate cu timpul se satura de "aventuri"
Totusi ai stiut de la inceput ca e asa.

Succes!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ruxandra,
Deschide bine ochii! Mie nu-mi miroase a bine!

Ramonika si pisica
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Din ceea ce am vazut in jurul meu, rare cazurile in care partenerii unui cuplu isi ofera libertate deplina. Daca vor libertate, de ce mai traiesc in cuplu? Exceptia confirma regula si, daca exista asa ceva, bravo lor. Poate la batranete o sa fac altfel, dar acum nu sunt dispus la despartiri, deci de prea multa libertate nu poate fi voba. Si, daca nu-i dau, nu pot sa cer asa ceva, oricat mi-as dori.
Totusi, mici si rare iesiri cu prieteni proprii, nu cred ca fac gaura in cer!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Puskin, daca tu il iubesti, daca ati ajuns sa va intelegeti mai bine, pentru ca din cate pricep eu ai mai cedat si tu la iesirile lui, si el la iesirile tale, sunteti pe drumul cel bun.
Trebuie doar sa discutati si problema asta, deschis.

Eu nu cred in chestia cu "ies si eu cu fetele, sa vad cum se simte el". La mine in cuplu cel putin asta nu ar duce decat la scandaluri si mai mari...

How I wish to dream again...

Mergi la inceput