Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana77 spune:
AlexandraSeara buna,
vai dar harnicute ati fost azi la scris. Clar. Nu va mai fa fata..
Eu am avut o zi teribila: vreo 4 sedinte, 2 intalniri, o vizita (de lucru) in oras.
Am venit acasa si m-a apucat ordinea. Am strans bradul, am mai adunat din lucrurile inutile.
Plus ca m-am apucat cu mainile de cap cand am "contabilizat" tona de reviste sigilate pe care nu am apucat sa le citesc.
Ramona
Bine ati revenit !!!!! Noi va tinem minte!!!
Tania
felicitari umblaretei!!! Clar ca noi ramanem coada grupei. Dar va vom prinde alergand din urma.
Adina
Felicitari pt finutza.
Vad ca tu ai plan de gravidutze pe anul asta! Cum apare/reapare cineva hop si Adina cu intrebarea "dar urmatorul?".Pupici Oliviei.
Aici: http://community.webshots.com/photo/239619949/247587215AUVKPL vedeti poze de la vizita lui Andrei Albastrel la Arturici.
Andra
Daca si fetele sunt ok, eu nu am nimic impotriva sa ne intalnim sambata 5 febr.
Despre mancarica, Arturicii sunt tot la borcanele, iaurt, br vaci, ou.
Adriana
Spor la invatat!!!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ane2 spune:
Ioana de cate ori ma uit pe pozele voastre imi vine sa-ti mananc baietii
Mi-au placut pozele"la multi ani Yann si Philip" si ei dormeau de rupeau
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
A_Iulia spune:
Ioana, zi mersi ca ai ajuns acasa. Eu la ora asta sunt inca la serviciu. Si mi-e rau de somn (Olivia s-a maimutarit toata noaptea trecuta). Ofofof.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
buli spune:
uau ... sint bestiali Arturicii cu Albastrel
am citit eu tot, dar abia pot tine pasul. Matei nu ma lasa deloc la computer. nici daca ii cer voie frumos. se catara in brate la mine si trage tot de pe birou. tastatura a luat niste bufnituri ... valeu ... mausul la fel
Pina la urma ce fel de incaltari sint mai bune pt. copii cind incep sa mearga??
prin carti am vazut totusi ca ar fi bune cu talpa foarte flexibila si fara talonet. cum e oare mai bine?
Cum ii tundeti voi pe copii? lui Matei ii intra parul in ochi si a trebuit sa-i tai bretonul. nu va spun ce a iesit ...
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Babee spune:
Laura, Arturicii si Albastrelul m-au dat gata....ii pupam cu drag
Eu pic de oboseala dar nu ma las.Adica ma pun sa calc...
Azi a fost asa..plecat de-acasa, mers la un magazin si luat termometru de ureche(electronic) pentru ca era la oferta.Fuga acasa ca am uitat un act..apoi fuga la politie , am stat 2 ore!!!dat papa lui Bubu apoi fuga pe Mariahilferstrasse sa ma odihnesc putin cu una cu alta,iarasi papa Bubu.. fuga acasa lasa ce am cumparat si sa schimb (iarasi) copilul si sa luam carutul mic..fuga sa ma intalnesc cu Vio sa mergem la probat o masina...a fost super ..si ar mai fi trebuit sa mergem sa facem cumparaturile la Metro dar n-am mai putut(mergem maine)..Asa ca in fuga spre casa am mai intrat si am luat ceva sa fac mancare..venit acasa, predat copilul in bratele barbatului si eu cufundat in oale(ciorba cu perisoare, piftelute, piftelute cu sos si orez cu legume pentru Bubu)...facut baie copilului si gata...putin pe teava..masina de spalat merge..si eu ma apuc de calcat...
OCopilul a fost permanent cu mine..ca il car ca pe maimute..si ne-am plimbat chiar prin toata Viena,d e la sud la nord si de la est la vest
Dar...poate primesc ceva deseara c-am fost cuminte
O seara frumoasa...
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Andruska spune:
La mine iarasi dorm baietii iar eu ma "dau" pe net si ascult muzica .
Ioana ai niste baieti super scumpi si haiosi si destepti si tot ce vrei. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei alaturi de Catalin .
Ar fi super daca s-ar putea sa ne intalnim pe 5 ca sa venim si noi ca ne este tare dor de voi si de puiutii vostri . Voi, fetelor ce mai spuneti?
Ramona felicitari pentru carnet. Ai condus de cand l-ai luat?
Anca referitor la incaltari eu stiam ca sunt bune cele cu talonet si cu talpa mai tare. Acum Dumnezeu stie...oricum Matei al meu din acestea poarta.
Laura este superba- roscovana si feminina...of, nu am si eu o fetitza..iar Adina sa nu incepi ca il mai fac si al treilea ca nu il mai fac, da?
Gata am fugit si eu sa mai muncesc putin...
Gabi mai dar ce harnicutza esti...si ai grija cu primitul .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Babee spune:
quote:
Gabi mai dar ce harnicutza esti...si ai grija cu primitul .
ce primesc??==de unde???cand????
Glumesc ca stiu despre ce e vorba da' zic si io ca poate poate
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
dadi_t spune:
Hi!
Imelda, felicitari pt. reusita lui Andrei! Ai grija ce-ti doresti: pilot de formula I.... e totusi prea riscant!Va doresc tot binele din lume!
Ioana, ce frumos se joaca Yann si Philip impreuna!Gaza mea se plictiseste repede de jucarii.Arturicii par asa preocupati de ceea ce fac....
Adina, sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa!Din pacate n-am reusit sa botez nici un copil pana acum si majoritatea prietenelor mele au avut copii promisi dinainte.Mai sper inca... poate ma aveti in vedere...careva ....
Bianca a exersat astazi la greu mersul singurica...De 3 zile a inceput sa manance laptele cu cereale din biberon si cantitati neasteptate: 200-250ml. Pana acum cerealele cu lapte i le dadeam piure si manaca max. 150g. Tzatzica o vede doar seara ca supliment la cereale, in timpul noptii(pe la 3-4, din pacate nu reusesc s-o dezvatz) si dimineata la prima ora. In restul zilei ii dau lapte de vaca ca supliment la mesele principale( de vreo 3 saptamani am inceput treptat). Deci avem cam 5 mese principale pe zi:
- una de lapte exclusiv(san)-ora 7,
- una de piure de fructe cu biscuiti/branzica/ iaurt/cereale-ora 11,
- una de supica/ciorbica /piure de legume cu ou(completata de lapte de vaca)-ora 15,
- una de cereale cu lapte de vaca/iaurt cu cereale-ora 19,
- una de lapte de vaca si san completare-ora 22.
Am pus / cu traducerea de sau nu si.
Maine am o zi plina. Ma duc sa-mi fac analizele, ca la externare am ramas cu o anemie postpartum de 9,5dl. Sper ca fierul luat pana acum si-a facut efectul. Cand voi avea timp poate o sa va povestesc si nasTerea mea, tinand cont ca nu v-am/mi-ati fost pe aproape atunci!Pupici si o noapte linistita.
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze DECEMBRIE!
Helen spune:
In primul rand va multumesc ptr laudele la adresa mea dar nici chiar asa... si bineinteles la adresa Stumfului Cosminel cu care sunt total de acord, normal ca e o scumpete fimiu, ca e al meu...
Ramona,...bine ai revenit si felicitari Maysei... nu stiam ca esti din Tg Mures... Haideti ca suntem 3... (aproximativ ca eu sunt din Sighisoara) Otilica e din Tg Mures... poate facem si noi o intalnire...
DAR... eu sunt super suparata... Cosmin e bine dar se kakatzeste in continuare mult, am fost azi la dr si se pare ca singura solutie este sa ne internam la TG Mures la Pediatrie si sa-i facem acolo mai multe analize ca aici atat se poate si ce s-a putut a iesit ok.
Deci maine mergem la spital, ori ne interneaza, ori facem analize pe cont propriu dac se va putea... Nu ar fi dar nu am cum sa ma tot plimb la Mures, asa ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti...
Am tras o cearta si cu barbate-meu... nu vrea nici cum sa facem un imprumut la banca sa ne luam si noi o masina cat de prapadita, zice ca nu ne permitem, ca daca putem sa strangem bani bine daca nu, nu... asa ca o sa ramnem cu nu... E adevarat ca nu stam deloc pe roze dar asa, nici copilul la dr nu-l putem duce... ca taxi la nivel de oras merge dar nu intre orase... ca ne costa cat nu face.
Asa ca probabil ne internam, vedem maine, bagajele le-am facut... habar n-am cum va fi cu mancatul lui Cosmin, ce si cum, ca el oricum are figuri... mai ales ca vom fi la gastroenterologie... E aiurea si ma simt intr-o ceatza cumplita mai ales ca el e ca duracel si se simte super bine si tine-l in spital, ce va fece acolo, banuiesc ca nu are unde sa se joace, unde sa umble, o sa inebunesc cu el ... dar trebuie sa facem ceva, sa rezolvam cumva probleama ca vreau sa fie bine pana la ziua lui. Si apoi mananca degeaba, e tot mai slabut... dar las' ca-l fcem si pe le manechin... ce la baieti nu se poate...
Haideti ca eu o dau din plans in ras...
Fetelor din Tg. Mures... daca vreti, puteti si...etc, poate ne vedem... eu am numarul Otiliei, dar n-am cartela acum, poate rezolv pana mine daca am timp; daca puteti suna voi(ma refer si la Ramona)... nr. meu il scriu aici, ce sa mai dau pm: 0745-085 045 ( daca e sa ne auzim la tel, nu va speriati de vocea mea sexi de ,,barbat bine''... am mai povestit despre laringita mea cronica de ... aha demult...) iar Cosmin nu e contagios... la kk ceva nu e in regula... si banuiesc ca pot iesi din spital macar in zona... dar stiu si eu...!
V-am pupat... daca nu ne internam ne ,,revedem'' curand, altfel probabil saptamana viitoare! Si tineti-mi pumnii!!!!!!
PS: Daca stie cineva ce si cum e la spital cu copilul, ce trebuie sa luam cu noi, ma refer la manacre, sau alte detalii importante... pls.. scrieti urgent, maine dimineata la 8 plecam.
Inca o data pupici!
aramona spune:
Helen, HElen, servus!
Sunt din Tg. Mures, insa de 15 ani stau in Bucuresti, mai bine spus de cand am terminat liceul si am venit aici la studii...
Am mai scris despre asta prin 2003 insa atunci eram viitoare zbuciumate-uituce mamici si e normal sa nu fi retinut chestia asta.
No problem, singura chestie este ca mi-ar fi placut sa ne vedem, insa la mine Bucurestiul inseamna "acasa" si practic eu "votez" cu capitala.
Prin vara insa sigur ajung la Mures, cine stie?
Pupici, Ramona si Maysa (27 ian 2004)