Copilasi din Aprilie 2003 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
mihuletu spune:
ai dreptate cary, nu toti impuscati, m-am cam ambalat. dar macar unii, de exemplu...
mamamariana spune:
Buna fetelor si bine ati venit celor noi.
Noi am inceput sa ne gandit deja la petrecere... unde si cum sa o facem. Emi exerseaza de zor la "Happy birthday to you" si mai nou, astazi a fost la gradinita. De proba! si mai ales sa nu uite de tot pe teacher si pe copilasi. A fost superincantata si a zis doamna ca s-a comportat de parca era de acolo... nu a uitat nimic si a participat la toate activitatile.
Acu, sa vedem daca maine nu ii va cere lui buta (bunica) sa mearga iar. Eu am fost libera astazi si am putut sa o duc, dar bunicii nu prea se pot misca pentru ca gradinita e destul de departe si e cam greu pentru ei sa ajunga acolo fara masina.
Acvi, e groaznic ceea ce povestesti acolo. Cum ai putut rezista? Bine ca e bine puiul. Iti doresc sa nu mai ajungi acolo. Am stat si noi in spital 3 zile, dar am fost tratati regeste! Nici nu pot compara. De fapt e si diferit sistemul, plus ca am platit destul de piparat pentru cele 3 zile: aprox 300 usd. Insa sper sa primesc banii inapoi de la asigurare...
Noi nu prea avem noutati, doar ca Emi vorbeste tot mai mult pe zi ce trece si scoate cam 3-5 cuvinte noi in fiecare zi. Din toate 3 limbile. Astazi a facut prima maslina in olita. Dupa multe incercari a stat putin mai mult pe oala si a facut cateva molecule de caca. Nu stiu ce a facut cu restul??? probabil ca l-a continuat la gradi.
Voi ce ati hotarat pentru petrecere??? dati si la noi o idee. Acasa nu prea as face-o pentru ca e prea cald si prea stramt pentru cei 35-40 de copii pe care ar trebui sa ii invit. Bashca parintii...
Gata! A venit tati si tre' sa iesim in oras putin.
Numai bine,
Mamamariana
Dy spune:
La circ a fost absolut superb... Cezar a fost fascinat si nu a scos un sunet timp de 2 ore jumatate. Animalute: arici teposi si mari, cai, pisici, soricei, sobolani(albi si f. mari) catei, maimute, tigrii, lei, leoparzi, si ... un elefant.
Regia si spectacolul au fost tare faine. Muzica buna.
Spectacolul se numeste "Galele Circului Globus". Noi am mers sambata de la ora 15, cand spectacolul acrobatic a fost cu copii. Tot samnata seara de la 18.30 spectacolul acrobatic este cu adulti (deci probabil ca mult mai impresionant). Animalele sunt aceleasi.
Duminica este numai cu adulti si la 15 si la 18.30.
Oricum, abia astept sa mai mergem.
A fost putin cam obositor si costisitor...mi-am pierdut o cruciulita din aur de 18 K si m-am cam ofticat.
Alta chestie... Sa luati bilete la loja. Este mai aproape si se poate urmari mai usor spectacolul.
Din cate am retinut eu de la o reclama tv pe B1, acest spectacol este pana pe 28 februarie. Asa ca daca vreti sa mergeti, trebuie sa va grabiti.
Poate data viitoare cand va mai fi un spectacol dragut, ne intalnim mai multe. Ar fi tare fain.
Apropos care sunteti dispuse sa mergeti la C-lung Moldovenesc? Eu cred ca ma inscriu pe lista. Ce ziceti ne putem cunoaste si personal nu numai virtual. Si ce ar fi de copilasii nostri! Mergem cu trenul toti...
Ziua de nastere a lui Cezar cred ca o vom sarbatori la Mc.(este mai simplu asa si pt mine si d.p.d.v al spatiului).
Va pup!
Dy - mami de Cezar si sotie de Danut
http://community.webshots.com/user/dienuta101
vlada spune:
Si noi mergem duminica la circ !!! La spectacolul de la 15.... am vazut ca sunt o gramada de animale , data trecuta n-au fost decat elefanti si cai, si Vlad abia asteapta. I-am spus ca merge tati sa ia bilete...
Noi sigur nu vom putea ajunge la intalnire, fiindca tati nu are decat 2 sapt. de concediu si am hotarat sa mergem la mare, In Italia.
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
acvi spune:
Oana, aceiasi reactia am avut si eu cind ,acum citeva luni l_carmen de la mamici de Iasi, a scris despre conditiile din spitalul de copii,nu puteam sa cred!!Acum sint convinsa ca tot ce a scris era fff adevarat!!Tot ce poti sa-ti doresti e sa nu ajungi niciodata acolo!!
Cary si eu am insistat f mult sa fac ambulatoriu dar nu au fost de acord,cica daca face convulsii pina venim noi cu masina ,e periculos pt Alex!!
S-a trezit Alexino,proaspat tunsulici!!
O zi super!!
Gabi si Alex.
lilib72 spune:
Buna mamici,
ce faceti? ce fac copilashii? eu sunt intr-o "pasa" nasoala am o stare generala proasta; plus de asta soacra-mea s-a imbolnavit nu poate sa mai stea cu daria, norocul meu ca nu am program fix (lucrez in colaborare, deocamdata)
mamamariana, miha vad ca fetele voastre vorbesc nu gluma, daria mai are pana le v-a prinde din urma...
andreea unde se tine spectacolul? de unde pot lua bilete? multam'
vlada spune:
Spectacolul are loc la Circul Globus, situat pe Stefan cel Mare. Bilete se gasesc si la casa inaintea spectacolelor, dar poti face si rezervare telefonic, ca sa fii sigura. Am scris pe o alta pagina, cea precedenta cred, numarul de la casierie.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ghinetz spune:
buna.
intreb si eu: cate oua dati intr-o saptamana copilasilor de doi ani (ca, vorba ceea, "numa' maine nu-i poimaine")?
daca ar fi dupa stefan ar manca numai ou. mi-e tare greu la micul dejun pentru ca nu prea accepta multe.
multam.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lilib72 spune:
eu ii dau dariei 3oua/saptamana, rareori mai scap si 4, si ei ii plac ouale, gatite sub orice forma.
mihuletu spune:
pai petrecerea o s-o facem la tara, daca o sa tina Doamne-Doamne cu noi si o sa avem vreme buna. din pacate nu prea avem copii, iar tati si frate-miu or sa fie plecati din tara la data respectiva, deci n-o sa avem nici un barbat de ajutor, dar ne descurcam noi. inca nu stiu ce cadou sa-i iau, probabil ar fi foarte incantata de bicicleta de aia cu acumulatori... ne mai gandim noi.
mamamariana... cum o sa te descurci cu puzderia de oaspeti?
ghinetz, ii dam teoretic 2 oua pe saptamana. practic... mai mult sau mai putin, ca se intampla sa nu-l pape pe tot, iar alteori se infinge si ea cu painea in oualele noastre la masa, asa ca e greu de contorizat.
mergem in week-end la munte, sa ne tineti pumnii sa avem vreme buna.
pupici