Copilasi din Aprilie 2003 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

am depistat lipsa poftei de mincare!
vin caninii..si de aia! eram eu minunata..avea ea fitze..ca si mama-sa si tata-su' au..dar era prea de tot!
acum sint aproape afara dintisorii si e mai bine! oricum..faza cu supitza inainte de culcare..e EXCELENTA..nu ma gindisem! mie nu-mi place sa dorm cu burta plina ca mi se face rau..si ma gindeam ca e la fel!..
azi a papat schnitzel..l-a tinut in minutza si a muscat din el!deci..se vede ca facem progrese! se vede ca e tauras..mincarea in farfurioara trebuie sa fie aspectuos aranjata..ca altfel imi spune: Nathalie nu vrea!

la noi a mai fost ceva zapada la munte..si am profitat de sf de sapt..si de tata care e acasa cu noi..si am tras azi o saniala!
tare-i place: MAMA VITEZA!!!
avem si ceva poze! in adresa din semnatura!

va pupam!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salut mamici de pitici!

Mamamariana ne bucuram ca ati reusit sa treceti peste necazuri.
Va dorim sanatate MAXIMA!

Ziua prichindeilor bate la usa... asa ca m-am gandit sa fac si eu un mic cadou mamicilor interesate. Printre altele ma ocup de "trucaje". Asa incat pot "aranja" ca fata prichindelului sa apara dintr-o floare ....

Cu drag
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Bendis - interesanta ideea...cred ca te referi la felicitari,nu? Spune-ne cum te-ai gandit sa procedezi...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

quote:
Originally posted by bendis

. Printre altele ma ocup de "trucaje". Asa incat pot "aranja" ca fata prichindelului sa apara dintr-o floare ....

Cu drag
Bendis

super idee!
avem interese.. asteptam detalii..

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Diana cred ca vorbesti de soft-ul pe care-l are fiecare aparat foto digital???asta sa fie oare!

E draguta ideea mai spune-ne cate ceva,ca uite acum vine 8 Martie .
Hai pupici ca s-a sculat Axel si vrea papa.
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Imi place sa fac fotografii, copii reprezentand "punctul central". Vizual vorbind cred ca nu sunt fotografii care sa placa mai mult.
Exista si un fotograf care a facut o cariera de succes din asta - numele ei este Anne Geddes. Accesand adresa www.andrea.schroeder.com/AGeddes9.html veti putea vedea fotografiile ei care sunt absolut minunate. Asa ca am descarcat cateva dintre ele si cu Adobe Photoshop am facut niste modificari. Desi nu sunt extrem de reusite ele sunt simpatice totusi. Pentru exemplificare uitati-va la http://photos.yahoo.com/dianabalas la trucaje.
Asa ca pentru a ma putea tine de promisiune astept sa-mi trimiteti fotografii cu minunile voastre la adresa dianabalas@yahoo.com.

Cele bune!
Diana

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Intr-adevar sunt tare reusite si de efect fotografiile ! Vreau si eu...te rog. Dar spune-mi cum trebuie sa fie pozele pe care le trimit,e de preferat portret ?
Merci si pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pozele sunt minunate,felicitari!!!
Asa ca vreau si eu.
Abia astept sa raspunzi la intrebarile Andreei ca sa ma conformez!
Pupici tuturor!

P.S. Mamamariana simt miros de petrecere si pik-nik MAINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

mama... cat am de recuperat.
mamamariana, bine ca s-a terminat cu bine povestea emei si in plus, aduce si musafiri dragi...tare-as vrea sa vina si mami la mine si sa ramana aici o buna perioada, sa ne mai rasfatam si noi fetili putin. sunt recunoscute persoanele nascute in pesti (mai ales fetitele) pentru abilitatea lor de a prinde din zbor limbile straine, asa ca... sunt curioasa cand o sa ne spui ca gangureste si in franceza.
acvi, bafta cu alex la gradinita. eu spun ca e normal sa te doara sufletul cand il vezi cum plange, dar sa fii destul de tare macar 2 saptamani si daca si atunci plange sa te intrebi daca sa-l mai lasi sau nu la gradi. de cand incepi serviciul?
tuchi, cand scoti cozonacelul? arati tare bine, mamicuta graviduta.
m-am uitat si la pozici, sunt superbi copilasii.lilib, daria e o dulcica, cand i-a crescut asa repede perisorul? nathalie, vlad, parca nici nu mai sunt bebelusi - deja sunt omuleti cu personalitate.
lilib, daria e o dulcica, cand i-a crescut asa repede perisorul?
pai ce vorbesc? ma uit la sara mea si nu mai cred ca am scos din burtica ditamai domnisoara... parca a venit asa, deodata, maricica si plina de toane. si nu ma mai satur sa o strang in brate si sa-i fur pupici. ai vostri stau la "iubit"? domnisorica nu sta in brate mai mult de 3 secunde, zice "gata, gata" ca are altele, mult mai importante de facut. acum e campioana la sarit in pat, asta-i place cel mai mult. printre mancarurile preferate, loc de frunte il ocupa mamaliga, si-o indeasa cu ambele manute in gura. bunica si bunicul nu mai sunt "biica" si "biia", sunt "marieta" si "jean", ii striga pe nume cand vrea sa le ceara cate ceva. in continuare e argint viu, nu sta o clipsoara locului, ca nici lumea nu sta, trebuie sa vada tot, sa stie tot. aseara am intrat inghetata pe usa, a venit fuga la mine si mi-a luat poseta din mana sa o scotoceasca, era mult mai interesanta decat mami. nu pup, nu buna seara... scoate din ce in ce mai multe cuvinte, surprinzator de potrivite momentului, face asocieri interesante... e minunat sa o descoperi bucatica cu bucatica.

cary, am vazut pozica cu rebi si sarafanul la balante (si mataluta in poza, slaba si frumoasa). tu i l-ai facut?
vlada, ce cura de slabire tii? da roade?
mai stiti ceva de celelalte mamici? corinaq, mai are probleme ilinca cu infectia? anisia? ariel? adelap a nascut? pico, cum stai cu examenele?
bendis, super pozicile. ti-ai descoperit un hobby mare mancator de timp, dar rezultatele sunt incantatoare.
pupi, ma intorc la treaba

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

avem si noi cateva pozici:

http://community.webshots.com/user/mihuletz60

Mergi la inceput