Copilasi din Aprilie 2003 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

multumim mamici, si "ninela" multumeste.

voiam sa va intreb, copilasilor vostri le place sa fie spalati pe cap?
sara, inainte de fiecare baita, se bate cu manuta pe cap si spune "nu cap" - adica sa nu o spalam pe par. plange rau de fiecare data cand ii spalam perisorul.

da vlada, trimite si mie te rog regimul pe pm.

bendis, eu am invatat-o pe sara ca daca face mofturi cu ceva, ii iau lucrusorul din mana si pe ea de la locul in care se joaca bine. si stie ca nu glumesc, am fost constanta la capitolul asta, nu m-am lasat impresionata de lacrimioare, cum fac bunicii. asa ca, atunci cand ii dau ceva ii spun "numai una" sau "doar doua" si asa ramane. mai nou vrea data cu oja pe unghiute. scoate oja din dulapior, mi-o intinde, acum zice ea "numa una", o dau pe o unghiuta, inchid sticluta, i-o intind si o pune singurica la loc. cand a obiectat am luat-o de la dulapior si nu s-a mai putut juca cu celelalte lucrusoare de acolo, asa ca s-a invatat. acuma ne gandim sa o momim cu bomboane sa faca la olita, ca ii plac mult bomboanele iar portia ei e de o bomboana sau doua pe zi, cred ca i-ar conveni sa-i creasca...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

si am uitat... ii iau body-uri de la Piciul, mi se pare ca au pret bun si calitate bunisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Gata, Mihuletu si Bendis - am trimis pe Pm regimul... Spor la pierdut kg !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mamamariana [ berica] hai sa-ti traiasca sotul,sa fie sanatos,fericit(pai cum nu! cu atatea fete in jur)si toate cele bune sa se adune la voi!
PETRECERE FRUMOASA!

Ca pedeapsa, il trimit in alta camera goala pentru 10 minute(stie ca e pedepsit)unde incepe sa bazaie putin,dupa care se calmeaza si vine sa ma pupe ca sa-l iert.ASTA se face numai cand greseste!!!

Andreea intr-adevar destul de scump Magicianul,daca gasesc unul care sa nu fie de marca si poate asa ies mai ieftin.

Bendis sa stii ca diseara iti trimit niste poze ca sa imi prelucrezi si mie cateva.

Ieri m-am epilat si Axel era tare incantat de operatiune;s-a asezat langa mine,si-a ridicat pantalonul pana la genunchi si a inceput sa se frece cu manuta pe picior exact cum faceam eu cu aparatul.

Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Sa-ti traiasca sotul mamamariana! m-am luat dupa cary dar nu stiu cu ce ocazie, asa ca vino si da raportul.

daria pe mine ma asculta pe tati NU, eu m-am impus prin tonul vocii, daca il ridic imediat se conformeaza, acum cateva minute a luat cateva palme peste maini si-a luat suzeta si singura a plecat la culcare, acum doarme; taica-su ma cearta cand ridic vocea la ea dar eu am considerat ca este bine totusi sa asculte de cineva.

a avut si daria o perioada cand plangea atunci cand o spalam pe cap, acum nu mai plange, am o cana de plastic pe care o folosesc atunci cand o ud pe cap, nu folosesc dusul pt. nu-i place.

andreea te rog frumos daca poti trimite si mie regimul, am auzit multa lume ca functioneaza, multumesc.

Mergi la inceput

Lilib - am trimis !

Mamamariana - sa-ti traiasca sotul si sa aveti parte numai de bucurii !!!

Si lui Vlad ii place f. tare cand ma epilez si chiar i-am dat si lui pe picioare...si rade cu gura pana la urechi !
Cu pedeapsa, ce sa zic - uneori tine, alteori nu ma lasa inima si cedez...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

multumiri andreea!

clar cu regimul...o zi maninci acelasi lucru..pina plesnesti..si ajungi de nu-ti mai trebuie! excelent!
..toate bune..dar ce facem cu cafeaua de dimineatza?
... ca aia..desi o beau in fiecare dimineatza...nu ma pot opri!
E voie? una mica??!!
... ca daca de fumat m-am lasat in 2002...nu vreau sa ma las si de cafea!

va pupicim!
si la noi scandalul e imens cind ne spalam parul... nu reusesc nici cu cana..nici cu nimic..am cumpatat si jucarii de apa..care sint ca o minge gaurita..si scuipa pe gaurica apoi apa..si cu alea am incercat! urla nu pe par! in rest...ar putea locui fara sa simte vre-o problema in cada! abia o scoatem afara...si eu ma fac piele de gaina cind ii vad buricele degetelor ..deformate de la atita stat in apa!

quote:
lilib72

saso fotografiile sunt f. frumoase, mi-au placut mult incerc sa-ti trimit si eu o poza cu daria;

bendis e cu arta foto..eu doar as vrea sa incerc si eu!
am mai avut o tentativa cu adobe-programul de la scaner..si e o super munca..!!
BENDIS..tot respectul!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

Nici eu n-am renuntat la cafea...ba chiar uneori sunt zile cand beau si cate 2...ideal ar fi sa o indulcesti fara zahar sau miere, cu vreo zaharina...
Si vad ca nu a avut de suferit regimul deloc ! Asa ca ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti fetelor!!Sint tare necajita, Alex plinge parca din ce in ce mai tare,azi se tinea de mine si striga Tata,Bunica ca-mi venea sa fug cu tot cu el de acolo!!Nu stiu daca mai rezist!!O fetita de 1 an si 3 luni care s-a inscris la cresa cu o zi inaintea lui nu are nici o treaba nu am auzit-o niciodata plingind ,dar el ieri cica a plins cum s-a trezit ,1 ora, pina s-a dus sotul sa-l ia!!Pe de alta parte asa am timp sa-mi mai rezolv din treburi am inceput niste cursuri de contabilitate, fac scoala de soferi,am inceput sa-mi caut si servici pt ca s-ar parea ca firma unde am lucrat merge f prost,deci s-ar putea sa nu am unde sa ma intorc.Nu stiu ce-am sa fac, tot sper sa se obisnuiasca..desi il intreb daca se joaca cu copiii si-mi raspunde foarte repede "NUUU".Cum vine acasa nu vrea decit la mine in brate,nici sa maninc nu ma lasa,e foarte agitat si adoarme la 8-9 seara(ne trezim la 6.30),sufera foarte mult!!Sint tare speriata de ceea ce va urma,pina acum a fost frumos sa am stat mult timp cu el dar de acum...de multe ori cind vine sotul il gaseste dormind,dimineata ne vedem max 1 ora...
Vad ca deja ati inceput sa puneti la cale pertrecerea de 2 ani(Doamne ,ce repede au trecut!!)eu inca nu m-am gindit nici la pertrecere nici la cadou(ma inspir de pe aici, de la voi!!).
Lui Alex ii place mult in baie iar la spalatul pe cap tati e responsabilul ca la el problema e la clatit,nu la spalat,dar tati ii explica cum sa stea, sa-l poate clati sa nu-i intre spuma in ochi,si totul se termina cu bine!!
Pupici tuturor!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta96 spune:

Buna tuturor,
dupa aproape doi ani de concediu se apropie ziua in care i-mi voi relua serviciul si sunt tare ingrijorata de cum o sa ma descurc.Sufletelul meu cel mic Ancuta este atat de apropiata de mine incat nu lasa pe nimeni sa se apropie ,nici macar pe surioara ei cea mare Oana care are deja 8 anisori.Este foarte pasesiva ,face numai ce vrea.Cum o sa mai am timp de lectii care cer timp si nervi ,de spalat ,gatit,piata etc...etc dupa opt ore de serviciu.Nu stiu daca este normal sau mi se intampla numai mie dar la primul copil nu mi sa parut atat de greu ,poate ca este de vina si varsta (in mai implinesc 36 de ani)totul rea usor ,aveam timp pt.tot .timpul o sa decida.Cu mult drag Denisa

Mergi la inceput