Mamici din Arad...???(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
In primul rand vreau sa va scriu depsre tipa aia de care v-am zis ieri.Se pare ca alta e varianta adevarata.Ea a facut o depresie postnatala si se pare ca s-a aruncat ea in Mures.BRRRRRRRR!!!!!
Au gasit-o agatata de o creanga si medicul legist dupa autopsie a zis ca e moarta cam de marti,ea luni dupa-masa disparuse si au gasit-o sambata dupa-masa.Am inteles din cate mi-a spus cineva ca familia tot au supravegheat-o,dar nu stiu cum de au lasat-o singura atunci,probabil isi revenise(sau asa au crezut ei).Maine cred ca va spun mai multe.
Clau,vecina ta nu stie mai multe despre ea?
Cu Mozilla se incarca mai usor pagina pe DC? Si noi avem Internet Explorer si de un timp foarte greu se incarca pagina,imi deschid tot doua pagini o data.Am citit si eu despre Felis care are copilul cu Sindromul Down.Sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi.
Asteptam sa ne povestesti cum te-ai distrat vineri noaptea.

Gabi,noi cand venim de la parinti ne trebuie cateva zile sa-l readucem pe Dragos la normal ,acolo e rasfatat de toata lumea si apoi ne terorizeaza pe noi.

Tanja,bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca ti-ai gasit de lucru si Stefan e bine.
Asa cum a zis Cristina,ar trebui sa nu te mai gandesti la sot.

Revin mai tarziu ca mi-a venit ceva musafiri.
Pupici!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Ceau fetelor.
In primul rand vreau sa va scriu depsre tipa aia de care v-am zis ieri.Se pare ca alta e varianta adevarata.Ea a facut o depresie postnatala si se pare ca s-a aruncat ea in Mures.BRRRRRRRR!!!!!
Au gasit-o agatata de o creanga si medicul legist dupa autopsie a zis ca e moarta cam de marti,ea luni dupa-masa disparuse si au gasit-o sambata dupa-masa.Am inteles din cate mi-a spus cineva ca familia tot au supravegheat-o,dar nu stiu cum de au lasat-o singura atunci,probabil isi revenise(sau asa au crezut ei).Maine cred ca va spun mai multe.
Clau,vecina ta nu stie mai multe despre ea?
Cu Mozilla se incarca mai usor pagina pe DC? Si noi avem Internet Explorer si de un timp foarte greu se incarca pagina,imi deschid tot doua pagini o data.Am citit si eu despre Felis care are copilul cu Sindromul Down.Sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi.
Asteptam sa ne povestesti cum te-ai distrat vineri noaptea.

Gabi,noi cand venim de la parinti ne trebuie cateva zile sa-l readucem pe Dragos la normal ,acolo e rasfatat de toata lumea si apoi ne terorizeaza pe noi.

Tanja,bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca ti-ai gasit de lucru si Stefan e bine.
Asa cum a zis Cristina,ar trebui sa nu te mai gandesti la sot.

Revin mai tarziu ca mi-a venit ceva musafiri.
Pupici!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alina, eu am stiut de la vecina mea o alta varianta a mortii ei, dar n-am vrut sa va spun ca mai gandit ca tu sti mai bine...deci se pare ca tipa facuse furia laptelui si s-a omorat singura singurica...asa stiam si eu ca s-a aruncat in Mures

Gata cu coloratul scrisului pentru ca nu functioneaza ca si pe IE si nu prea am nici timp si nici chef de joaca

PS: Anto de cateva zile incearca sa intre dar nu reuseste sa se logheze

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, eu n-am crezut povestea cu rapirea. prea nu se potriveau lucrurile. In primul rand daca ar fi fost rapita, oricat de prosti ar fi fost rapitorii, nu ar fi dus-o cu taxi, decat daca taximetristul era complice. Si daca a dus-o la Moravita, ce cauta inecata in Mures? Eu am vrut sa spun ca s-a sinucis...dar mi-a fost jena
Mie nu imi pace Mozilla, ca se incarca pe rand paginile. Cipri are mozilla,si lui ii place tare mult, dar pe mine nu m-a convins .(inca)

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,daca nu o cunosteam pe tipa asta(Laura) poate as fi zis din prima ca s-a sinucis,dar nu am putut crede asa ceva.Cand cunosti pe cineva parca accepti mai usor varianta in care persoana respectiva e victima nu vinovata.Cand am aflat nu m-am gandit nici o clipa ca ea s-ar fi sinucis.Acuma tot ma gandesc ca de ce a facut-o,probleme acasa nu stiu sa fi avut.M-as duce maine la inmormantare,dar nu stiu sigur daca pot ca avem vaccinuri la copii.Eu ieri am auzit exact varianta care vi-am spus-o aseara.

