Mamici de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
sperantza nu moare spune:
ce bine ca s-a stabilit. confirm prezenta mea, nu garantez insa punctualitatea, dar va fi din motive independete de mine, sper sa nu intervina nimic. oricum, pentru a evita ridicolul sa stabilim un mod de recunoastere: un stegulet ceva, ca daca doamne iarta-ma mai gasim o masa plina cu gagici?
si ma fac de ras?
in rest nimic, pastrez subiecte de discutie pentru vineri
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
NewMami spune:
quote:
Originally posted by crissu
Buna dimineata burtici,
Tot nu v-ati hotarat cu intalnirea? Nu va faceti griji de aparate foto ca avem si noi............sper din tot sufletul sa nu intervina altceva si sa ajung. Mie imi convine ora si votez pentru Romana sau Universitate.
Burticile din strainatate, de peste mari si tari, sa nu fie suparate pe noi ca ne intalnim............o sa vada pozele cu siguranta.
New Mami cred ca toate am vrea sa venim in Canada asa ca nu mai face invitatii ca o sa te trezesti cu burticile la usa si ce te faci?
Cum e vremea la voi ca am auzit ca e un frigggg..barrrrrrrrr ceva de genul -30 de grade?
Ruxel ai facut eco? Nu ai mai zis nimic sau nu am fost eu atenta.
Red Rose iti tin pumnii si te asteptam cu detalii.
Criss si18 saptamani
Criss ce nu m-as bucura sa ma trezesc cu voi la usa. Am trage niste chefuri cu laptic si suculet
de nu s-a mai auzit pana acum. Si poate ramaneti aici sa nasteti sa am si eu companie ca mi-e o frica de numa numa. Mai ales ca tu esti si aproape ca data cu a mea, asa ca daca tu te grabesti putin iar eu intaziu 2-3 zile,putem naste in acelasi timp. Si taticii sunt bine veniti, ca nu le strica niste companie in momentele alea.Unde locuiesc eu nu e foarte frig, eu stau in Sud-ul Canadei, chiar pe granita cu USA. Deci aici la noi vremea este cam ca in Romania. Anul acesta cel mai frig a fost de Craciun, aproape de -20, dar acum e in jur de 0, chiar ploua afara si e urat.
Dar cand am spus sa mai amanati intalnirea ca-l trimit pe tati n-am glumit, ca e mai mult ca posibil sa dea o fuga pana in Ro de vre-o 5 zile, ptr. ca pleaca intr-o delegatie de 2 saptamani in Spania.
Iar eu raman singurica si mi-e groaza. Nu-mi place deloc, dar nu prea avem de ales, o sa treaca cumva.
Asa ca numai bine mi-ar prinde compania voastra.

Anca
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
NewMami spune:
Bine ai venit printre noi Alina
si iti doresc o sarcina cat mai usoara, un
sanatos, frumos si cuminte.
Sa ai grija de tine si nu-ti mai fa atatea ganduri negre, totul va fi bine pana la urma.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
anky spune:
NewMami,si mie imi este groaza de nastere,probabil voi naste din nou prin cezariana,oricum ambele variante mi se par nasoale.Deh...o sa treaca cumva.
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Mellisa 02.02.2003
http://community.webshots.com/user/anky2100
nefertari spune:
Alina , acu'daca ai nimerit la noi - voteaza cu noi pana la sfarsit !
Imi dau si eu cu parerea , ca sunt patita : nu te gandi la durere - dupa o nastere normala trece in cateva ore , dupa cezariana - in cateva luni ,plus ca te mai alegi si cu o taietura pe care se poate sa o simti toata viata .
sperantza - iti faci false probleme - cum sa mai fie altele ca noi ??? Suntem unice ,doamneler si ne vom recunoaste si dintre 1000 de mese pline !!!!!! Cat despre imagine , cred ca ne vor pastra in amintire toata viata ! ![]()
anky - te-ai gandit sa nasti normal , ai vorbit cu doctorul ? Eu am nascut prima oara prin cezariana iar acum stau in cumpana ,dar abia vineri pot intreba medicul .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
crissu spune:
Buna dimineata burtici miscatoare.
Ce faceti in dimineata asta? Cam liniste pe aici? Astept sa confirmati participarea la intalnirea de maine.
Noi suntem bine, am inceput sa miscam din doua in doua zile deja, dar tati inca nu ne poate simti desi saracutul de el sta ore intregi cu mana pe burtica. In rest abia astept sa scap de servici si de drumul pana aici..........ca de, ne facem mai grasuti pe zi ce trece si ne miscam din ce in ce mai greu.![]()
![]()
![]()
Criss si
18 saptamani
at andreea spune:
Neata, burticutze!
Eu zic sa nu ne fie frica de nastere, pentru ca atatea femei au nascut, pana si noi tot in felul asta am venit pe lume asa ca nu trebuie sa fie mare filosofie
.
Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)
crissu spune:
Offffff cui nu-i este frica de nastere.......numai cand ma gandesc la momentul acela ma i-a palpitatiile. Mie deja mi s-a spus ca fiind asa de mica adica 1,56 inaltime si avand bazinul foarte mic s-ar putea sa nu fac fata unei nasteri normale. ....asa ca cine stie ce v-a fi pana la urma.
O sa fac o cura de curaj si de tupeu si de tarie inainte. ![]()
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Deci azi e marea intalnire?
Despre nastere: eu sunt cea mai mare fricoasa. Si acum ma ia tremuratul cand ma gandesc
. Si am nascut natural, a fost mult mai usor decat ma asteptam (bine daca nu exista epiziotomia, ar fi fost super). Ma felicit pt. alegerea facuta. E adevarat ca totul a decurs ca la carte si am nascut f. repede avand in vedere ca era prima nastere. Eu militez pt. nasterea naturala, bineinteles daca nu sunt probleme care impun cezariana. Asa ca acum ma rog sa mi se ridice placenta, sa se intoarca bb si sa fie totul ok ca data trecuta ca sa nu fiu pusa in situatia sa fac cezariana. Mie imi e frica si de un ac. Daca e sa fac o injectie (singurele pe care le-am facut in ultimii 15 ani au fost cele cu gravibinon) ma apuca tremuratul si mi se face rau. Asa ca mi s-a parut mult mai "confortabila" o nastere decat o operatie.
La galeria nasterilor este si povestea nasterii Mariutei, daca sunteti interesate sa cititi.
Va pup
Cornelia
(23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Mickyyy spune:
Mie nu mi-e frica de nastere 
, abia astept!!
Chiar faceam mishto anu trecut cu cumnata-mea care era ingrozita de marele eveniment, ma oferisem sa nasc eu in lcoul ei
.
Am nascut mult prea usor ca sa-mi fie teama, cred ca asta-i si motivul pentru care mai voiam un bebe (desi parca a venit prea repede, totusi)
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii