Copilasi din Aprilie 2003 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna la toata lumea!

N-am mai dat nici un semn de viata de ceva timp si iaca se apropie cea de-a doua aniversare a puiutilor nostri!
Omuletul meu este bine: dupa ce cam 9 luni nu prea s-a omorat cu mancarea acum (dupa 1 sapt de munte, sanius si iar sanius) mananca f bine, e vesela, canta (stalcit) si danseaza mai mereu.Vorbeste din ce in ce mai bine, tot ce stie a prins din zbor, am auzit-o chiar inumarand pana la 5-6. Cat timp sunt cu ea ma stradui sa o fac sa se simta iubita, sa rada cu pofta si sa fie bine dispusa; pana la 2 si ceva ani nu o voi 'pune' sa invete ceva ca apoi sa spuna la comanda.
De mine si Dragos asculta, din bunici insa face cam tot ce vrea. inca nu a devenit alintata, sper sa nici nu devina. Crize de nervisori are f rar si atunci incercam sa o ignoram. pana la urma ii trece.

Desi cat am alaptat-o a fost un bb gras, acum e binisor cu greutatea dupa o mare per in care a fost slabutza. nici nu stiu cam cat are cred 89-90 cm si 11, 5 kg.

Cu infectia urinara stam bine, sper ca si in cazul nostru Uro-vaxom-ul sa -si dovedeasca eficacitatea si poate c-am scapat si noi de E coli.In rest multumim lui Dumnezeu, din sept si pana acum nu raceala, nu curs nas, nimic.

pentru marea majoritate se apropie momentul in care veti incepe serviciul. va doresc sa treceti usor la noul program si ritm de viata! la mine clar, dupa nastere,prioritar fata de cariera a fost copilul.oboseala este cam aceeasi, si cand stateam acasa cu Ilinca eram la fel de obosita, ceea ce e mai nasol este ca veti petrece timp mai putin cu puiutzul.

surprinzator, in ultimul timp eu am incercat ca dintr-o mama 'closca' sa-i las mai multa libertate Ilincai: sa o las la soacra mea in timpul zilei, chiar mi-am calcat pe suflet si am fost in germania 2 sapt jumate la un curs de specializare. pot sa spun ca i-a priit, desi s-a vazut ca a suferit ceva cat timp am lipsit eu de acasa. oricum de la un timp nu mai este asa de introvertita, intra acum in vorba cu strainii, eram deja disperata fiindca bazaia cum mergeam intr-un loc care semana cu o clinica sau spital.

anul asta nu stiu daca ii mai fac petrecere cu copii de ziua ei, am facut anul trecut. parca gerul asta mi-a taiat tot cheful.

hai ca am vobit o tona numai despre noi.
abia astept sa mai citesc noutati despre voi si puiutii vostri!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Bine ai revenit corina, ma bucur ca sunteti bine trebuia sa apari ca doar sunteti cap de lista...

daria doarme ziua 1-2 ore (rar doarme 2 ore) seara se culca pe la 22- 22,30 si se mai trezeste pe la 9-10.

andreea multumesc pt. regim, sper sa ma apuc si eu de el.
va doresc un week-end frumos si linistit

http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

acum am vazut pozele cu ilinca ("inca" zice daria) este frumusica foc, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai revenit Corina!

Cu spalatul pe cap o ducem bine deoarece mami il tine cu capul in sus si tati da cu dusul,iar Rebi priveste,asa ca toata familia este in baie!

De dormit, dormim pe rupte,daca nu-l duc eu in pat se duce singur,isi i-a frumos ursuletul"Cocolino"si se pune in pat.Pe la 1.30 se culca si la 16.30 se trezeste,in caz ca e obosit il mai las pana la 17.00,cand il scol!timp in care mai i-au o gura de forum,gatesc sau fac curatenie!

Seara se culca pe la 22.30 si dimineata se trezeste intre 8.30-9.00.
W-E placut!

Mergi la inceput

Mai da ce liniste pe aici?!??mai e un pic si se face saptamana de cand nu s-a mai scris nimic!!

Eu trag tare sa termin toate treburile,ca numai maine nu-i poimaine si-mi i-au postul la servici.Vad ca abia asteapta colegii sa ma intorc asa ca:Pe Cai Ca Se Filmeaza!!!

Voi ce mai faceti?sper ca bine!

P.S. Andreea daca te mai duci in Plaza te rog sa-mi spui daca sunt cisme-strech cu toc jos si bot rotund,ori din piele intoarsa?
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu am avut probleme cu netul si de-aia am fost disparuta...sper sa nu se mai repete !
Cary - din pacate nu m-am uitat la incaltaminte ca nu ma interesa, dar promit sa arunc un ochi. Vrei colorate?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

NEGRE!!!! un pic elegante,nu din acelea sport care se poarta cu blugi suflecati sau pantaloni 3/4.

