Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
acvi spune:
Fetelor sint disperata!!!Alexino e la a doua zi de cresa!!Ieri a ramas fara sa plinga dar l-am gasit la 12 plingind(voiau sa-l puna la olita si nu voia) ,iar azi a ramas plingind(iar eu am plecat plingind)si abia am rezistat tentatiei de a-l lua acasa!!Ufff,cumplit e ,nu stiu daca rezist!!Ce sentiment nasol de abandon ,imi vine sa urluuu!!
Stau in casa si ma perpelesc desi am o gramada de lucruri de facut!!
In rest e binisor a inceput sa ceara olita si noaptea,imi cere pantaloni sa-l imbrac,incearca sa se dezbrace singur.
Mai revin cu noutati !!
Gabi cea disperata!!
Cary spune:
Gabi scumpo stiu prin ce treci,asa e la inceput,dar o sa treaca.Se va obisnui si acomoda incet,incet!Tu trebuie sa te stapanesti si sa nu te vada cu lacrimi in ochi ca imediat incepe sa speculeze chestia asta si va fi nasol.
Rabdare si putere ca treceti voi si peste asta!
Pe curand!
mamamariana spune:
Dragele mele,
sunt tare suparata. Emi a terminat cu gradinita - dr. ne-a interzis sa mai mergem la gradi o perioada... Emi a facut o viroza urata de tot, am stat in spital 3 zile cu perfuzie si a fost tare greu. Acum e bine, se reface incet si sigur dar a fost groaznic. Totul a inceput vineri, cand a facut cateva scaune rele si a vomat dimineata. Seara avea febra. Sambata dimineata am dus-o la spital si a pus-o imediat in perfuzie. Noaptea de vineri spre sambata a fost cea mai urata si lunga noapte din viata mea. Cum ii dadeam paracetamol, cum voma, a avut diaree si febra 40. Am stat cu ea aproape toata noaptea in cada ca sa ii scadem temperatura. Sambata a dormit toata ziua - nu s-a trezit decat de cateva ori cand mormaia ceva si adormea la loc. Sambata noaptea a facut ultima oara febra insa a continuat cu scaunele proaste pana duminica seara. De atunci, totul a mers spre bine. A slabit un kilogram - ceea ce este enorm pentru pui asa mici... insa acum isi da drumul incet incet la mancare si sper sa se redreseze. Vreau sa va spun ca toate analizele au iesit bine, deci a fost o viroza. De fapt sunt f. multi copii bolnavi cu aceleasi simptome, inclusiv profesori. E un virus urat care bantuie pe aici...
Va imaginati ca nu ma pot lasa de servici, asa ca vin bunicii la noi - sambata aterizeaza aici ca sa aiba grija de Emi pentru vreo 4 luni pana se termina scoala si intram in vacanta.
Azi am fost la gradinita si au inceput toate sa ma intrebe de Emi si sa imi spuna ca le e dor de ea. Si mie mi-a venit sa plang cand i-am vazut pe ceilalti copii jucandu-se acolo si Emi nu era cu ei. Era tare fericita la gradinita si ii placea tare mult.Dar asta e... ce e mai important pe lumea asta decat puiul???
Saptamana asta a stat cu nana acasa si de saptamana viitoare va sta cu bunicii.
In rest, nu avem noutati... voi ce mai ziceti? vad ca in ultima vreme nu prea ati dat raportul. Mergeti cu saniuta, huh?
Gabi, sa stii ca si noi am avut problema asta cu plansul la gradinita. A durat 2 saptamani. Pe urma plangea cand ma duceam sa o iau acasa... ca voia sa mai stea sa se joace cu copiii.
Numai bine,
Mamamariana
vlada spune:
Gabi - imi pare tare rau ca suferi...dar ai sa vezi ca o sa fie bine si o sa-i placa tare mult !
Mamamariana - nici nu stiu ce sa zic...cumplit ! Bine ca a trecut si fata e bine acum. Poate dupa ce trece epidemia ai putea sa o mai duci, daca ii place asa tare...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Saso spune:
mamamariana...
stiu cum e sa fie puitul bolnavior..si sa fi cu mainile legate!
...si noi am avut in 2003 o viroza intestinala..si tot asa cu febra si scaune ciudate..a fost groaznic! nici apa nu putea s-o tina in ea, ca o voma intr-un minut! cind am vazut ca ..nici apa nu rezista in stomacel am mers in seara aia la spital..si mi-au dat sa-i dau apa amestecata cu sare si glucoza..sarea cica ajuta la retinerea apei in organism, si pt cei mici e f important! de atunci a inceput refacerea! la inceput am mincat de dieta si apoi..am revenit la normal! apa cu sare si glucoza i-am dat o data pe zi 3 zile la rind!
va dorim din tot sufletul sa va insanatositi repede!
am incercat la sugestia voastra, sa-i daula Nathalie supa inainte de somn..si a mers! si dupa ce ne trezim..papa felul 2..e mult mai bine! doar cu lapticul am scazut la portie! nu mai sint 250ml..sint 200-220!in rest si cu apetitul e mai mult bine!
ieri am avut seara o intimplare de pomina!
Nathalie inregistreaza tot felul de cuvinte..si nu le repeta chiar cind le aude.. asa a fost si cu cornflakes-ul!
aseara imi cerea BUFENS...si nu stiam ce-i asa! si ea urla..DA-I mama bufens!..tot ii spuneam..sa mi-l arate ca-i dau..dar nu stiu ce-i bufens!
si tot imbiam cu tot felul de cina, iaurt, corn, paine cu miere si lapte, paine cu crema de brinza si rosie..gris in lapte.. nimic..bufens!
dupa vre-o cinci minute mi s-a aprins becul! nu pot sa va spun ce fericire pe fata ei cind am spus cuvintul corect, cornflakes..si a vazut cutia!( care era in dulap)
va pupam!
va multumesc!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
vlada spune:
La noi e nenorocire cu hainele...ii plac si lui la nebunie, si mie, ca doar are cu cine semana...Asa ca nu se poate sa iesim in oras fara sa mai luam cate ceva...si de acum, ca e baiat mare, isi alege singur ce vrea. Pur si simplu se opreste ,o ia in mana si zice ca e a lui ! chestie care nu se intampla insa cu jucarii sau mancare. Si cand e sa iesim sau chiar si in casa ,isi alege singur cu ce sa se imbrace, iar eu intervin numai daca e neaparat necesar ( sa nu fie chiar sorcova-vesela ).Si tare mandru mai e cand il admira cineva...sau daca nu se admira singur in oglinda !
Na, ca tot imi doream eu o fetita cocheta...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Si ca tot veni vorba la un alt subiect,e nenorocire si cu vizitele,ii plac la nebunie, e cel mai fericit cand avem musafiri sau mergem noi. Se baga in seama cu toata lumea, se pupa, se joaca...cu telefonul e mai nasol ca vrea sa vorbeasca oricine ar fi, si cum vocabularul ii cam joaca feste, prefera sa cante... Mai nou a luat un obicei tare "simpatic" - pe cine prinde cere " ou doi" ( 2 oua kinder )si omu' n-are incotro, tre sa se prezinte, ca-l ia din usa la intrebari...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Mamamariana nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in inimioara ta atunci cand ti-ai vazut puiul la perfuzie!!Mi se ridica parul in cap!!
Dar uite ca e si-un bine la atata rau,vin cei dragi(bunicii!)la voi,ce poate fi mai placut decat sa-ti vezi parinti aproape.
Poate Emi n-o sa se supere ca nu merge la gradi cand ii vede pe bunici!
Va dorim multa sanatate.
W-E placut tuturor!
P.S. Andreea ce ai mai facut cu FF rectificat???
vlada spune:
Inca nimic, oricum te anuntam...am vorbit si asteptam sa facem rost de o "cunostinta" la Adm. Financiara, ca poate asa sa mergem la sigur...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
lilib72 spune:
buna mamici,
mamamariana imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, cred ca a fost cumplit, Doamne ajuta, sa fie bine de acum in colo.
acvi te cred...pt. ca si eu sufar cand plec la serviciu si daria plange de mi se rupe inima dar sper sa-i treaca.
vrem si noi sa mergem la circ, eram curioasa sa vad cum s-a purtat vlad, o sa incercam si noi.
va doresc multa sanatate si sa auzim de bine.
http://community.webshots.com/user/lilib72