Bebelusi de sept-oct 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_a spune:
salut
inika, din cate stiu eu transpiratia palmelor si a manutzelor poate fi semn de rahitism, dar nu stiu exact pentru ca parca doar de la 6 luni se poate diagnostica rahitismul (poate gresesc) asteptam si alte pareri. Oricum, cat vigantol ii dai puiului tau? Sa stii ca si al meu are uneori manutzele si piciorusele transpirate, si eu ii dau doar o pic de vigantol, asa mi-a zis ca are fontanela mica...
kittie, din cate stiu eu CIC ramane de 7,8 mil pentru ca legea scrie clar ca este 85% din salarul mediu brut la fundamentarea bugetului.
anamari ce inseaman "reflux" ? v-am tot vazut povestind despre acest lucru si eu nu stiu...
irinaA eu zic ca daca puiul tau are asa ceva tre sa mergi de urgentza la medic! asa ca nu mai sta! sa ne spui mai pe larg ce s-a intamplat.
despre noi ce sa va zic? suntem ok, de cateva zile parca seara adoarme mai usor, sper sa o tina tot asa ca e tare bine...nu mai plange si nu e asa de agitat.
fetelor cum sa-mi invatz puiul cu suzeta?ca imi rontzaie sfarcurile de ma tremura din tot corpul...si nu vrea sa-l lase pana nu adoarme si-i cade din gura...si daca incerc sa-i bag incet suzeta, in cateva secunde isi da seama si urlaaaaa ! Deja ma ustura sfarcurile! Voi ati patit asa?
cat despre apa, eu cred ca voi folosi pentru inceput apa plata, apoi pe cand mai creste de la robinet.Apa noastra nu miroase deloc a clor, ba dimpotriva e tare buna fatza de cea din oras, vine de la un izvor care alimenteaza doar o bucatzica mica de oras.
cam asta a fost pentru seara, ma duc la somn.....
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
cami-florina spune:
Buna mamici
De citit va citesc mereu dar spre rusine mea nu scriu nimic.
Ana_a si baietelul meu este tare neastamparat in timpul zilei, cere tot timpul atentie, sa-l tii in brate, sa-i vorbesti, sa te joci cu el dar nu am ce zice ca noaptea doarme 9 ore fara sa se trezeasca.
La controlul de 4 luni avea 8,400 kg si 64cm.
Vigantol eu ii dau 3-4 picaturi, asa mi-a zis doctora pt ca este mai mare.
Eu am inceput diversificarea de o saptamana si am ajuns acum sa ii dau in jur de 2 linguri de piuree de legume ( morcov, pastarnac , telina si radacina de patrunjel). Peste vreo saptamana o sa incep sa-i dau si cereale, si apoi mai vedem.
Sper sa nu ma judece nimeni dar cum s-a mai spus pe aici fiecare isi creste copilul cum stie!
Cam atat despre noi.
Pupici la bebici!
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
roandre spune:
Ana_a, naspa faza cu maraitul in carucior. Noi inca nu am patit asa ceva....Are loc bine bb in carucior? Ma gandesc sa nu fie spatiul cam mic pt el si sa nu-i mai placa.
Lorena, nu trebuie sa te stresezi din cauza aia. Bb pe parcurs ce se mareste incepe sa aiba din ce in ce mai putine scaune pe zi si e perfect normal. A mea de pe la 3 luni si-a redus numarul de scaune pana a ajuns la unul pe zi sau la doua zile. Inainte facea si de 7-8 ori pe zi....
Saory, prin ce ai trecut si tu....bine ca s-a rezolvat.
Am vazut pozele cu pitica si tare dulcica este!
Crini si aissa, bine ca ati scapat de vaccin! crini, pt temp aceea poti sa-i pui un supozitor cu paracetamol. Oricum, nu e inca febra. Urmareste si vezi ce se intampla.
Georgiana, super pozele de la revelion. Cele de la mir nu se vad...este o eroare....incerc maine!
IrinaA, n-am patit asa ceva dar am citit ca nu e bine si trebuie sunat medicul de urgenta mai ales daca se si repeta.
Ionika, bebelina mea are mai tot timpul talpile si palmele transpirate chiar daca e imbracata subtire.. Am intrebat doctora si a zis ca e normal si sa nu-mi fac probleme.
Anamari, nasol ca trebuie sa te intorci la munca si nu vrei. Bine ca a scapat de candida Lia.
Kittie, in afara de ce e scri pe http://www.cnpas.org/cnpas/jsp/content.jsp?chapterId=119 nu stiu nimic mai mult. Astept sfarsitul lunii sa vad cat imi vireaza...eu sunt genul care pana nu vad, nu cred!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea
irinaA spune:
Adela multumesc pentru raspuns.
Cred ca o sa merg si eu la medic dar aici nu este foarte usor si de obicei iti spune ca nu are nimic ca sa nu se complice.
Cu Ioana 11 saptamani
roandre spune:
CALENDARUL VACCINARILOR OBLIGATORII
24 ore
- vaccinare antihepatita B - AHB
4-5 zile
- vaccinare antituberculoasa - BCG
2 luni (60 zile)
- vaccinare antipoliomielitica - VPO
- vaccinare antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP
4 luni (120 zile)
6 luni (10 zile)
9-12 luni
- vaccinare antirujeolica - AR
12 luni
30-35 luni
7 ani (clasa I)
- vaccinare antirujeolica - AR
- vaccinare antidifterica, antitetanica - DT
9 ani
14 ani
- vaccinare antituberculoasa - BCG
- vaccinare antidifterica, antitetanica - DT
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 4 luni +
Evenimentele din viata mea
danina spune:
Georgiana superbe pozele dar mie imi place la nebunie bradul are un coronament de nota 10 o spun ca eu sunt inebunita ca totul sa fie cat mai perfect.
Ionika unde se gaseste filtru ca vreau si eu. Eu mi-am luat dozator cu apa de la Cumpana dar vreau pt mine, urasc apa asta de Bucuresti.
Noi tot racite, eu un picut mai bine insa Diana face urat din piept se aud secretiile pe care nu le expectoreaza uf nu mai stiu cum sa fac.
Astazi am fost sa imi cumpar umidificator pt ca mi se pare ca e un aer prea uscat in camera sper sa fie bun ca nu l-am probat.
Mamicile care incep diversificarea sa scrieti cu ce incepeti desi eu o sa mai stau vreo luna deja am intrat in panica. Acum ma duc la nani ca acus se trezeste asta mica, mai nou de la doua trei ore am ajuns la 4 ore pe noapte tot e ceva sa vedem cat o tine.
Va pupic sweet
Danina si Lady D