Mamici din Arad...???(23)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzica spune:
Si mie imi plac florile, dar nu suport ingramadeala. Am o singura planta ornamentala yuka, pe care o ud cand imi aduc aminte. Bine ca e rezistenta, ca altfel... era de mult uscata.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare fetelor.
Tot vrea sa va scriu si tot apare cineva la noi,sper ca am scapat de musafiri in seara asta.
Am fost la inmormantare la Laura,ce sa va spun...a fost groaznic... Initial am zis ca nu merg,dar apoi m-am gandit sa merg,nu stiu daca am facut bine,m-a afectat tare mult.A fost foarte multa lume.
Am auzit azi ca au gasit-o in Mures la 1 km de Alfa,era agatata de o creanga.V-am zis si ieri ca a facut o depresie postnatala si a fost la psihiatru si la psiholog,dar eu nu inteleg cum de au lasat-o singura daca au stiut cei din familie ca ea are probleme.Tot ma gandesc ce-a fost in capul ei sa se arunce in Mures,ce curaj pe ea! Imi pare atre rau de copilasul care a ramas fara mama,saracutul de el.
Magda,Calin a dat 2 examene si mai are vreo 3,maine seara are unul.
Eu nu prea ma stresez cu florile,de fapt nici nu am prea mult spatiu pentru ele.Am doar 3 flori ornamentale in casa.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
maggda spune:
Yes,yes,yes,e superb afara!Curtea e plina de zapada!Bia deja s-a jucat inainte de a merge la gradi.I-am promis ca la ora 15 merge Danut dupa ea( nu la 16 ca de obicei) si facem om de zapada apoi mergem cu sania.Pana atunci am de invatat ca imi vine sa plec in munti!Dupa examenul de vineri dupa-masa voi intineri brusc si dintr-o data!
Ioana mai am la examene de nu le mai stiu numarul, oricum sunt vreo 12 cel putin.Examenul de azi l-am dat ieri, dar asta nu a fost greu.Saptamana asta avem 3 examene, saptamana viitoare tot 3 cred, saptamana trecuta am avut 2 si mai am pana prin 25 februarie.
Alina il invidiez pe Calin de nu mai pot cu 5 examene!Ii doresc succes!
Azi voi face poze in curte si o sa le pun deseara pe pagina.Azi vine si domnu parinte sa ne sfinteasca casa ca nu a fost de cand ne-am mutat
Acum va las, merg sa fac patul si la studii cu mine!Daca simtiti ca miroase a creier ars pe afara din Micalaca vine
pupici la toate
Magda si Bianca 6 ani
DianaR spune:
E superb afara!
Magda spor la invatat, imi aduc aminte de sesiunile mele, brrrr...
Au crescut cei de la RDS traficul la abonamente, acum la 9 dolari avem 2 giga .
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
pufymic spune:
Salut fetelor!
Pe unde umblati de nu mai dati nici un semn de viata?
Diana, si eu m-am bucurat de cei 2 giga!
Clau, te mai astept....!
Magda, bafta la examene!!!(mi-e mila de tine, saracuta!)
Pupici!!
Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/
alinamoro spune:
Salutare fetelor.
Ce timp nasol s-a facut afara,numai baltoace de apa.Pacat ca se topeste zapada.
Dupa ce a schimbat Calin luna trecuta abonamentul la net pe 15 $ ca sa avem 1,5 giga acum s-a dus iar sa-l schimbe pe 9$ daca ne-au marit la 2 giga.
Magda,pe buna dreptate il poti invidia pe Calin ca are doar 5 examene,dar in plus nici nu se streseaza cu ele,nici nu stiu cum si le ia,mai raman uneori si restante.
Clau,ati fost cu sania?
Ioana,bine ca si-a revenit Alesio cu somnul.
Fetelor,ati auzit de accidentul de azi de la Masca? Au fost 4 persoane intr-o masina si s-au dat peste cap cu masina,2 au murit si 2 sunt in stare grava.Una care a murit era prietena cea mai buna a unei colege de-a mele.Poate arata la stirile de la noapte.
Doamne,in ultimele zile tot vesti din astea proaste aud.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
alina33 spune:
Alina imi pare rau de cunostiinta ta care a murit.Dumnezeu s-o ierte si sa-l ajute pe cel mic!
Noi am fost o fuga afara pe cind ningea si Dragos a fost tare entuziasmat de zapada.Se invirtea in toate partile ca deabia reuseam sa il tin in brate.L-am pus pe masina care era plina de zapada si a fost tare mirat cind a pus mina pe ea.N-a dus-o in gura-zapada-.
Simbata sau duminica mergem in Selgros sa ii luam scaunel cu masuta pentru mincat.Sper sa fie drumul bun.L-as lasa la socri dar am o stringere de inima ca nu l-am mai lasat pina acum cu nimeni.
Ioana super ca v-ati pus internet,e crincen fara.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
gabitzica spune:
Am fost azi la sanius! A fost super. Singura faza nasoala a fost cand am iesit din bloc si Tudor a plonjat direct pe burta in zapada flescaita. Si-a udat manusile, ca a trebuit sa i le dau jos. S-a udat si pe haine putin dar s-a uscat pana am ajuns acasa. Am facut si ceva poze, va anunt cand sunt pe net. Am fost pe stada socrilor mei, ca la noi, printre blocuri a fost cam topita si curatata. Se mai topeste si de la tevile cu apa calda.Ziua de azi a fost super si pentru noi. Ne-am mai deconectat putin.
Magda, fain catelu
www.stoc-studio.ro/tudor
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Vrem si noi zapadaaa! Pe aici nu se arata, desi e destul de frig.
Clau, sa stii ca si eu tot cu mozilla. Mie imi place ca deschide taburi.
Voi ati fost la zapada?
Magda, frumos catelul! Ce mare e Bia, la anul merge la scoala?
Gabi, ai gasit arhitect(am citit la subiectul cu casa)? Si eu i-am dat tema la maica-mea.
Alinush, ce mai face Dragos? S-a dat cu sania?
Alina33, spor la cumparaturi.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de