Mamici din Arad...???(23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, vad ca ma dai disparuta [:d]
Eu, adica noi suntem bine, sanatosi, cu o lene mare (eu) de nu-mi vine sa ma apropiu nici de calculator, saracu l-am cam parasit
Vad ca aproape toate va puneti pe facut case, bravo voua!!! Va felicit pentru ca aveti putere si nervi
In rest nici nu prea stiu ce sa va spun, am cam uitat ce am facut zilele astea, stau prost la capitolu memorie

Ioana, nu am ajuns la tine, ca asa cum am zis, am o lene de urlaaaaa!!! Acum in week-end sigur nu ajung pentru ca sunt singura cu Raul si nu-mi prea vine sa ies, ca e tare tare frig afara si mult ghetus

De Anto nu mai stiu nimic de cateva zile, cand mi-a trimis un mesaj pe telefon si mi-a spus ca are probleme cu logarea....altceva nu stiu nimic...sper sa fie doar o defectiune de moment si sa se rezolve, sa intre cat mai repede!!!

Gabi, eu nu-i pun fular la Raul, in primul rand ca nu-i place si-l tot trage, iar in al doilea rand pentru ca asa cum spui si tu se umezeste si e mai rau!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara fetelor!Am scapat de minunea de examen care ne streseaza in fiecare semestru.Am luat 10!Simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima.La aceasta materie mai avem un examen scris si unul oral.
Maine sunt de garda 12 ore iar de duminica intru de noapte.Nu prea stiu ce sa va sciu ca nu prea am noutati.Azi am luat gresie pt demisol (60mp) ca data trecuta am ramas lefteri si am gresiat doar jumatate din hala(90mp)iar azi a gasit Danut gresie la fel, luni ne-o aduce, asa ca peste vreo 3 saptamani cand ne nimerim amandoi liberi sambata ne apucam sa o punem sa stim ca in demisol e gata.La cum e de aranjat acolo mai bine ne-am muta acolo.Cei cu roitoria sunt niste oameni draguti, la locul lor si le-am promis in noiembrie ca in martie le punem gresie, ei uite ca in martie o vor si avea.
Va pupicizez pe toate si pe bb vostri.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

EI Magda, felicitari si la mai mare!!!

Fetelor, v-ati uitat la meteo, cica se anunta ger...bbbbbrrrr, ca deja e super frig...bbbbrrrrr
Voi o sa mai scoateti copilasii pe frigu asta?? Ca eu azi l-am scos pe Raul, desi era fff bine imbracat tot avea piciorusele reci cand am ajuns acasa...si de mine sa nu mai zic, ca m-am dus ca o belita, am crezut ca a venit vara, cand am vazut soarele

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu nu l-am mai scos ieri, dupa ce alaltaseara cand am venit de la sanius avea miinile si picioarele inghetate, desi a avut manusi groase si bocanci imblaniti +2 perechi ciorapi. Acum am zis ca vreau sa merg la cumparaturi, si sa il las pe Tudor la soacra-mea, dar ma mai gandesc, sunt -9 grade acum afara.Brrr!
Satmarean mi-a zis sa nu il scot afara daca e mai frig de -5 grade.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut fetelor!
Ce iarna e afara, brrr, minus 10 grade!

Eu am iesit cu Vladut in fiecare zi si poate iesim si astazi, il infofolesc bine (am noroc ca sta infofolit) si doarme bine merci. Cand ajungem acasa e cald de numa la picioruse.

Ioana tu intrebai de fular. Eu ii pun, chiar daca nu-i place s-a obisnuit. Chiar cand a inceput sa fie mai frig prin noembrie l-am scos fara fular si a racit un piculet, ca o congestie nazala de la frig. Asa ca de atunci fularul e obligatoriu cand se apropie de 0 grade.

