Mamici din Arad...???(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, cartierul se numeste Poltura. Socrii mei stau pe Turdei(prima strada pe dreapta dupa bariera). Noi stam pe stupilor, si peste linii(de pe Agricultorilor prima la stanga) in 10 min suntem la ei(asta daca mergem pe jos... sau cu saniuta). Asa ca o sa fim oarecum invecinate . Unde pe Agricultorilor aveti terenul? E super zona aia, sunt o gramada de case noi acolo. Si socrii mei anul trecut au terminat-o. mai au doar sa dea culoare pe exterior. Au zugravit doar un perete dinspre vecini,ca sa nu il mai deranjeze cu schelele.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Diana, cartierul se numeste Poltura. Socrii mei stau pe Turdei(prima strada pe dreapta dupa bariera).www.stoc-studio.ro/tudor

Pe Turdei?? Pe strada asta am eu o verisoara primara si merg tot des la ea...care e casa socrilor tai?? ca s-au facut o "tona" de case faine pe Turdei si nu numai...

Diana, Gabi are dreptate, e in Poltura!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Socrii mei stau la 21A. verisoara ta(cine e si la ce numar)??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna dimineata fetelor,dar scrieti intr-un ritm...!
Noutati nu prea am asa ca zau nu stiu ce sa va scriu asa ca va pupicizez pe toate!

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, si noi avem niste prieteni care au casa pe Turdei(acu si-a finiseaza). Pai voi aveti experiente la constructii, nu gluma...
Diana, mersi pt info. Am mai cautat si noi prin Poltura, dar nu am gasit nimic convenabil. Oricum preturile au luat-o rau razna. Pe Agricultorilor nu cred ca am fost.In final am luat in Gradiste o casa pt demolat. E relativ ok, avem vreo 520mp cu 15 fs.Voi ce suprafata aveti?(cum construiti cu firma?, eu am mai citit de http://www.housefactory.org/ro/affordable/) Din pacate si noi ne-am trezit cam tirziu, mai precis al meu sot care pina acu vreo 2 ani sustinea sus si tare ca nu mai vrea in Ro.
Ce-o fi cu Alina M?

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

ce e cu linistea asta pe aici???
ce faceti??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, pe Agriculturilor in capatul stazii este terenul. Se vede centura de pe teren . In dreptul strazii Toth Arpad.

Cristina, suprafata e imensa, peste 5000 mp, FS e undeva la 60 m . Chiar daca e destul de la periferia Aradului ne-a convenit pretul si suprafata. In jur firma care ne-a vandut terenul a mai vandut vreo 20 parcele mai mici, deci se va construi intens in viitor acolo.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Diana, da' ce domeniu aveti!! Super!! cred ca o sa va faceti un casoi, nu gluma! Cat ati dat pe teren? sunt tare curioasa! Tineti tot terenul pentru voi, sau mai vreti sa vindeti??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabitza, am dat cam cat se da pe un teren de 10 ori mai mic in Gradiste . Avem de gand sa mai si vindem o bucata care se preteaza la asa ceva, dar mai peste cativa ani, ca sa mai creaasca preturile in zona si sa putem sa ne terminam casa.

Linda, am gasit despre febra de 3 zile de care ai intrebat. Sa-mi fie rusine, nu stiam de ea, nu exista in cartile noastre de pediatrie, si americanii zic ca e una din cele mai frecvente boli contagioase dar poate cea mai putin cunoscuta. Poate din cauza ca e inofensiva?
http://www.discoveryhealth.co.uk/encyclopaedia/default.asp?cat=Skin%20Conditions&storyid=117974

Cristina, am uitat sa-ti raspund, nu facem casa cu firma, pentru ca nu avem bani, probabil vom angaja oameni si vonm contracta vreo firma doar pentru anumite parti ale constructiei. Tata fiind inginer constructor se va ocupa de tot.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Avem poze noi!!!!!
Pupici

Ioana si bebe Alesio (08/10/2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput