Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
vlada spune:
Gabi - imi pare atat de rau, imi inchipui cat de cumplit este...din pacate nu te pot sfatui in nici un fel,pt. ca nu am trecut prin asa ceva...Insa cred ca e f. bine si pt. tine ca te mai poti ocupa si de altceva si cred ca si pt.Alex sa fie in colectivitate... Multi pupici si iti tinem pumnii sa fie bine !
Denisa - si la noi e la fel, nenorocire, absolut nimic nu se poate face fara mine... din fericire, eu nu va trebui sa am intorc la firma, asa incat Vlad este un copilas norocos...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Fetelor, voi mai stiti ceva de Ariel ? Ca tare de mult n-am mai auzit-o....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
Multumim fetele de urari. Va divulg acu si evenimentul. Tati a implinit ieri 40 de ani!!! Dar nu se da... e mai tanar si mai feroce ca la 30. Cineva i-a spus zilele trecute ca s-a gandit el bine sa aiba copiii la o asa diferenta ca va fi tata forever! Nu mai scapa niciodata. De mama nu se leaga nimeni.
Petrecerea e maine, acu ma duc sa fac torturile, va mai dau raportul dupa.
Numai bine,
Mamamariana
mihuletu spune:
Happy Birthday sotului, Mamamariana. sa te gandesti si la noi cand papi tortulet si alte bunatati (dar nu si cand le faci).
Vlada, multumesc pentru regim. Cum il tii? Saptamanal sau doar periodic, o saptamana la nu stiu cate?
ce rezultate a dat la tine?
pupici
vlada spune:
Acum sunt f. aproape...de sfarsitul celei de-a 3-a saptamanii...si ma gandesc daca e totusi nimerit sa fac o pauza sau sa il mai tin pana la sfarsitul lui februarie...
Rezultate - la cantar4,5 kg, dar mai vizibile sunt la haine, ca am reusit sa intru in cele in care nu mai speram...Si fac si aproape zilnic niste km la bicicleta.
In schimb sotu' care a tinut odata cu mine - a slabit aproape 10 !!!
Deci e clar ca depinde de organism...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
Mersi de urari Mihulet.
Fetele, vreau si eu cura aia minunata de slabire. Cine o are??? Va rog frumos trimiteti-mi si mie pe mamamariana@hotmail.com
Am terminat torturile si acu ma duc la culcare... ca sunt rupta de somn si maine am franceza si multe alte treburi.
Numai bine,
Mamamariana
Cary spune:
Petrecere frumoasa in sanul familiei,ca venira si bunicii.
Va doresc tuturor un W-E placut!
vlada spune:
Am trimis chiar acum mamamariana !
Week-end placut tuturor !!! Ca eu abia astept sa-l mai preia sotul pe Vlad si sa reusesc sa ma mai relaxez putin...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Fetelor copilasii vostri mai dorm la pranz ? Pe la ce ora se culca si cat dureaza repriza de somnic?
Eu ma confrunt cu o problema de viata si de moarte...de o saptamana Vlad nu mai vrea sub nici o forma sa se culce la pranz ( inainte adormea pe la 1 - 1.30 si dormea 1-2 ore ) si cade rupt de oboseala pe la 18-18.30...Imi este imposibil sa-l tin treaz,pur si simplu ii cade capul....si apoi se scoala cu forte proaspete pe la 21...si o tinem intr-o joaca !!! Va dati seama ca nu mai adoarme inainte de 12-1 si atunci cu mari chinuri.Si dimineata se scoala f devreme...
Nenorocirea este ca sunt singura cu el toata ziua si acele 2 ore de somn erau ca o gura de aer pt. mine - mai rezolvam din treburi sau ma relaxam pe forum...asa sunt daramata de oboseala si nici nu mai apuc sa fac nimic...
Andreea si Vlad
Iubirea mea