Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
acvi spune:
Bine ai venit printre noi Oana,ma bucur ca mai am si eu o ieseanca la mamici de aprilie!!
Salutare fetelor,mi-a mai venit inima la loc,de ieri Alex e din nou baietelul vesel pe care il stiu!!Ieri s-a zbintuit toata ziua cu verisoarele lui, ocazie cu care am descoperit ca e foarte gelos,i-a administrat citeva palme verisoarei lui de 6 ani care a indraznit sa vina la mine in brate,era ca un cocos ce-si apara teritoriu!!Doamne Cary stiam eu ca-i rau la spital ,dar nu m-am asteptat sa vad asa multa mizerie intr-un spital de copii,tot ceea ce-mi doresc e sa nu mai calc in veci pe acolo!!
Oare ar tb sa-mi fac pb,ca Alex al meu are doar 11 kg??
Gabi si Alex.
Cary spune:
Nu-ti face probleme pt.cele 11 kg,poate a slabit acum ca a fost bolnavior,o sa recupereze el.
Daca starea lui e buna si e super zgubilitic atunci totul e OK.
Pupici tuturor!
ghinetz spune:
of, fetelor! da stiu ca am scris ceva, nu gluma. m-am mai descarcat si eu de toate temerile mele. iar dintre toate ceam mai mare e aceea ca nu oi fi o mama buna. cel putin nu sunt asa cum credeam ca voi fi. in visele mele stefan nu ar fi mancat ciocolata pana dupa 3 ani. si nici carne de porc. dar, desi sunt exceptii in alimentatia lui...sunt.
si tot in visele mele stefan ar fi fost asa ascultator, ca un om mare. (ce vise ciudate, nu? ha!) bine...nu va mai spun ca visam si ca nu va avea colici si eu voi alapta pana la un an si...
acvi...cum de a fost nevoie de internare? cat timp a avut febra? la urgente ce medic v-a primit? imi inchipui ca e groaznic in spital. prin decembrie am ajuns si eu la urgente - stefan avea febra si era sambata - dar d-na dr olaru a considerat ca-l pot trata si acasa. ma bucur ca puiutu' tau e bine acum.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lilib72 spune:
Salut mamici, bine ai venit oana sa-ti traiasca flacaul!
pun o intrebare si atat: voi dati copilashilor ciorba de fasole (uscata)?
vlada spune:
Eu n-am avut curaj sa-i dau ciorba..chiar duminica ne era tare pofta si am iesit si am mancat, se tot uita luung, dar n-am avut inima sa-i dau... cred ca totusi au stomacelul sensibil.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mihuletu spune:
avem doua mamici noi? ghinetz si onutza (denisa). bine ati venit, fetelor si spor la scris.
onutza... esti o mama buna, o sa te descurci tu, mai ales ca ai si ajutor fata mare, stai linistita. eu stau la servici 12 ore, nu cred ca ma mai pot numi mama, mai degraba vizitator la fii-mea. o sa fim alaturi de tine, sufleteste, ca altfel...
dy, ai fost la circ? sunt curioasa cum a rezistat cezar, ma bate gandul s-o duc si eu pe sara.
vai, acvi, prin ce-ati trecut. noroc ca alex e baietel tare si s-a facut repede bine... ziceam eu ca leoaicele au resurse nebanuite, daca toti ti-ai zburlit coama si nu ai ramas indiferenta la mizeria din spital...
pupici grabiti
p.s. - sara a inceput sa spuna poezioare.nu stie chiar toate cuvintele, uneori se incurca si intra intr-un cerc vicios repetand doar unele cuvintele, dar e haioasa rau
acvi spune:
Ei Mihuletu,cea mai surprinsa am fost eu cind am vazut de ce am fost in stare sa fac,dar cind am vazut cita indiferenta este peste tot,si cit se chinuie copilul meu,sotul meu m-a felicitat dupa ce si-a revenit din soc ,ca m-a gasit in mijlocul scandalului!!Pai nu stiu cum as fi putut sa tac cind copilului meu ,internat de duminica pe la 15-16 nu i s-a facut analiza urinei nici pina am plecat,cu toate ca in fiecare zi dr spunea asistentei ca tb recoltata,iar cind se pregatea sa-mi faca externarea si a vazut ca nu am analiza de urina facuta m-a pus sa semnez ca ies pe propria raspundere(cica e ceva formal dar totusi m-a pus sa semnez),sau ca aflu de traheobronsita abia cind dicta rezidentei diagnosticul pt foaia de iesire,pina atunci nu spune decit ca are rosu in git,sau ca nimeni nu s-a gindit sa-i scoata flexul din picior cu care putem bine mersi sa vin acasa!!Offf,iar ma infurii cind imi amintesc!!O faza misto:la desert le dadeau copiilor napolitane,si intr-o zi baietelul de alaturi de mine a iesit cu mama lui pe hol..mincind napolitane..iar o asistenta ii spune mamei"doamna nu-l lasati sa manince napolitanele ca sint..vechi!!!".Sa mai spun ca daca nu-i bagam unei asistente ceva in buzunar imi faceau toate injectiile in acelasi loc,mi-a atras atentia o mamica care chinuia cu fetita de 11 luni de o sapt ca-i facuse tot asa injectii intr-un singur loc si i se umflase mina urit de tot!!
gata va las ca ma plinge Alex.
ghinetz spune:
acvi, chestiile alea sigur nu-s dintr-un film de groaza?! la noi in iasi?!!! in "marele centru universitar"?!!!!ma infior... eu credeam ca te-a nemultumit mizeria, la propriu. cea din saloane, de exemplu, nu cea din oameni.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihuletu spune:
Doamne Acvi, pai sa nu-ti vina sa-i impusti pe toti? se plang ca au salarii mici, pai sa ma ierte Dumnezeu, dar isi merita salariile. este incredibil cat de mult s-au autoimunizat si nu le mai pasa de bietii copii.
Cary spune:
Cred ca sunteti suparate,la fel si eu de aceea e mai bine AMBULATORIU.Cand noi am fost internati ambulatoriu mergeam cu masina si de 4 ori pe zi la spital,numai sa NU stau acolo !
Ai dreptate Mihu ca unele cadre medicale isi merita salariul,dar sa stii ca eu am intalnit si OAMENI adevarati!pentru care am un mare respect.
Stiu ca unii sunt........numai cu bani ii mai sensibilizezi,caci mi s-a spus ca una bucata d-na dr. cand a primit plicul!!!!l-a deschia in fata lor si apoi la dat inapoi spunand:
-NU e suficient!?!?!?!??
Of,of,oare la ce sa ne mai asteptam.