Vad ca va faceti case. Noi ne-am luat teren (de fapt parintii lui Vasile) acum e gata documentatia pentru constructie dar pana o s-o facem mai dureaza. Tata e inginer constructor proiectant si el face proiectul, are prieteni arhitecti (in Timisoara) si planul este deja gata. O s-o facem pe structura metalica si ne iese la 2/3 din pretul uneia clasice.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana, si eu stiam ca e bine sa-i pui fular la gurita daca sunt sub 0 grade, asa ca-i pun, chiar daca nu-i place.
Tu ziceai ca ai avut candidoza, si ca de aia aveai dureri la alaptat. Vladut al tau avea ceva pete albe in gurita sau dupa ce ti-ai dat seama?Eu cred ca la mine e ok, ca Alesio are mucoasa din gurita foarte curata....cred ca sunt eu doar mai sensibila!
Acum am venit si noi din oras, am fost cu masina, cu pitic cu tot, si am trecut pe la Leonardo.Stiati ca au reduceri ??Noi ne-am luat cu 650 000 eu cizmulite si Ovi pantofi(impreuna au fost 650 000)!!!
Clau,de cand esti tu leneoasa???
Pupici si we placut!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Ioana, Vladutz a avut pete in gurita pana pe la 3 luni maxim, cum opream stamicinul cum avea iarasi si pe mine ma dureau sanii de inebuneam, mai tarziu el nu mai facea nimic vizibil in gurita, dar durerea era aceasi, perioade de liniste cat ma dadeam cu stamicin si apoi dureri ca o arsura la supt. Nu aveam ragade vizibile, sfarcurile erau rosii si lucuioase. Dupa tratamentul cu cristal violet m-am simtit mai bine (cam dupa 4 zile deja imi era bine, primele zile era chiar mai rau) si apoi nu am mai avut probleme. Pe site-urile americane despre alaptat spune ca alaptatul nu ar mai trebui sa fie dureros dupa prima luna, iar daca durerea persista si dupa o luna e semn de infectie cu candida. Eu am nascut prin cezariana (parca si tu, nu?) si au bagat la greu antibiotice in mine. Si tot acolo spuneau ca nu e obligatoriu ca bebelusul sa aibe afte in gura.

Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Apropo de fular, eu nu le pun la gurita ci numai normal la git. E drept ca aici sunt numai -2 grade...
Diana, voi unde va faceti casa la Arad sau la Tm? Noi in Gradiste, acolo am gasit si e mai simplu ca acolo sta si maica-mea.
Despre casele cu structura metalica nu stiu prea multe, poate ne spuitu cite ceva. am citit cindva ceva, dar nu mai gasesc linkul, am gasit in schimb altceva http://www.aic.info.ro/saniterm/content/poze.htm. Asta e?
Ioana, si pe aici e perioada reducerilor...
Magda, felicitari si bafta in continuare.
Alinush, pe unde umbli?

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Ioana, sunt cam lenioasa,dar las ca-mi revin eu
Noi azi l-am "fraierit" pe tati, saracu nici bine n-a intrat pe usa ca am si mers la sanie...Doamne ce fain a fost...ne-am distrat de minune, a fugit Clau cu noi, iar Raul intruna ii mergea gurita

Alinushule pe unde umbli?? Spune-mi te rog frumos sunt cumva body cu maneca lunga la Teba??? Ca vreau sa merg si eu luni sau marti sa-i cumpar la Raul, ca de alea cam duc lipsa

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Cristina, n-a mers link-ul dar pana la urma m-am descurcat si am vazut pozele. Da, ce sa-ti spun, o casa pe structura metalica arata ca orice casa normala, nu se vad diferente nici la exterior nici la interior. Are o serie de avantaje: este usor de construit (2 maixm 3 sapt de la fundatie la instalatii, gresie, parchet, tot), e mai ieftina (1/2 pana la 2/3 din casele clasice functie de materiale), este cel putin la fel de rezistenta ca o casa obisnuita, izolatia este excelenta, chiar mai buna decat la casele clasice ptr,. ca exista multe straturi izolatoare, rezistenta la foc.
Oamenii nu prea cunosc aceste tipuri de constructii, au senzatia ca sunt cumva fragile, ca daca dai in perete treci prin el, si alte bazaconii. Peretii sunt rezistenti, intre grinzile metalice sunt panouri si multe straturi de pasa de sarma, rigips, vata de sticla care-i ofera rezistenta si izolatie.
Casa va fi pe Agricultorilor nu stiu cum ii spune la zona.

Magda, felicitari pentru examen, tine-o tot asa!

Vladut 8 luni

Mergi la inceput