Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Cary spune:
Am intrat sa va spun w-e placut si sa speram ca maine ne vom da cu sania(mai putin Mamamariana ca ea merge la pic-nic!)deoarece afara ninge!
Numai bine tuturor!
Saso spune:
mama mariana...
tocmai ce-am citit..cu copanelul... ca si eu am facut la cuptor ..aripioare si copanele..de pui..si i-am taiat la amiaz domnisoarei carnitza de pui...ca pt ...puisori..si n-a vrut sa auda..
cind a venit tata-sau acasa..si i-am facut si lui..copanele, si i le-a vazut in farfurie.. a inceput: da-i si ei osu'...da-i tata! i l-a dat... si l-a papat de n-a ramas nimic de el! daca stiam ca asa se maninca.. nu stateam eu la maruntit atita...de-mi ies ochii nu alta!
am remarcat ca maninca...indiferent ce...atita timp cit se poate intepa cu furculitza...sau se i-a in mina! am facut ieri o bunatate de musaca de legume..dar credeti ca am avut succes? nici vorba!
azi ma incerc cu niste mazare tinara.. si ceva legume inabusite in unt si cartof fiert cubultze si un pic de smintinica deasupra.
eu n-am fost sa-i dau mezeluri.. tot asa am inceput.. cu o inghititura de gust..de la noi din farfurie! problema a fost ca am fost la cumparaturi..si l-a recunoscut in raft...si a inceput sa tipe SAMU'..( adica salamu) dai, dai! si nu mai lasa pachetul din mina! se uita lumea la noi...ca asa facea ..zici ca n-a mincat de 5 zile..si nu uita...am plecat din raionul cu pricina spre jucarii..si sa incercam sa distragem atentia...nici o jucarie...nimic.. se tragea inapoi spre..directia cu salamuri...si tipa una intr-una DAI SAMU'....DAI! asa ca nu prea mai cumparam acum...asa ceva..nici pt noi..pt ca daca vede asa ceva cumva la noi in frigider..e mare primejdie! mai ales ca frigiderul nostru e mai jos..si daca se straduie il deschide.. si nici paza la frigider nu ne trebuie! de vre-o doua zile urla ou...
ceea ce ma dispera.. dar de fapt asa-i si barbatu-meu..e ca ar fi in stare sa manince la fiecare masa a zilei acelasi lucru vre-o 4 zile...dupa care se plictiseste si trebuie sa gasesc altceva!
la asta nu e valabil cu supa de stalutze! aia e inca pe locu' I de 3 sapatmini! eu nu mai pot sa vad supa de carne!am incercat sa schimb cu supa de salata.. ca am fost la ziua de nastere a unei prietene si a dat de salata verde in salata de cruditati..si minaca precum iepurii... nevalabil! se maninca in continuare salata verde proaspata ca iepurii dar nu si supa!..
cred ca v-am inebunit destul...cu mofturile noastre de mincare!.. eu sint gata.. nu stiu..ce mincare sa mai fac...si noaptea la asta ma gindesc! numai sa manince copilul!
azi mergem la sanius..si nu stiu ce sa pregastesc...sa pot pune in cutiutza..sa incalzim la restaurantul de linga pirtie!
va pup si va dorim un sf de sapt..super!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
Saso spune:
lilib ... sa va traiasca minunea! e o scumpete! frumusica foc! si un zimbet..minunat!
si are un par superb!
si noi ne staduim sa crestem parul.. dar nu ne prea lasa sa-i punem agrafe..sau coditzele rezista doar timp cit se face o poza...
la voi cum e?
valada
am tras cu ochiul si la voi in albume!
dulceatza de baiat nu alta! sa va traiasca!
mare smecher!
poza prima din albumul vlad... e super pt reclama!!!
va pupam!
Nathalie si Sofi
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
Cary spune:
Ura! Ura! e zapada in sfarsit si la Bucuresti!!!
Axel e inebunit dupa saniuta,dupa vreo 2 ore de plimbare cu sania,TOT nu vrea in casa.Incepe circul inca din fata blocului.
Pentru cateva zile nici nu o mai duc pe Rebi la gradinita ca sa se bucure in voie de zapada,caci de cand tot astepta ea saracuta zapada!!!!
Oare cat o tine zapada???
Si la voi e circ cand va intoarceti de afara????
Numai bine tuturor si pupici la copilasi!
vlada spune:
Si noi ne-am bucurat teribil de zapada, am dat fuga si am luat saniuta si Vlad a fost tare incantat...pana a cazut de pe ea cu nasul in zapada... ! Si nu prea mai vrea la plimbare...sper sa-i treaca...
La circ a fost extraordinar !!! A fost pur si simplu fascinat. Prima jumatate de ora a stat incremenit, el care in general nu sta locului o clipa, si apoi pana la sfarsit 2 ore si un sfert, s-a bucurat, a aplaudat, a strigat. Abia astept sa mergem la urmatorul spectacol ! Si apoi a povestit tuturor despre cai, ca astia i-au placut cel mai mult si...cum dansau fetele !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Ce faceti fetelor? Incercati sa profitati cat mai mult de zapada...de nu mai aveti chef de scris? La noi vad ca ori apare toata lumea,ori nimeni...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
tuchi spune:
Trebuie sa mai raportez si eu ca azi miine intru in pauza motivata.
Mai intii tb sa spun ca m-am pierdut in poze de copii care mai de care mai frumusei si mai voinici.
Saso si la noi miincarea e un moft dar loc de bobo este oricind, noroc cu mama care ascunde tot si ca urmare e bun si un iaurt in loc de bobo citeodata). Si tati e la fel de mofturos asa incit mama alege/cumpara/gateste/papa ce nu place la fitosi si ca urmare ...... stiti voi . Oricum am pus mult mai putin pe mine decit in sarcina cu Dragos, doar 8 kg pina in 30 sapt.
lilib bravo de masina, sa va bucurati de ea!
mamamariana, si dragos papa vinete, una din putinele paste(de uns pe piine) pe care le maninca de altfel.
cary- tare mi-ar place sa facem petrecerea pt Dragos undeva afara dar problema e ca nu avem unde, numai in padure daca nu mergem si parca fara un loc de adapost gen casa nu prea imi vine. Dar ar fi fost super! Sa vedem cind vine si fetita si apoi hotarim ce si unde.
Am reusit si eu sa pun poze recente asa ca iata-ne
Saso spune:
pt tuchi
draga mea.. multumesc de po-vesti..m-am mai linistit...si la noi.. tati si bb sint mofturosi rau...nu stiu ce sa mai gatesc.. unul papa aia.. alalalt nu...si tot asa!..si mama resturile...si slabesc...tare incet!
dar uite am vazut ca esti din cluj! si noi...de felul nostru tot din cluj sintem! si din aprilie..sf lui martie o sa fim in cluj..pina in septembrie..oct...sau poate...de tot..asa ca tare bine ar fi sa ne vedem!..si sa ne spunem of-urile!
va pup pe toate!
Nathalie si Sofi
Cary spune:
Hop si eu la raport.
Tuchi de ce l-ai tuns pe Dragos asa scurt,taman acum cand veni frigul???
Dragelor noi papan de toate si oricand cu placere,mancare sa fie,ca nu se discuta.
Probabil de aceea sunt asa"slaba moarta"ca Axel intra si la mine in farfurie!!!fara jena si mamanca cu asa viteza,ca sa apuce el tot.
In rest suntem bine,Rebi a plecat la gradinita asa ca de azi,pentru dimineata nu mai avem cine sa ne tina in brate pe sanie.
Andreea eu i-am pus o paturica pe sanie si am lejat-o in fata si in spate cu sfoara groasa,astfel incat Axel sa se poate tine de ea,sa nu cada pe spate(ca nu avem spatar la sanie),poate faceti si voi la fel.
Pupici multi si distractie placuta cu saniuta(pentru cele care au zapada!)
vlada spune:
Noi am luat cu spatar saniuta, dar daca mami si tati vorbeau si radeau si n-au observat denivelarea...ce sa-i faci? Ca in rest sta f. bine in ea. Sa vedem in week-end daca o fi uitat...
Andreea si Vlad
Iubirea mea