Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Babee spune:
Mickyyy sa fie asta oare un semn????Tragi la baieti???
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
fabi spune:
La multi ani tuturor si bine v-am regasit
Am sosit si noi din vacantza, si ne-am simtit grozav, de tura asta in Romania, a fost tare bine, si fetitele sanatoase, chiar in ultima zi Octavia s-a racit putin si apoi binenteles si Carina, dar nu grav.
A venit cu noi si bunica, sper s aam mai mult timp de data asta sa va mai scriu
pupici, si la multi ani tuturor sarbatoritilor si muuulta sanatate
fabi, Octavia si Carina
buli spune:
uau .. ce vreme e afara
eu am iesit in pulover
am fost fara carutz, am facut ture in parculetz, am lins niste garduri, ne-am dat in leagane ... grozav
totusi, ce fel de iarna e asta ??? chiar nici urma de zapada?
nu mi se pare prea bine totusi
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Babee
Mickyyy sa fie asta oare un semn????Tragi la baieti???
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Pai nu-i normal sa trag la baietei?! Doar am deja o domnisorica in toata regula acasa , si la ce de baieti frumosi sunt pe-aici ......
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Andruska spune:
Si noi am fost afara unde ne-am intalnit cu Diana si cu Mircea care este un ranjit si jumatate si un scump.
Baietii s-au imprietenit, au mers, au ras unul la altul...asa ca speram sa mai repetam evenimentul.
Matei a papat si acum nani la el in patut, tot singur a adormit. Era super rupt de oboseala.
Eu va trebui putin mai incolo sa ma duc sa il iau pe Andrei de la gradinita.
Mickyyy- ai dreptate nu am mai pus poze in albumele lui Matei insa promit sa pun ca de avut avem o gramada. Sa vedeti ce baiat frumos si simpatic am .
Ma duc sa citesc si poate dorm putin...diseara este tura de calcat...
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
TatianaG spune:
Am fost si noi afara; spre deosebire de voi, la noi e destul de frig, 0 grade (desi se anuntasera 5), e ceata si un aer umed. Ne-am plimbat cam doua ore, ne-am intalnit cu Dragos (a Cristinei Nemes, dac-o mai tineti minte, va saluta si va pupa pe toti, mamici si copilasi; din pacate inca nu are net acasa). Copiii au povestit intre ei, i-am plimbat in Billa in masinutele pentru copii, s-au distrat tare bine in ele.
Ieri dupa masa, Clara a facut ochi dulci unui baietel de un an jumate si n-a vrut sa se desparta de Clara pana n-o conduce acasa. Baietel bine crescut ! Asa scumpi erau amandoi, baietelul era pe jos si se tinea de caruciorul nostru, iar Clara il tinea de mana .
Helen, sa speram ca nu va tine mult la spital si va veti intoarce acasa cat mai curand
Anca, las' ca-i creste parul lui Matei si atunci ii faci alta freza ...
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
Emilly spune:
Buna fetelor,
eu mai am putin si ma lasa nervii...
Ilinca imediat are o saptamina de cind nu mai vrea sa bea lapte.Ce ma fac???ii pun eu in cereale, ii dau iaurt si brinza zilnic, dar oare ii ajunge?Imi vine sa mor cind vad cum se strimba cind da de bibe.Am incercat cu canita cu cioc dar cind ii da de gust s-a terminat.I-am schimbat si laptele, fara succes toate incercarile mele.
Spuneti-mi ca aveti un sfat pentru noi ca nu stiu ce sa mai fac...
mii de multumiri si o zi frumoasa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Andruska spune:
Am fost si l-am luat pe Andrei de la gradinita iar acum este pana la ai mei, cu toate ca mama nu se simte bine, tata l-a luat putin pana acolo.
Matei inca doarme asa ca eu ma apuc de lucru ca diseara mi se ia calculatorul .
Emilly poate ar fi bine sa o lasi asa cateva zile dupa care sa ii revina pofta. Nu cred ca ii poate dauna, mai ales daca ii dau alte tipuri de lactate. Parerea mea.
Stai linistita ca o sa fie bine, ai sa vezi.
Pupam toata lumea
Ce o face Helen? Are cineva un nr de telefon de al ei?
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
anda141 spune:
Andra, Helen a lasat nr.de telefon intr-um mesaj anterior.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Elena I. spune:
Emilly, da-i mai mult iaurt si alte lactate. Ai incercat canita cu pai? Ilinca nu e alaptata si la sin sau ai intarcat-o?
Tania, bravo mergaretei! de sarbatori noi am stat mai mult pe-acasa, am petrecut in trei.
Helen, eu am facut analize in spital (si n-am platit nimic, ca mi-am facut internare), dar nu am stat internata. Dar pediatra Ericai lucreaza la spitalul de copii. Sabatate lui Cosmin, poate, totusi, nu e bolnavior.
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie