Mamici de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
andutzy spune:
Parerea mea e ca la Sherriff's vom gasi greu sa unim mese pt 15 persoane vineri seara, cand nu poti arunca un ac acolo. Eu merg des cu tati acolo si stiu ce greu gasim locuri.
Eu ma gandeam la un La Mama. Sunt 3 : P-ta Romana(de fapt, in spatele mag.Adam), Delea Veche, Dinamo. Acolo se fac rezervari, se papa de calitate si deserturile sunt super. Oricum, eu maerg unde va hotarati, era doar o parere.
andutzy
Mickyyy spune:
Deci...pe rand:
Daca vreti Sheriffs, am sunat mai devreme la ei...in principiu sunt fast-food si nu fac rezervari, dar sa mai dau maine pe la 4 un telefon sa confirm si cu 10-15 minute inainte sa venim o sa incerce sa ne uneasca ei cateva mese. Am numarul de telefon si numele tipului cu care am vorbit, era un dragutel. Asa ca daca vreti Sheriffs eu cred ca putem face o rezervare, chiar daca nu se prea practica (cand a auzit ca-i vorba de 15-20 de persoane a devenit mult mai serviabil)
Daca vreti Accapuclo, a mai vorbit si nefertari acolo si se pare ca a reusit sa-l abureasca pe chelner...mai pot trece eu inca o data spre seara pe la ei (sau maine dimineata) sa mai negociez ceva....si ala cand a auzit de-o gasca de 20 de femei guralive se pare ca a ramas fara voce.
Ramane doar sa va hotarati, Sheriffs sau Accapuclo?! Daca ar fi dupa mine, mi se pare mai dragut la seriffs, macar nu's chelneri scarbosi sa fim la mana loc. Dar voi hotarati. Asa ca am o rugaminte...fetele care au zis ca vin...cate un mesaj scurt fiecare (sa le putem contoriza) in care sa precizeze unde vor si functie de alegerea voastra sa continuam tratativele pentru rezervari.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Eu vin oriunde, prefer in ordinea Sheriff's, Acapulco.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
Androix spune:
Si eu vin oriunde. Ordinea mea este: Acapulco, Sheriff's.
Andreea
22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
Fetele...vreau raspunsuri exacte ....eventual o ordine a preferintelor....nu ma lasati sa hotarasc in locul vostru cu raspunsuri de genul "unde vreti voi" sau "oriunde"
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
simonaeus spune:
Si eu prefer Sheriff's fiindca au mai multe produse.
Vin oricum oriunde
Simona si bebe Anna
nefertari spune:
Sheriff's e ok - o sa ajung pe la 18.30 .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)