Restul copilasilor ce mai fac?Cred ca dorm la ora asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Saru'mana pentru reteta Andreea. Voi incerca sa o tin, dar nu prea are succes la mine - si cand spun asta, ma refer la varsta mea. Am mai tinut un fel de regim aprox. la fel, numai ca era pentru 4 zile. In prima tura am slabit 2 kile si in weekend am pus 3. L-am mai incercat o data si am slabit 1 kg si am pus 2 kg la loc. A treia oara cand am mai incercat, am dat kix in ziua a patra pentru ca nu mai puteam de foame si am cedat in fata unui croisant cu branza .
Iaca trecu si ziua lui tati, a fost frumos - voi incerca sa pun poze pe undeva... in weekend, dar a trecut teribil de repede ca si cei 17 ani de casnicie (indata ii implinim), avem fete mari si uite cum imbatranim incet-incet. El e inca optimist... nu prea zice nik de cei 40 de anisori ai lui dar pe mine ma apuca o depresie cand ma gandesc ca am 38 anul asta .
Andreea, Emi inca doarme 2-3 ore la pranz. Seara o culc pe la 10 si se trezeste la 8 jumate iar la ora 1 e franta de oboseala... adoarme imediat (zice bunica) si se trezeste cand ajung eu acasa de cele mai multe ori (pe la ora 4).
Corina, sper ca Ilincuta s-a facut bine dupa tratament... tare sunt pacatoase infectiile astea urinare. Nu inteleg cum se lipesc de niste bebei mititei :( Si Emi tot asa are vreo 88 cm si exact 11.5 kg (a recuperat vreo juma' de kg dupa boala).
Deci, Emi e bine, cum nu se poate de fericita ca sta cu bunicii acasa, vorbeste de rupe - nu ii tace gura toata ziulica, a inceput sa faca propozitii incomplete si se pregateste de ziua ei repetand de cate ori isi aduce aminte "happy birthday to you".
Cu olita avem o mare problema - bunica se chinuie la greu sa o rezolve. Spune pipi si fuge si face pe unde apuca. Nu vrea sa stea nicicum pe olita. Deci stie exact cand ii vine sa faca dar nu vrea olita. AM incercat si pe wc, dar fara nici un succes. Mai aveti vreo solutie si pentru noi?
A venit tati si ma duc sa stau si eu cu el la masa. Va pup dulce pe toti copilasi si mamici.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Salut fetelor, cred ca Dragos s-a procopsit iar cu o viroza si ma ia cu fiori pe la spate. De parca nu mi-ar ajunge cit m-ar boxa fetita care e atit de activa ca de multe ori imi taie respiratia. Dar in rest e bine si abia astept sa iasa sa o vedem (sapt. 32).
M-am tot gindit sa-i dau lui Dragos la anul in toamna sirop de la Forever living products cu aloe vera, din cel special pt copii mai ales ca va fi si fata mica in casa iar Dragos va merge la gradi. Ce-i drept nu a facut forme grave de viroze dar una pe luna cu nas infundat/curgind si nopti nedormite tot a incercat.
In rest e bine, cumintel, creste si se smechereste, abia astept primavara sa mai putem iesi afara ca la Cluj e o mizerie de nedescris de o sapt si tot in casa e tare plictisitor. Si eu m-am saturat de jucariile lui ce sa ma mir de el!!!!
Cu mincatul stam mai rau. Nu are rabdare nicicum sa stea pe un scaun sa manince dar sper sa treaca repejor pt ca ma gindesc sa ii scot sticla cu biberon dar pina nu papa bine altceva nu prea imi vine pt ca e o masa sigura (niciodata refuzata si de altfel singurul moment in care mai bea din sticla). Bebeii vostri mai beau din sticla lapte sau cereale?
Cary de cind incepi serviciul?
Spor la cure de slabit fetelor care au curaj!!!!
tuturor.

Mergi la inceput

Deci barza aduce o fetita!
Ura! Ura!Mai e un pic si viiineeeeeeee sorioara lui Dragos.
Multa sanatate voua,doua!

Pe 21 martie va fi prima zi de servici,asa ca nu mai am mult.
Axel papa din bibe lapte cu cereale,atat dimineata,cat si seara inainte de culcare.Nu stiu zau cand vom renunta la el,de altfel nici el nu prea are stare la masa,de multe ori il pun la geam in picioare pe scaun,se uita afara la masinile care trec si pisici si ii dau cu lingura,cam asta este stilul si zau ca merge repede.

Mamamariana nici la noi nu merge olita sau WC.
Apropo da Emi in ce limba vorbeste cu bunica???

Pe curand.

Mergi la inceput