Bebelusi de iulie-august 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

da, Roxi, am vazut pe prospect ca e paracetamol. Cu calgelul la fel, mi se pare ca doar il linge ca e bun la gust, dar nu se linisteste mai mult timp. Cred ca totusi o sa-i dau paracetamol intr-o forma sau alta deseara la culcare. Tu ii dai? Panadolul e tot paracetamol? De Dentinox nu am auzit aici, o sa intreb la farmacie.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

oooof,bleaga de mine am uitat sa ma loghez afara dupa ce m-am inscri ca mamica iulie august.sa nu radeti!deci,ce scrie la mamica_iulie_august este postat de subsemnata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si eu pana acum tot la bioclinica am mers pt analize, nu fac analize pe care sa te bazezi? sunt f aproape de mine si de aia prefer la ei, in plus credeam ca daca sunt specializati, deci laborator tre sa fie ok, ma gandeam ca au mai multe resurse decat un centru medical care lucreaza analizezle carandu-le cine stie pe unde la altii care au laborator

Mergi la inceput

roxana si lia,si eu ma confrunt cu aceeasi problema:sotul meu e plecat ,iar puiul meu are 7150g,abia il tin acum,dar-mi-te mai incolo!am gasit solutia:in metro,la carucioare,jucarii,etc,o sa gasiti suport pt.bebe de pus in vanita sau vana,cu ventuze.costa 350.000 si e perfect,eu n-am treaba:spal copilul in vana mare,sta asa de frumos in suport,capul e mai sus,iar eu pot sa-l spal f.bine

Mergi la inceput

vreau sa va intreb ceva: am trecut pe Humana 2 (vorba papadiei, ca o vaca sovietica, asa brusc, fara pregatiri si incercari) si pe cutie scrie ca de la 6 luni se da 230 ml la o masa, iar ma nr de mese scrie 1-2, ....ce fac daca Danut vrea 3-4 de exemplu ?

Mergi la inceput

lia,oricum niciodata nu o sa poti respecta la fix ce scrie pe cutie,fiindca e dupa copil.eu zi sa- i dai copilului cat vrea,oricum nu o sa-ti manance nu-stiu-cat,fiindca mananca si altceva,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilä daca te linisteste Mielu haleste de 3 luni Humana 2 de minim 4 ori pe zi (intre 180-260 ml fiecare masä).
Cum sa-i dai numa 2 mese pe i ca doara nu face cura de slabire cot la cot cu mumä-sa?:-))))
Bey tre sa ia Catrina masa nambar 2 adeca piure de legume cu unt si outz si piure de fructe cu branzica (ambele bagate azi -oul si branzu). apropos dintr-un litru de lapte imi iesira fro 3 lingurite de brinza, e ok? (facuta cu lamaie ca acilea keine calciu gluconik si uitai sa cumpar de acasa). fetilii e mai bun calgelu' decat dentinoxu:-) (calgelu ajuta pe bebutzi in sensu ca le amorteste gingia).

Mergi la inceput

Help !!!

de azi dimineata a facut Danut kk de 2 ori cate putin tare si maro-inchis, iar acu a facut o baleguta pastoasa moale galbena maaaaaaaaaaaare...e diaree, o fi de la branza de ieri, de la Humana 2, de la ce? ca azi n-a mancat decat mar simplu...ce safac? sa-i dau pire de morcov fara alte zarzavaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua si de la mine.
Pentru fetele care intrebau ieri de invelit in timpul somnului. Se gasesc saci de dormit de mai multe dimensiuni si grosimi. Eu am unul subtire si unul gros ambele fiind cred ca pana la 2 ani asa ca nu va chinuiti sa le confectionati.
Fara sa intru prea mult in detalii pentru ca nu vreau am avut o mica tragedie la birou. Aveti mare grija cele care ii inveliti cu paturica noaptea pentru ca se misca in somn si nu stii niciodata cum ajunge paturica.

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mare atentie cu invelitul in paturici si plapumioare. Eu am renuntat dupa ce am constatat intr-o noapte cum se foieste Mielu si cum ajunge cu capul sub plapuma. Evident nu a mai iesit singurika de-acolo. Evident am pazit-o toata noaptea si evident ca ea a repetat operatiunea de 20 de ori (in somn!!!). Ca atare avem 2 saci de dormit si nici gand de plapumioara sau paturica (desi avem cate 2 din fiecare).

Mergi la inceput