Mamici de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
mstroie spune:
Gabitza ce crezi ca fac acum? Iti studiez pagina de internet![]()
Cele care stati pe scaun la birou cum va descurcati? Eu deja nu mai suport sa stau 8 ore pe scaun, ma doare spatele, fundul, toate alea si nici n-am ce sa fac, sa ma plimb in jurul scaunului?
Distractie placuta maine, as fi venit si eu dar probabil ca o sa fiu terminata dupa asteptat la usa la spital pentru ecografie (am auzit ca e de asteptat, ca nu se respecta programarile).
Mari
23+ saptamani
babygirl spune:
este o cofetarie in p-ta romana, vis a vis de mini prix. se numeste casablanca. are masute mici, dar cred ca ne-ar lasa sa le unim. mi-ati facut pofta cu prajiturile acum!
Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias
Androix spune:
Confirm si eu prezenta maine la 18 la Acapulco. Pe mine ma veti recunoaste usor: sunt una din gravidele care asteapta cu nerabdare sa le creasca burta mai mare decat fundul ![]()
![]()
Desi cu geaca pe mine nu se vede nici una nici alta. Oricum sunt tunsa scurt si daca vreti pot sa dau un print A4 sa scriu pe el mare "DC" ca tot nu stim decat noi ce inseamna si sa va astept asa ca la airoport ![]()
Alina, acum am vazut ca te intrebi ce parere are tutunaru despre cezariana la cerere: a dat zilele astea un raspuns despre cezariana la cere la el pe site care zicea citez: "in ultima instanta este decizia dvs. datoria mea este sa va conving ca nasterea naturala este mai buna atat pentru mama cat si pentru copil. de cele mai multe ori reusesc. cateodata nu. in aceste cazuri fac cezariana."
Nu ai de ce te teme, sunt altele mai grave care sa te sperie nu nasterea naturala, mai ales daca nu ai probleme.
Andreea
22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
Hai ca o sa mai incerc eu, dar cred ca cel mai bine ar fi maine dimineata cand e mai liber sa pot sta la taclale in voie.
Daca vreti sa schimbati locul si aveti o idee mai buna, eu nu ma supar absolut deloc!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Mersi de raspunsuri burtici.....deci aceeasi insuportabila rabdare........urat cuvant.......dar cu care realizezi atat de multe.
Eu am o propunere pentru intalnire.........eu zic sa incercam la Sheriff,s ca e mai putin aglomerat, inauntru la nefumatori si este imposibil sa nu gasim loc. Au si pizza si inghetata si prajituri si sucuri naturale etc. Eu asa zic. Astept pareri.
Mstroie of ce bine te inteleg cu statul pe scaun........una ca mi-a amortit fundul de nu mai pot si a doua ma doare si spatele. Pai eu zic sa ne luam un concediu de odihna ca tot trebuie sa ni-l luam pe anul asta nu? si apoi asteptam sa intram in prenatal.
Si mie mi-e pofta de o savarina cu toate ca am mancat o cutie cu porumb fiert.........iammmmmmmmmmmmm..........sigur v-am facut pofta.![]()
Criss si
18 saptamani
babygirl spune:
vaai, ce mi-ati facut! n-am poftit la nimic pana acum, dar acum merg in romana, la ana sa-mi cumpar prajituri desi nu mi-e in drum! mor de pofta!:)
Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias
anky spune:
Mariamunteanu,o sa ai gemeni?.Vai,ca frumos..Ai aflat ce sint,fetite,baietei sau fetita si baietel?Cred ca esti tare fericita.FELICITARI! si o sarcina usoara in continuare.
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Mellisa 02.02.2003
http://community.webshots.com/user/anky2100
Androix spune:
offf, am vazut abia acum ca nu reusim sa facem rezervare la Acapulco.
Nici nu stiu ce sa zic. Mai incercam maine? Mickyyy cum adica tin masa ocupata o ora? Adica dupa o ora ne dau afara? Sau fiind foarte aglomerat trebuie sa opreasca masa libera din timp? Astia nu se organizeaza deloc 
. Si eu sunt de acord cu Sheriff's daca e si e, numai sa ne hotaram din vreme sa nu ramanem unele pe la Acapulco si altele pe la Sheriff's.
Andreea
22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!