Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Cary spune:
Mihaela imi vine s-o mananc pe Sara caratista si cand se uita la mine cu ochi ei albastriiiii........ma topesc toata.
sarafanul+boleroul+pozeta asortata le-am cumparat pentru Rebi de ziua ei din Europa(asta toamna)la numai 150.000lei,la bani astia e pomana ce sa mai pierd eu timpul cu,croitul+cusutul!!!
Cand ma duc in Europa si Niro plec la 7 din casa si pana la 16.00 nu ma intorc ca sa vad tot,ca acolo gasesti de toate,DAR trebuie cautat!!!si asta i-a timp.
Ilincuta este bine,am mai vorbit eu cu,Corina,i-a revenit pofta de mancare si nu mai are infectie,dar inca mai are de administrat 2 saptamani de Uro-Vaxom.
Oare ce fac restul fetelor?
vlada spune:
Chiar ca s-a facut o domnisorica in toata regula Sara...si ce frumusica e !!! A vazut-o si Vlad...
Regimul este cel disociat si intr-adevar are rezultate excelente. Daca te intereseaza, ti-l pot trimite...e nevoie doar de putina vointa...
Oricum s-ar putea sa nu-l mai tin, ca s-a oferit Cary sa ia ea toate kg in plus...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Uitasem sa intreb si am vazut la Sara...de unde mai luati body-ury ? Eu luam numai de la Z, dar acum sunt f. suparata pt. ca probabil au decis sa le faca in tara si nu mai au nici calitate si nici macar nu mai sunt frumoase...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Saso spune:
quote:
Originally posted by mihuletu
avem si noi cateva pozici:
http://community.webshots.com/user/mihuletz60
sara daniela si mami
sa va traiasca printesa... int-adevar...e un mic omulet mare!e o dulceata!
asa-i zic eu si la Nathalie! mic om mare!
sa sti ca nici noi nu stam bine la capitolul "dat pupici"..tare greu obtin unul..si cind sint aproape sa-l prind se aude: LAS-o MAMA!
asa ca..astept...cu nerabdare seara ora de culcare si atunci primesc draga-draga...ma prinde de dupa git si-si lipeste fruntea de buzele mele..la obrajori ajung greu!
bendis..
ai facut o munca minunata! si eu sint admiratoarea Annei Gedes..super trucajele tale! in ce program .."truchezi" pozicile?
as incerca si eu!
pot sa-ti mai trimit si alte poze de ale lui Anne..are si o pagina parca anne geddes.com..ma uit in computerul mare si-ti scriu!
quote:
vlada Posted - 09/02/2005 : 14:40:18
--------------------------------------------------------------------------------
Chiar ca s-a facut o domnisorica in toata regula Sara...si ce frumusica e !!! A vazut-o si Vlad...
Regimul este cel disociat si intr-adevar are rezultate excelente. Daca te intereseaza, ti-l pot trimite...e nevoie doar de putina vointa...
Oricum s-ar putea sa nu-l mai tin, ca s-a oferit Cary sa ia ea toate kg in plus...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vorbeati de vre-o dieta...VA ROG...daca e dieta unde nu e efortul mare...si eu vreau sa incerc! la mine pleaca kg...da asa de incet..PLEASE!!!
ma plimb toata ziua..si seara ma napadeste o foame...de simt cá lesin..si atunci pap...si stiu ca nu e bine!
te rog mult andreea!!
va püüüpi pe toate..cu bebei cu tot!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
Saso spune:
quote:
Originally posted by bendis
Imi place sa fac fotografii, copii reprezentand "punctul central". Vizual vorbind cred ca nu sunt fotografii care sa placa mai mult.
Exista si un fotograf care a facut o cariera de succes din asta - numele ei este Anne Geddes. Accesand adresa www.andrea.schroeder.com/AGeddes9.html veti putea vedea fotografiile ei care sunt absolut minunate. Asa ca am descarcat cateva dintre ele si cu Adobe Photoshop am facut niste modificari. Desi nu sunt extrem de reusite ele sunt simpatice totusi. Pentru exemplificare uitati-va la http://photos.yahoo.com/dianabalas la trucaje.
Asa ca pentru a ma putea tine de promisiune astept sa-mi trimiteti fotografii cu minunile voastre la adresa dianabalas@yahoo.com.
Cele bune!
Diana
http://photos.yahoo.com/dianabalas
uite aci este pagina:
www.annegeddes.com.
daca vrei pozici..mai am si eu citeva..sa-mi spui pot sa-ti trimit pe mail!
spune-mi te rog in ce prigram "mesteresti"!
poate-ti dau o mina de ajutor!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
Cary spune:
Andreea cat costa Magicianul???e ceva de capul lui???
Daca l-ai cumparat te rog sa-mi trimiti o poza cu el.
Multumesc.
vlada spune:
Saso- am trimis Pm cu regimul. Daca ai cumva intrebari,iti stau la dispozitie cu mare placere...si pofta !!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Cary - inca nu am ajuns sa-l vad, desi pretul m-a cam dat peste cap...3.300.000. Nu cred ca merita,mi se pare prea mult totusi...
Sunt in cautarea unui cadou nemaipomenit pt. ziua lui Vlad, dar cred ca totusi voi ramane la optiunea initiala - motocicleta cu acumulator. Mai vedem...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
lilib72 spune:
saso fotografiile sunt f. frumoase, mi-au placut mult incerc sa-ti trimit si eu o poza cu daria;
miha sa-ti traiasca papusha este f. frumoasa; eu ii arat dariei de fiecare data copiii din "grupa ei" si ii spun cum ii cheama: emi=emi; vlad=vad; rebi=ebi; pronunta toate numele copiilor (nu le-am scris pe toate ca imi este lene)mai stalcit, mai bine le pronunata, asta seara am pus-o sa spuna sara=ala daniela este ninela...
va doresc noapte buna.
bendis spune:
Daca au iesit mamicile la „raport” apoi e musai sa ies si eu…
Ma bucur ca v-au placut pozicile. Deci … va astept cu foto. Portretele ar fi de preferat , dar nu e obligatoriu. Expresive sa fie!
Eu folosesc Photoshop-ul….
Ma intereseaza orice site care are legatura cu fotografia!
Dar mai ales ma intereseaza cum as putea sa dau jos tonele. Cum e cu regimul disociat?
Cum va intelegeti copiii?
In ultima vreme observ la David semne de „mic terorist”. Eu zic ca nu-l alint si ca stiu sa-i zic NU atunci cand este cazul dar cu toate astea rareori este intelegator.
Cum ii pedepsiti? Intreb asta pentru ca eu nu prea am metode care sa dea rezultate. Pana acum o luna atunci cand vedeam ca „sare calul” il puneam in pat si il luam cand se „linistea”. Dar de cand escaladatul s-a sfarsit cu cascadorii am lasat gratarul jos. Si tot de atunci nici macar metoda asta nmu mai poate fi aplicata. Asa ca….
Pana data viitoare toate cele bune!
Bendis
http://photos.yahoo.com/dianabalas