Bebelusi de sept-oct 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc tuturor de raspunsuri. Azi i-am dat si eu 3 picaturi de vigantol (sau am incercat, cine stie exact cate nimeresc in gurita...).
pentru ca pe undeva se discutat despre apa plata (daca o fierbem sau nu) l-am intrebat si asta azi pe dr.si mi-a zis ca mai bine imi iau un filtru si sa folosesc apa de la robinet, filtrata si racita. Problema mea este ca apa de la noi pute a clor de abia pot sa o folosesc cand ma spal pe dinti, cum sa-i dau sa bea, chiar si fiarta. Dr. a zis ca exista si filtre care retin clorul, dar...tot nu i-as da de la robinet. Mi-a mai zis sa gasesc apa de izvor, nu apa minerala plata. Stiti daca exista vreo apa de izvor imbuteliata care sa se gaseasca in Bucuresti??? Marca ceva, desi eu nu stiu de asa ceva. Ca pana acum eu am fiert apa plata, acum zau daca mai stiu ce sa fac.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

aissa noi folosim apa de izvor CALIPSO , peturi de 5 l, 2l, 1,5l. cora, carrefour, billa... market-urile mari in general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Noi azi am fost sa facem primul vaccin. I-a facut o unica intepatura in piciorus. El a plans putin acolo, iar de cand am venit acasa a fost cam plangacios. I-am luat temperatura si are 37.8 rectal, care ar fi cam 37.3, in realitate. Doctorita mi-a zis ca daca are 37.5 nu e febra, daca are 38 sa-i dau un antifebril. Ce sa fac, sa-i dau sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

NinaB, mersi mult, macar stiu ca am ce sa caut. Habar nu aveam ca exista.
Crini, si noi am facut vaccin azi si mi-a zis sa-i dau preventiv 1.5 ml de Eferalgan. Eu nu i-am dat nimic. Vad ca pana acum nu a avut nimic (sunt aproape 10 ore de la intepatura), sper sa fie la fel in continuare. Nu i-am masurat temperatura, dar nu arde, a dormit si papat normal si nu a fost maraita deloc. Sper sa nu o deochi! Am fost si afara ca se foia cand venise ora la care am obisnuit-o si am iesit putin la plimbare.

Cristina, mamica de Alexandra (30.09.2004) mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Aissa, eu i-am dat 3 picaturi de la inceput, dar era si mare la nastere, 4500. Deocamdata nu mi-a schimbat cantitatea, bebe acum avand 6700, l-au cantarit azi la vaccin.
Saory, aici primul vaccin se face la 3 luni, al doilea la 5, al treilea la 1 an. Toate astea 3 sunt pentru acelasi lucru si anume
polio, difterie, tetanos, hepatita b (obligatori)
meningita si tuse convulsiva (facultative)
Noi am facut tot si au folosit un unic produs hexavalent.
Sper ca am fost clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

am adaugat 2 albume super faine, respectiv "Mir" si " Revelion", cand aveti timp va invit sa ne priviti!

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

A patit cineva sa faca copilul caca cu sange.
Daca da m-as bucura sa aflu si eu mai multe despre subiect.

Cu Ioana 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Cristina, eu am luat pentru Andrei aparat pentru filtrat apa care se numeste Aquator. Este produs in Romania, costa cam 1.000.000lei si vreau sa-ti spun ca sunt foarte multumita de el pentru ca:
- retine clorul activ rezidual
-retine si reduce numarul bacteriilor (care pot cauza boli ca gastroenterita, giardoza, hepatita, dizenteria, holera, tifos)
-retine fierul
-filtreaza nisipul, rugina
-elimina mirosurile neplacute si imbunatateste gustul.
Si, ceea ce este foarte important, este avizat de Ministerul Sanatatii.
Voua vi s-a intamplat ca bb sa aiba palmele si piciorusele transpirate?Mentionez ca nu este imbracat gros si pana acum nu a mai facut asa.

Ionika si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dragi mamici...

eu trebuie sa ma intorc la munca ...imi cut aum ceva part-time - asa e aici, de cele mai multe ori ai concediu fara plata trei luni, dar in cazul meu cum am lucrat doar sapte luni inainte de nastere am avut doar sase saptamani-care au expirat de mult...

Timea-tot avem reflux. Tristetea mea e ca de cand ii dau prevacid i-a scazut pofta de mancare.Nu stiu daca e o legatura,Sau poate din cauza stresului-ca trebe sa ma intorc la munca si nu voi'...In orice caz am fost la doctor sa vad cum mai stam cu candida si a luat doar 8 oz in 3 saptamani-ea lua cam 16oz -1 pfund-sau jumatate de kilogram in jumatate de luna-deci stam prost.doctorul a zis ca suntem in limite si a schimbat tipul de administrare al prevacidului-ne-a dat niste capsule pe care le deschid si dau continutul cu putin piutre de banaan-sau ma gandeam ca cu lapte ar fi mai bine.Tot cu lingurita-dar nu sunt decat 2-3 lingurite si e mai bine. Parca de cand am inceput asa i-a mai revenit si pofta de mancare...
Roandre-am vazut poze de la plimbare. ce mamici mandre avem si bebei frumosi...
sunt fericita ca ea a scapat de candida-doar eu mai am-deci numai eu mai fac tratament.

mari-si pe mine ma doare spatele. mi-a ramas un punct mai sensibil de la epidurala...
ionika-si noi am avut filtru-trebuie sa-l inlocuim acum, dsi doctorita a spus ca aici apa de la chiveta e ok...eu insa obsedata am fiert si apa de la filtru...doar ca tati nu a tinut cont si i-a dat apa nefiarta...(barbatul asta al meu nu ma asculta de loc)...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Fetili,o intrebare scurta - s-a mai povestit ceva de cic? de 7.8 mil? sau tot nu s-a publicat?
mercix

Mergi la inceput