Bebelusi de iulie-august 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
rain spune:
Monica, eu i-am dat 5 ml la 8 ore!
tot de luni am inceput si eu cura de slabire, in 2 zile am slabit 2 kile, nu m-am infometat, am mancat 3 mese pe zi, fara nici un fel de paine, fara nici o picatura de zahar, iar alimentele nu le-am combinat (dupa metoda Montignac), dupa 7 seara nu am mai mancat nimic, ei ce ziceti!
obiectiv: de la 65 kg la 47 kg, sint dusa, asa-i!
Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
roxanaz spune:
Lia..acusi sa stii ca regimul nu se tine decit 6 zile. dupa aia treci pe regim normal, adica fara paine, fara dulciuri, fara bauturi cu calorii la greu, fara junk food....si continui sa dai joi cite ceva daca te tii ca lumea si nu calci (prea mult) pe alaturi. oricum am promis ca dau raportul duminica seara.
btw, ieri la ziua de carne imi era o pofta de o salataaaa.....ma saturasem de carne pina peste cap.
la ziua de lactate maninci iaurt, brinza cu putine grasimi, lapte batut, lapte la greu...nu e greu deloc, mie oricum imi plac tare.
naomi_ioana spune:
Eli ,la Naomi a copt,acum e spre vindecare,nu-ti fa griji,mi-a spus dl.doctor ca asa trebuie sa se manifeste,noi maine mergem la urmatoru vaccin,o zi buna
Laura _Oprescu spune:
neata!
Dna Bibi , si Lucas a avut o explozie de-asta de bubite rosii...am sunat-o pe mama si mi-a zis ca e posibil sa fie o rubeola care tine trei zile si se intampla la bebei.Exact trei zile a tinut...nu alte simptome!
Pe mine ma complexati cu greutatea la bebeii vostri...al meu e subtirel prin comparatie..Dar sta in fundulet,topaie, se rasuceste de pe o parte pe alta fara nici o problema.Face caca cam dupa fiecare masa solida si ma gandesc ca poate de-aia nici nu se ingrasa...Cu timpul stau foarte prost!
mai apuc sa citesc dar sa scriu deloc..pup!
mitzura spune:
N-am gasit Dentinox la farmacie, asa ca ramanem tot la marmelada asta de Calgel.
Si eu sunt foarte suparata. A cazut din pat. De data asta a dat cu capu de muchia unui dulap. A plans o tara si dupa aia radea, spre deosebire de mine care inca mai tremur. L-am chemat pe tati acasa si ne-am dus la doctor sa ne vada, dar se pare ca nu sunt urmari, n-a ramas nici cu cucui, desi cand l-am vazut cu capul de marginea aia, am zis ca sigur si l-o spart. are capu' tare copilu.
L-am lasat in mijlocul patului (de 1,80 / 2 m), si m-am dus sa-mi iau cizmele sa iesim afara. El nu se intorcea si de pe burta pe spate. De obicei ajunge pe burta si plange sa vin eu sa-l intorc inapoi. Ei bine acum s-a intors, de vreo doua ori cred, ca altfel nu avea cum sa ajunga la margine si sa cada.
Asta e ! Morala: de acum nu-l mai las singur decat in patut.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
paula31 spune:
Rain,imi scrii si mie reteta ta de slabit?sa vad cu care din cele doua ma impac mai bine. multumesc mult
bb Manu & mami Paula
mitzura spune:
Eu am ramas dupa nastere cu 52 de kile, adica numa bine pentru mine, dar din pacate in astea 52 de kile intra si un colac de burta. Nu ar trebui decat niste abdomene, dar e prea mare lenea....Mai bine . O sa plang eu la vara cand ma imbrac in costum de baie.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
paula31 spune:
Hi,hi,Roberta,parca mi-ai fi citit gandurile!Asa ma gandeam si eu zilele trecute,ca daca mergem cu piticul in marsupiu la examene,poate le luam mai usor.Cel putin eu sunt anul 5,ma cam doare-n cot de faculta in ultima vreme,dar tati,saracul...
bb manu & mami paula
Laura _Oprescu spune:
fetele, vreau si eu o reteta de ingrasat puiul...adica, ce as putea sa ii dau la masa de seara? cerealele le detesta! eu ii dau mar copt cu cereale,numai asa le accepta..dimineata papa fructe, la pranz supa de legume si seara mar copt cu cereale... inca nu i-am pus branzica..
oare cum sa fac cerealele astea insipide mai gustoase?
paula31 spune:
laura,ce fel de cereale folosesti?mie cele de la Nestle mi se par f. bune (cele cu fructe,fara lapte).incearca sa-i pui treptat in biberon,sa nu-si dea seama ,apoi ingrosi laptele.nu de alta,dar daca mananca fructe si legume,ma gandesc ca ii trebuie si lapte...