Bebelusi de iulie-august 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Adema spune:
Lia, nu cred ca trebuie sa te panichezi.Codrut a facut asa cand i-am dat prima oara mere coapte, dar daca e un singur scaun moale nu e o problema.
Intreba careva zilele trecute de cereale fara gluten. Eu am primit o brosura de la Milupa in care pt. 5-6 luni sunt recomandate:
Milubrei banane (lapte , orez, banane) - pt. sugari cu tentinta la scaune moi;
Milubrei cu mar si morcovi(lapte, orez, mar, morcov)-pt. sugari cu tentinta la scaune moi;
Miluvit "mit" (lapte, orez, porumb) - pt. sugari cu tendinta la constipatie.
Poate va e de folos informatia.
Adema & Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Doamna Bibi spune:
Hai ca nu scap de una si dau de alta.Azi dimineata cand l-am schimbat pe Bogdanel,surpriza: era plin de bubite rosii pe burtica,piept si spate.O sun disperata pe pediatra si imi spune ca s-ar putea sa fie o reactie de la Ospamox,dar daca nu-i trece pana diseara vine sa-l vada sa nu fie vreo boala ceva.Inebunesc!!!!Cand imi spunea mama ca de acum si pana oi muri numai griji o sa-mi fac din cauza copilului credeam ca exagereaza,dar asa e.
Cred ca nu mai trebuie sa-l scot afara,nu?,ca am uitat sa o intreb pe doctorita.Si foarte ciudat,a facut un caca asa galben si pastos,nu am mai vazut pana acum.
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
rain spune:
fetele, nu stiu ce are moata mea ...noaptea trecuta cand s-a trezit la ora 4 pentru papica, a mancat 120 ml si dupa aceea imi dau seama ca trebuia sa-i dau ospamoxul, asa batuta in cap am fost ca nu m-am gandit si eu la faptul ca ea se stramba cand ii dau, ii provoaca sila ...ei bine, dupa ce i-am dat, s-a strambat si a vomat tot laptele, in plus a facut si kk foarte moale, diaree! va dati seama ce mustrari de constiinta pe mine ...in fine, la 7.30 i s-a facut foame, ca ea daduse tot laptele afara, i-am dat sa pape si a adormit la loc, s-a trezit la 10, cand ma duc la ea in camera ...vomase tot, de data asta era branzit si iar kk moale si mirositor!
m-a terminat, nu stiam ce sa fac mai repede, sa o iau in brate, sa o sterg de lapte (era plina)!
la 11 a mancat (120 ml) si am culcat-o, a dormit o ora ...dupa ce s-a trezit facuse iarasi kk moale, am schimbat-o ...in timp ce o schimbam a mai dat afara putin lapte, foarte putin (ca atunci cand regurgiteaza)!
la 12.30 i-am dat cateva lingurite de mucilagiu, acum la 2 o sa-i dau piure de morcov, iar diseara mergem la doctor!
in rest e vesela, rade, se joaca ...
ca sa fie oare?
eu nu mai pot, sint asa suparata!
pupici
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
roxanaz spune:
Lia, eu cred ca nu e cazul sa te mai panichezi din orice. diaree inseamna scaun APOS, des, cu deshidratare. deci nici gind sa aiba Danut. da-i sa manince in mod normal in continuare.
eu am alta problema cu grasu, nu se baga sub paturi, ci se dezveleste la greu din cauza de caldura....eu il acopar un pic, el iar tzup afara....
Papa sa nu aud ca esti la cura de slabire...ca nu cred!
se gaseste si dentinox la romanica, daca va plictisiti de calgel...ca tot anestezic contine.
pupitzei
Doamna Bibi spune:
Nicole si eu ii dau Ospamox si tocmai ziceam ca face caca ciudat,poate fi vreo reactie de la asta. Bubite nu a facut? Cat ii dai si la cat timp?
Monica si bebe Bogdan
Doamna Bibi spune:
Vad ca voi vorbiti de cure de slabire,eu sunt DISPERATA!!!!! Dupa ce ca am ramas cat o vaca,in loc sa dau jos am mai pus vreo 2 kg de sarbatori! Chair ca ma apuca niste nervi, dar am si o lene in mine,nu-mi vine sa fac nimic si mananc ca o sparta dulciuri (in special ciocolata). Trebuie sa iau masuri ca nu se mai poate.
Monica si bebe Bogdan
papadie spune:
rox nu iooo ziceam de mumä-sa dna Dorsila:-) ca ea se plingea ca zic aia numa 2 mese pe zi la Humana2. Eu cura de slabire? am 46 de kile...:-(
roxanaz spune:
heheh Papa pai de aia ma gindeam si io... ca poate vrei sa ajungi la fro 30 de kile....
Monique lasa disperarea si treci la cura.....eu fac lobby intens, ma simt fff bine si e a treia zi, mai am inca trei si NU am calcat deloc pe alaturi (azi 2 boabe de orez din pilaf ca sa il gust...daca se pun e ok!). asa ca....va invit cu insistenta pe calea pierderii kilogramelor in plus!
Dorsilia spune:
e posibil ca tulburarile de scaun si varsaturile sa fier de la antibiotic, reactie adversa. Nici danut nu e-n apele lui azi, e marait si aud cum ii ghiraie burtica, nu are chef nici de somn si nici de joaca, doar in brate sa stea si nici acolo nu-i linistit se tot intinde in toate partile, vrea pe fund dar nu poate sta, vrea suzi, nu vrea suzi, ii e somn, nu vrea sa doarma...
afara e o ceata de nu vad blocul de vis a vis si-s minus 2 grade, umezeala la greu, nu putem iesi afara, ca e prea umed aerul
Dorsilia spune:
Rox, daca slabesti 2 kile pe sapt ma apuc si eu de cura disociata, parca asa ziceai, nu? Auzi, da nu ti-e fuame toata ziua cand ai zi de fructe numa ? sau cand ai zi de lapti ? zilele bune is alea cu carne si oua.