Mamici din Arad...???(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

cristina, am gasit arhitectul, la recomandarea cuiva, dar inca nu-l cunoastem. cica e bun si nu lucreaza scump. Tipa ce ni l-a recomandat lucreaza la Cadastru, si-i cam cunoaste.
Vi-ati luat teren???

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna dimineata la mamici,imbatranesc fetelor, daca m-am culcat la 23.30 si m-am trezit la 7 ...e premenopauza.
Cristina Bianca la toamna merge la scoala, in septembrie implineste 7 ani.Am inscris-o la gen22 in piata soarelui la clasa de step-by-step.
Ieri Bianca atata s-a tavalin in zapada ca i-am schimbat 2 randuri de haine.Efectiv mergea in patru labe prin zapada.
Aseara la culcare m-a anuntat ca dimineata inainte de gradi vrea sa se joace afara un pic.Partea nasoala e ca vine frigul.Chiar m-am uitat ca acum sunt -3 grade.Clauditzoati fost la zapada?Cei cu Anto de nu mai apare?
va pupici pe toate

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Diana acum m-am uitat pe pozicile cu Vladut, ce figura e cu prosopul pe cap, super!E tare dragut,sa-ti traiasca.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Claudia m-am uitat la pozele lui Raul, de dragut e!Pozele cu palarioara sunt super!
Am program de vizionat popze ca altadata tot n-am timp.

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, ne-am luat o casa care trebuie demolata si speram sa ne apucam anul asta de construit. daca nu te superi poti sa-mispui si mie cum il cheama?
Magda, am auzit si eu de sistemul asta. Cunosc si o invatatoare la gen 22, sotia preotului din zona 300.(daca nu ma insel)
A nins si aici, asa ca mergem afara.
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

cristina, nu stiu cum il cheama pe arhitect. Am zis ca nu vorbim cu el pana nu stim exact ce vrem sa facem si pana nu vedem planul de urbanism.dar, pentru asta ne trebuie timp... de care ducem mare lipsa. Oricum in primavara asta vrem sa facem proiectul si sa facem macar fundatia. daca vrei o sun pe prietena asta a noastra, sa o intreb cum il cheama pe arhitect. Stiu ca ia maxim 700 eur/proiect.
Unde vi-ati luat casa, ce suprafata si cu cat???

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Vad ca va pregatiti de zor de construit .Succes Gabi si Cristina!
Noi n-am mers ieri cu sania,dar speram sa mai ninga iarna aceasta.
Azi am fost pe la Teba sa cumpar ceva hainute pt.un bebelas.Aveau hainute la 40.000 lei bucata cu defecte.Unele aveau defecte mici,dar unele erau defecte ca nu le puteai cumpara.I-am gasit la Dragos 2 solexuri cu mici defecte,unul are ceva pete si sunt curioasa daca iese la spalat su unul are ceva fire trase,dar cos eu cumva si nu se observa decat foarte putin.De bebelasi erau mai multe.
I-am mai luat inca 2 solexuri care erau cu 160.000 lei bucata.Am fost cu o prietena si sotii nostri ne-au asteptat in masina,saracii de ei ce greseala au facut ca ne-au lasat singure ca noi am "uitat" sa mai venim.

Fetelor,care-i diferenta intre Mozilla si Internet explorer? Sicer,nu prea le am cu astea!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Brrrr,ce frig e afara. Am fost iar la sanius, dar am inghetat. De juma de ora am ajuns in casa.inca nu m-am incalzit. Sunt -9 grade afara. sI Tudor a avut manusi groase dar a fost rece cand am ajuns. Si piciorusele le-a avut reci, desi a avut ciorapi pantalon+sosete si bocanci imblaniti. Nu m-am gandit ca e asa frig.
Fetelor voi le puneti fularel la gurita? ca eu nu i-am pus niciodata lui Tudor, si nu am avut probelem cu el! Stiu ca nici mie nu imi place cand eram mica, pentru ca se umezea.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!
Gabi, eu ii pun la Alesio fular la gurita daca sunt gradele cu minus( ca asa zice tati:))....daca ar fi dupa mine poate nu i-as pune.Oricum nu-i place!
Restul gagicilor pe unde sunteti?Toate la sanius??
Pupici

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Fetelor,

Ce e cu linistea asta pe aici?
Clau tu n-ai mai scris de mult. Sper ca totul e ok.
Anto, tu ce mai zici?
Ce-o face Flavia?
Alinush, iti place la cumparaturi, nu-i asa?
Mai revin.

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput