Fotografi si cameramani (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua,

Si eu am nunta pe 10 septembrie si nu am fotograf. Am cameraman, imi trebuie insa fotograf. SI pantofi, dar asta este alta poveste. :-)
Imi trimiteti si mie va rog pe PM sau pe claudia_ioana@yahoo.com numarul si referintele unui fotograf?

Multumesc si va pup mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Claucia, ti-am trimis un email cu nr de telefon al fotografului de la nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Fetelor, rugaminte mare si arzatoare! recomandati-mi un fotograf, un cameraman si un DJ. Nu e foarte urgent, dar vreau sa rezolv si problema asta, ca ma inghesui apoi cu toate in ultimul moment... Am nunta in noiembrie, la Bucuresti. Multumeeeeeeeeeeesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Pupezica... ti-am trimis un PM... l-ai primit?
Daca nu, spune-mi, ca iti scriu pe email!

Te pup

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna, miresici !

Fetelor, am si eu o nelamurire…
Cumnata-mea urmeaza sa faca nunta in octombrie. Cand a discutat cu cel care va filma nunta, a ramas afis cand baiatu’ i-a explicat ca pe langa bani, vrea si un meniu complet, iar acest lucru este specificat in contract.
Am inteles ca ii costa 10 mil, iar la suma aceasta se adauga meniul de vreo 40 euro.
Personal, mi se pare strigator la cer. Pai de ce nu are tariful mai mic, daca vrea si mancare sau de ce nu isi aduce de acasa ?
Bun, toata lumea stie ca de obicei, lautarilor li se asigura cate un meniu de persoana sau mai nou, li se dau bani si ei isi comanda ce vor. Dar de aici pana la a cere acest lucru si cameramanul si fotograful sau mai stiu eu cine, e nesimtire curata… si ardere la buzunar pt miri.
Voi ce parere aveti ? E normala aceasta cerere ? Aveti asemenea probleme ? Cum procedati ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Raza de Soare, eu asa am auzit pe la toti prietenii, ca au dat cameramanului, DJ-ului si fotografului cate un meniu complet, fara bautura insa. Mi se pare normal, fiindca omul ala pleaca de acasa de la ora 12 sau oricum de la pranz si mai ajunge a doua zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M. Gina spune:

Raza de soare, subiectul s-a mai discutat in mai multe randuri pe aici si concluzia a fost cam aceeasi de fiecare data.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44245&whichpage=3
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39908&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc pt raspunsuri !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

Dreptul la replica.
Urmaresc de aproape un an forumul acesta si in sfarsit m-am hotarat sa ma inscriu.
Inraznesc sa postez primul mesaj cu un usor "drept la replica":
Hai sa ascultam si punctul de vedere al celor din "umbra": cameraman, dj, fotograf:
Raza de soare msg:09.08.2005 considera corect sa oferi un tacam/meniu celor din formatie iar pentru restul celor care muncesc tot la un astfel de eveniment nu.... Sa vedem, un dj pentru un eveniment care are ca moment de incepere ora 18.00 trebuie sa plece de acasa la ora 1, la ora 2 este la depozit/firma unde pregateste echipamentele si le incarca in masina, incarcat/descarcat + traseu ar ajunge la local la ora 15.30 - 16.00... instaleaza face probe a.i. la ora 17.00 totul este functional... si... va asteapta. Ati ajuns la local (mire+mireasa - invitati) ora 18.00 :) de aici incepe munca pe care o vedeti voi la un DJ. Pana se serveste primul fel de mancare mai trec 40-50 min, avand cca 4 feluri de mancare servite normal la 1.5 ore atunci cand ajungeti la friptura/sarmale acel om are deja muncite cam 10 ore si mai are de muncit inca vre-o 2-3 numai pana la finalul nuntii, basca ca strange echipamentele + incarca/descarca masina + traseu firma etc. In total ... a depasit 14 ore de munca si... poate se mai intinde nunta. Chiar credeti ca ar putea avea si el o rosie, o frunza de salata.... ceva? Si inca ceva: ati vazut de aproape un dj? Este de obicei un tanar care mananca ce apuca in ziua respectiva (nu este insurat sau daca este, sotia (prea tanara) nu stie sa gateasca si sa aseze masa cand pleaca dj-ul de acasa... etc etc) si chiar daca mananca la plecarea de acasa, mananca in fuga sa nu intarzie la lucru ca ... ARE DE PUS MUZICA LA O NUNTA. Nunta voastra, miresici!!! Ce ziceti??? Sa mai intrebam un fotograf sau un cameraman la ce ora pleaca de acasa stiind ca au cununia civila la ora 11.00... biserica la ora 16.00 si ... mergem sa luam nasii si mireasa de acasa, cum sa nu mergem ca de aia avem fotograf si cameraman cu noi.
P.S. Nu v-am spus ca a-ti apelat la o firma si dj+foto+cameraman sunt angajati cu slariu + bonuri de masa, iar ce achitati, achitati firmei. La doua noaptea nimeni nu accepta un bon de masa pt un pachet cu biscuiti (incercati voi sa faceti asta undeva cat mai aproape de localul in care sarbatoriti si in maxim 15-20 de minute caci nu puteti lipsi mai mult, nu este asa?... Un s-o fi dus draga fotograful ala ca nu e aici si uite ce frumos danseaza nasii!!!...

Sper ca nu am fost prea incisiv? Cu multi pupici, ca asa se obisnuieste pe aici.
Din experienta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

cva claudiu, nu pot sa nu fiu de acord cu tine. In primul rand dintr-un punct de vedere pur uman: nu tii omul nemancat 15 ore in timp ce munceste pentru tine. Extrapoland, la tara ziua de munca(coasa, sapa, cules etc) inseamna bani si cel putin doua mese, plus bautura aferenta. De ce? Pentru ca un om nu poate sa munceasca flamand!
In al doilea rand, stiti cum este: daca omul nu e multumit de cum e tratat, daca ii e foame, sete, etc si i se spune sa-si aduca de acasa....sincer, chiar credeti ca-si va da toata silinta sa iasa totul ca-n povesti?! Nu, va face strictul necesar. Ei, si ce daca n-a fotografiat momentul ala dragut cand s-a intamplat nu stiu ce?! Ei si ce daca melodia asta a mai pus-o de trei ori in sera asta? Ce-i faci? Il dai afara?!
Eu zic ca bazele unei colaborari reusite stau in primul rand in respectul reciproc. Eu te respect pe tine, iti platesc cat imi ceri, iti asigur tot ce primesc si restul invitatilor, tu ma respecti pe mine si tii cont ca o data fac nunta deci n-ai voie sa ratezi momente importante sau sa faci totul in dorul lelii.

Mergi la inceput