Clau,nu sunt obisnuita sa nu scrii colorat.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, ti-am vazut pozele. e tare scump Alesio
Si eu am trecut prin cateva faze din astea cu Tudor, cand vroia foarte des san, dar am rezistat eroic. Sa nu-i dai lapte praf. O sa ti se regleze lactatia , daca il pui mai des la san.Si sa nu incepi inca diversificarea. Apropo, cand te-ai gandit ca ar fi bine?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna dimineata la toata lumea,
m-am gandit ca pana imi savurez doza de cofeina si nicotina de dimineata sa citesc ce s-a mai scris pe aici.Eu sunt prinsa cu sesiunea asta, abia astept sa o termin dar asta prin 20 februarie.Tare mi-e ca astia ne scot direct conferentiari si atunci sa vezi...ii lasam pe doctori fara pita.
Fetelor acum 2 saptamani mi-am cumparat o begonie de toata frumusetea din piata , nu de alta dar de un an imi curg ochii dupa una, asa ca m-am suparat rau de tot pe viata si am cumparat una dandu-mi seama ca nu lucrez pe nasturi.Zilnic ma uit la ea si aici pe forum am aflat ca se inmultesc si prin frunze asa ca m-am tot cacait eu in jurul florii pana m-am decis sa rup 2 frunzulite fara sa chelesc foarea.Si pt ca demult vreau violete de parma m-am hotarat ca e vremea sa-mi cumpar una ca de...am primit salarul.Vanzatoarea a fost draguta si mi-a dat 2 frunze si de la alta culoare de violeta, mare doamna zau, i-am multumit intr-una.
Voua va plac florile?
Cristina m-am uitat pe poze la gemenutzele tale, sunt tare dragutze dar cred ca e tare greu cu 2 odata ca si cu unul iti iei campii de multe ori.
Saptamana asta am examen miercuri de la 11 si vineri doua:unul de la opt si unul nasol de tot de tot(oral cu frecus) la 14.Alina M Calin cum sta cu examenele?
Azi m-am uitat pe net la vreme, pai vine fetelor un val de frig...am pus-o!
Va pupicizez pe toate!

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!
Magda, bafta la examene( cate mai ai?)!Si mie imi plac florile, sau mai exact plantele ornamentale( sau cum le-o zice la cele numai cu frunze), asa ca matusa-mea mi-a adus vreo 3 :) si le merge tare bine...
Gabitzica, de ieri noapte am revenit la programul de somnic de dinainte, adica doarme gazuca al meu de la 12 la 5;30-6 dimineata, asa ca vad ca a trecut si perioada asta cu mancatul in prostie(sper)!
Laptic nu-i o problema ca am destul, numai ca sunt f. sensibila si ma dor sanii de mor( ca nu mai vrea sa suga cu protectie de silicon, ca s-a shmecherit gazuca meu!).
Diversificarea nu am de gand s-o incep prea repede, mai astept pana pe la 5 luni jumate-6 luni, depinde si de cat laptic am...
Restul gagicilor pe unde umblati?Ati iesit deja la bulgarit, ca ati vazut ce frumos ninge?
Pupici!

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, si eu am avut dureri infioaratoare cand sugea, si buba era o ciuparca (candida). Poti sa incerci solutie de cristal violet 1% in glicerina, se prepara la farmacie si te dai pe mamaloane in fiecare seara dupa ce suge bebe si il dai si pe el in gurita cu un betigas de urechi muiat in solutie. Cura dureaza o saptamana, efect garantat! Atentie ca pateaza, dar iese la spalat, deci e mai bine sa faci treaba asta seara, iar Alesio va fi albastru la gurita 7 zile.

Ce frumos ninge afara! Iesiti cu saniuta?

Magda, bafta la examne!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Magda si noua ne plac la nebunie florile, avem o gramada si am avut si mai multe dar a trebuit sa ducem o parte la parintii mei ca nu mai aveam loc de ele...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut fetelor!
N-ati fost la zapada inca?? Mergeti ca e super!! Noi am fost dar cu caruciorul, Raul a fost fff curios de zapada, iar mai tarziu mergem cu sania, ca ne-a promis tati ca ne duce la sanius

Magda, bafta la examene! Mai se pare ca numai mie nu-mi prea plac florile Glumeam, imi plac dar numai cele mici si cu multe flori, gen azalee

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput