Copilasi din Aprilie 2003 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La noi de mare efect, dar mare de tot, sunt desenele pe care i le pun la computer, deci nu tv. E innebunit...il si mai pot lasa singur sa mai fac cate o treaba si , mai ales, cu ochii la personaje, mananca absolut tot ! Sunt tare incantata si in cautarea procurarii cat mai multor filmulete, ca , desi am vreo 10, eu am cam inceput sa ma plictisesc de moarte....apropo preferatul- preferatilor - Mickey !!! Daca Mickey zice ca asa trebuie facut ceva, ca asa e bine, se executa totul fara probleme si asa am mai scapat de crizele de nervisori si de inacpatanare...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Buna Dimineata!
Am lipsit de la raport cam de multisor, dar am si o motivatie. Am fost in concediu 9 zile, ocazie cu care, avand in vedere ca Cezar a ramas acasa, l-am intarcat. Bineanteles ca primul lucru pe care l-a vrut cand m-a vazut a fost "Titi", plangand cu niste lacrimi de mi se rupea sufletul, dar m-am dus la baie si mi-am dat cu violet de gentiana si i-am spus ca mami are buba. Asa s-a incheiat etapa alaptarii copilasului meu, care pana la urma a supt 1 an si 11 luni.
Are 13,500 kg si 91 cm.
Nu face la olita.
Nu prea vorbeste. Ca si Vlad se uita si este fascinat de desenele animate de la calculator.
Vlada, parca ziceai la un moment dat ca te duci cu Vlad la circ. Ai fost? Da-mi si mie te rog detalii pt ca vreau sa vin sambata in Bucuresti special pt. a merge cu Cezar la Circ. Am mai fost, dar in Pitesti si nu la Globus. A fost dragut, dar nu cine stie ce.
Spune-mi si mie la ce ora sunt spectacolele si cat este biletul, te rog!
Va pup pt ca sunt la serviciu si am de lucruuuuuu.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Dy - feliciatri pt. intarcat ! E mai bine acum, mai linistit? Vlad nu s-a mai sculat deloc noaptea, chiar din prima zi de intarcat, si in sfarait am reusit sa ne odihnim cu totii.
La circ a fost nemaipomenit, i-a placut f.f. mult si a fost cuminte, a aplaudat, n-a vrut nici un moment sa plece. Merita sa mergeti !!!
Costul biletelor este de:
140.000 lei la Stalul II, 170.000 lei la Stalul I
250.000 lei Loje
350.000 lei Loja VIP.
Casa de bilete: 210.49.98.
Nu stiu ce spectacol este acum, insa poti primi toate informatiile la telefon. Spectacole erau la 11, 15 si 18.30, atunci cand am fost noi.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Fetelor,am trait si eu experienta dureroasa a internarii lui Alex in spital.Pt ca avea febra de sb si nu reuseam sa o scad deloc duminica la 15 am plecat la spital de unde nu mi-au dat voie sa plec.L-am internat cu diognosticul de angina pultacee,si m-am externat cu inca doua:traheobronsita si stomatita albicaus.A facut injectabil penicilina si apoi Axetim .De cind am venit doarme foarte mult sta 1-max 2 ore treaz apoi iar adoarme ,poate recupereaza ...dar sint ingrijorata ,plus ca nu mai vreau sa stau vreodata in spital cu el,am facut un scandal la iesirea de spital,ca nu-mi venea mie sa cred ca pot sa fac asa ceva..dar cind e vorba de copil...vad ca pot!!
Multa sanatate puiutilor vostri!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Multumesc mult pentru informatii Vlada!
Am sunat si am aflat si orele de incepere a spectacolelor.
Da, Cezar este mai linistit noaptea, dar tot se foieste de ma zapaceste. Doarme cu capul in mine si cu picioarele in Dan si ne loveste toata noaptea. Se mai trezesta ca vrea titi, dar ii aduc aminte ca am buba si ii trece instantaneu.
Acvi, imi pare tare rau pentru experienta prin care a trebuit sa treci.
Va pup pe toate!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna mamici,

gabi imi pare rau pt. ca ati trecut printr-o experienta neplacuta, din pacate mai trecem si prin asa ceva, multa sanatate!
diana cred ca ai o mare satisfactie pt. ca ai reusit sa-i dai san lui cezar atata timp.
tuchi ce spune dragos de burtica, cum reactioneaza cand vede burtica goala?

Cu olita si noi stam prost, nu stiu cum voi reusi sa o imprietenesc cu ea; laptele daria il bea din biberon, cerelele cu lingurita.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

e prima oara cand va scriu,(sau am mai scris tare demult) desi va urmaresc si chiar simt lipsa unei alte mamici cu care sa ma mai sfatuiesc.
am vazut ca aveti copii frumosi foc. sa va traiasca! toti sunt frumosi. ei ne aduc primavara zilnic incepand de doi ani incoace, nu? si sa fie petreceri mari zilele astea. asteptam poze. (am sa pun si eu cateva pana atunci, adica pana pe 11 martie)
noi am hotarat ca de ziua lui sa-i cumparam papagali. a vazut intr-un film si i-a spus bunicii:"cumparam si noi papagal". asa sa fie!
am si eu o intrebare: copilasii mananca pranzul inainte de somnul de la 13(in fine, ora e cu aproximatie)? Stefan manaca abia cand se trezeste, adia pe la 15-16. apoi cina e la 20. iar somnul pe la 22-23.
nu stiu daca il hranesc asa cum trebuie. nu e foarte mofturos. probleme imi face doar la micul dejun pentru ca nu vrea decat ou. voi ce-i mai dati? nu mai vrea nici cascaval, nici sunca de pui, nimic. pot sa-i dau oare ou zilnic? nu cred.
saptamana aceasta mergem la un control general la un medic. sa ma linistesc si eu. el are 93cm si 13 kg. oare e bine? vreau sa vada cum stam cu asimilarea viatminelor (desi nu prea vrea fructe). ce fructe prefera copilasii vostri? dar de gustul ciocolatei au dat? stefan da! din pacate. incerc sa inlocuiesc cu batoane de cereale. si ca sa ma descarc de tot...nu-mi place nici obiceiul cu tv-ul. dimineata cam 1 ora la muzica, iar seara la reclamele de la programul la care ne uitam. si uneori, cand am fff multa treaba si nu pot sta cu el. la un desen-doua.
a! inca una si plec: stefan nu stie sa e joace singur. oare pentru ca nu l-am invatat noi? singurel nu sta mi mult de 1/4 de ora.
gata. mii de scuze pt kilometricele mele ganduri. (culpa mea e ca nu prea am cu cine sa vorbesc)
vorba ceea: o data, da bine! (in fine, cat de bine a fost veti spune voi)

OANA SI STEFAN-VLADIMIR

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Oana mai linisteste-te ca Stefan e super bine la 13 kg.!

Orarul meu de masa este :
-9.00 lapte cu cereale cam 250ml si 1 biscuite,il scot la plmbare si pe drum mananca un mar;
-la 12.30 suntem acasa si papa o farfurie mare de supa sau ciorba cu o felie de paine;
-pe la 17 mananca o portie de mancarica sau branza de vaci+iaurt mic+biscuiti+fructe
-la 19.30 mananca o portie mica de felul 2(mazare,piure,varza,macaroane sau ce e cu friptura sau snitel)muraturi sau rosii.
-la 21 papam lapte+cereale cam 250ml
GATA!!!!

Nu ne place ciocolata???dar suntem topiti dupa orice tip de fructe,daca vreun membru al familiei isi i-a fructe este instantaneu langa el si nu se lasa cu una cu doua!printre cele preferate se numara :marul si portocala.

La TV nu se uita de loc in schimb se joaca singurel si cu Rebi.

Acvi draga stiu ce inseamna spital si eu una nu rezist in el,mai bine ambulatoriu,dar cand e musai.......,n-ai incotro!
Bine ca acum sunteti sanatosi!

Pupici tuturor!
Pe curand.

Mergi la inceput

Bine ai revenit Oana ! Pe baietelul meu il cheama Vlad Stefan...ce chestie !!!
Chiar este f. bine la 13 kg.
In general si Vlad prefera sa manance cand se scoala. El nu mai vrea deloc cereale, insa bea f. mult lapte. Ii place ciocolata, cea de la oua Kinder, insa nu mananca zilnic.
La tv se uita si el, insa prefera desenele la computer si asculta muzica la casti si danseaza de mama focului.
Pt. ziua lui ne-am hotarat la o motocicleta cu acumulator, marea lui pasiune si abia astept sa-i vad bucuria !
De jucat se mai joaca si el singur, dar nu prea mult. Bineinteles ca prefera compania , a mea in special...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Dy - asteptam sa ne povestesti...ati fost la circ ? Spune-mi si mie te rog ce spectacol este si ce animale sunt. Am auzit o reclama la radio si apuneau ca acest spectacol va mai fi doar saptamana viitoare si vroiam sa stiu daca merita.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput