Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Helen drum bun si sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic si sa va intoarceti repede acasa.Pupici Strumfului Cosminel..

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi, adica eu cu Mati suntem treziti de la ora 01,30 si acum ne jucam de-a v-ati ascunselea iar el chiuie. A papat, a facut kk si nu are somn deloc.

Pana la urma s-a culcat - la 4,30 - si eu pic de somn asa ca am fugit.

Helen sanatate multa lui Cosmin si sa iasa totul super bine. Pupicei si ne vom gandi la voi

Noapte buna sau buna dimineata

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Buna dimineata ...inca o noapte ca asta si sunt ca si .

Andrei a plecat la gradi iar Matei se joaca in camera lui Andrei unde bineinteles ca a scos TOT de prin sertare si acum cerceteaza.

Eu mi-am facut un dus, am luat micul dejun si cafeaua miroase atat de bine aici langa mine ca sigur o beau pe toata .

Astazi am deadline sa mai termin un dosar si sa calc . Am f multe ca s-au adunat si mai trebuie sa spal, asa ca la treaba, mai ales ca maine dimineata am sa ma duc la birou ptr vreo 3 ore, sper nu mai mult.

Va pup si sa aveti o zi minunata

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Spor la treaba Andra!
Noi ne-am trezit de la 7 juma, ne-am jucat, papat..tati a plecat si copilul a adormit.Eu putin pe teava, masina spala si o sa cos la goblen ca am timp acum.
Zi usoara si frumoasa tuturor.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata

ati vazut ce frumos ne-a colorat Veve?

La multi ani, Maria Alessandra!!!

Matei e tot mai cumintel adica ma inteleg cit de cit cu el, ceea ce-i super . insa i se observa si mai bine personalitatea si cred ca va fi un incapatinat ... uau ... deh, capricorn ca mama-sa

Andra am avut si noi vreo doua nopti cu joaca de la 2 la 4. din fericire pt. mine Matei a vrut musai sa se joaca cu taica-su si mai ales sa se plimbe cu el de minute, asa ca eu doar i-am privit din pat si am participat cu cite un "bau"

ia sa mai fac eu din trebusoare cit doarme ca acusi se trezeste si am program de calareala

o zi minunata va dorim

aaaa ... era sa uit.
ia uitati-va aici http://community.webshots.com/album/248527422xlWyBf ce i-am facut la pui aseara. de aia va intrebam de tuns

Helen, sanatate multa. tinem pumnii sa nu fie nimic si sa veniti repede acasa.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Lol Buli... ti-a cam tremurat mana.
Da-i cu gel si fa-i tepisori daca nu vrei sa stea asa..sau pune-i caciula...
Glumesc..lasa ca ii creste repede.Si eu l-am ciuntit putin pe Bubu l-a spate si i-a crescut si gata...Eu il tunsesem ca transpira rau pe ceafa...si noi ii mai punem uneori clamite rosii chiar

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Anca nu vrei sa stii cum l-a tuns Daniel prima data pe Andrei . Nu mi se pare tare rau, si oricum poarta caciula asa ca nu iti face probleme.

Gabi am vazut clamitele rosii in parul scarliontat al lui Bubu. Andrei cand era mic avea clame asortate cu pantalonii scurti si toata lumea imi spunea ca ce fetita frumoasa am .

Matei face nani - l-am adormit la el in patut, l-am magaiat putin si gata. Sper sa repete figura ca nu mai pot sa il legan cu scaunelul si nici in carutz nu este prea fain.

Pupici

PS Am terminat si al doilea dosar

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca saptamana trecuta i-am cumparat lui Bubu o periuta de dinti de la OralB.I-am dat-o sa o desopere si a bagat-o imedfiat in gura...si se freaca pe gingii.Dar...nu ne-am limitat la joaca.Dupa ce-a descoperit-o am avut grija s-o pun la baie langa ale noastre.Dimineata cand merg sa-mi spal dintisorii, Phillip dupa mine.vede ce fac, ia si el periuta lui si incepe sa frece...putin si dintisorii dar mai mult gingiile.Sa stiti c-am observat ca ii mai raman resturi de mancare intre dintisori si cred ca e bine ca isi face singurel igiena bucala.
Acum e la bucatarie si tipa/vorbeste cu rufele din masina de spalat.E pur si simplu fascinat de masinarii si aparaturi.Aseara l-a vazut pe Vio ca umbla la cutia cu 'scule' si s-a dus fuga infigandu-se in ciocan.Se joaca si cu surubelnite si totusi cu grija.Il supraveghez dar...tot mi-e cam frica.
Astazi vom iesi si noi fara carut sa vedem daca rezista.Si avem zi lunga...

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Hai ca eu cu Gabi sunt pe teava si tot scriem....unde sunteti fetelor?

Lasa ca este bine ca ii plac sculele ca doar este barbat nu? Cred ca este tare simpatic cu scarliontii lui jucandu-se cu ciocanul .

Matei a papat fructele si acum mai stam putin si dam o tura pe afara ca este soare.

Am inteles ca dupa 15 feb vine iarna insa nu dureaza mult, vreo 10 zile . Asa sa fie? Vom vedea?

Adlemi ce face Albastrelul? Mai vrea sa se faca pilot de Formula 1?

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Si eu sunt prin zona...tocmai ma plangeam mai devreme ca nu-mi mai lucreaza neuronu.....da' am o scuza .... .

Am mai vazut si eu cateva albume, Arturicii si Albastrelul sunt mortali, am admirat si freza cea noua a lui Matei, am vazut si ultimele poze ale lui Rares (ad_rasnov), am cautat si pe la Andruska prin album (da' n-am gasit nimic nou ) si am mai vazut si cateva poze de-ale lu' Bubu . Tre sa recunosc...toti sunt niste scumpi (in caz ca n-ati remarcat ...doar prin albumele baieteilor mi-am bagat nasul ).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput