Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
at andreea spune:
Voua, burticutelor care va veti intalni vineri, va garantez ca o sa va recunoasteti usor, pentru ca oricum o sa fiti in centrul atentiei. Ieri am fost la un bar de fitze din centru cu fostul meu coleg de banca din liceu, nu ca sa
, normal, dar am baut un nescaffe frappe si m-am simtit tare smechera
ca nici cafea nu mai stiu cum e sa bei.
Ma si stateau acolo si se uitau baietii de baieti mirati la mine cum stau cu burti pe acolo ca eram distractia numaru' 1 in bar.
Asa veti fi si voi la Acapulco, mai ales ca veti fi peste 10... Mama -mama : daca ati filma ar fi ceva super distractiv de urmarit.
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
crissu spune:
Cornelia maine este marea intalnire nu azi. Azi se confirma participarea la intalnire ca sa stie Mickyy exact cate locuri sa rezerve. Nu vii si tu? Aaaaaaa mi-ai adus aminte de injectiile cu Gravibinon..........iahhhhhhh mi-au facut curul varza.![]()
Mickyy sa stii ca cine iti citeste povestea nasterii Malinei parca ii mai trece frica si totul pare mai usor.......asa sa fie si de data asta pentru toate burticile de aici si le invit pe aceasta cale sa-ti citeasca povestea sa mai prinda curaj ca eu una mor de fricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, spre rusinea mea.

Criss si
18 saptamani
gabitzam spune:
Fetele, pauza 5 minute la scris, sa fac topic nou.
Vom reveni...![]()
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Iaca am revenit.
Dragalasele, continuati aici, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40161" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (21).
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
anky spune:
Nefertari,sincer nici nu stiu ce sa fac,doctorul mi-a spus ca pot sa incerc sa nasc natural dar avind in vedere experienta trecuta mi-a cam groaza.Oricum si durerile nasterii naturale sint groaznice,m-am chinuit prea mult si tot la cezariana am ajuns.Daca aleg cezariana v-a fi nasol dupa operatie,deci prea multe de ales nu am.Aici nu se prea face epidurala la o nastere naturala asa ca sincer nu stiu inca cum am sa nasc.
O zi buna
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Mellisa 02.02.2003
http://community.webshots.com/user/anky2100