Copilasi din Aprilie 2003 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu ma cam feresc sa-i dau ou lui Vlad, pt. ca se pare ca de la ou au fost problemele la stomacel...oricum nu mai mult de 2 pe saptamana.
Mihuletu - vreme frumoasa si distractie pe masura ! Unde mergeti ? O luati si pe Sara?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Iata-ma din nou la inceput de weekend asteptand cu nerabdare vacanta. Nu prea avem noutati, dar scriu ca sa mai raspund la intrebari.
Noi papam cam 2-3 oua de gaina pe saptamana sau cate 5 outze de prepelita in loc de unul de gaina la fel... nu de mai mult de 3 ori pe saptamana.
Cu musafirii ne vom descurca zic eu bine, ca avem de gand sa facem petrecerea la un club si sunt acolo si supraveghetori si vor fi si parinti, asa ca eu sper sa fie ok. Clubul are doua camere mari, una cu tot felul de jucarii si una cu aparate moi de gimnastica si trambuline, mingii mari, biciclete. Cred ca e locul ideal pentru petrecere. Acu mai ramane sa ne intelegem la pret cu managerul de acolo. Am facut doar rezervare deocamdata.
Intr-adevar Emi vorbeste, astazi chiar m-a uimit. A zis fara sa o ajute nimeni 2 versuri de la "In padurea cu alune" si anume "vine pupaza si spune, vreau sa stau si eu aici" si s-a inteles destul de bine ceea ce a zis. In schimb, nu sta pe olita nici cu politia si face totul, si caca si pishu in pampers, chilotei sau chiar direct pe parchet. Norocul nostru ca nu avem covoare decat in dormitoare... Acum pot sa spun ca stie sa numere perfect, fara ajutor pana la 10 in thai, engleza si romana. A stat bunica de capul ei pana a invatat-o si in romaneste si stie si cateva culori: buuuuu (adica blue), ied (red) si white pe engleza si gamban pe romaneste - asta stiti ce e
Dar pot sa iti spun draga Lili ca Emi e si una dintre cele mai batrane din grupa noastra, va implini 2 ani pe 11 martie si sa stii ca nu si-a dat drumul de multa vreme la guritza... pot spune ca abia acum 2 luni a inceput sa spuna cuvinte mai multe si mai clare si in ultimele 2 saptamani ne-a uimit total - spune cate 4-5 cuvinte noi in fiecare zi si le leaga in tot felul de pozitii de te miri de unde le-a scos. Oricum, cea mai tare faza e cand ii spune buncii "don't touch" ca saraca bunica nu stia de ce tzipa asa copilul la ea si era disperata ca ii spune sa taca si ea saraca nu zicea nimic. Pana am ajuns eu sa traduc, erau sa se ia la bataie.
Astazi a mancat pentru prima oara mancare din care imi facea mie bunica la tara si eram inebunita: cartofi prajiti cu mamaliga si branza de oi si unt cu ochiuri sau omleta. I-a placut si ei foarte mult. Deh, aschia nu sare departe de trunchi...
Cam asta de pe la noi - voi ce mai ziceti? ca tare mai sunteti scumpe la vorbe. Ati inceput cu toatele serviciul? Eu inca nu am semnat contractul pentru anul viitor, probabil ca o voi face la sfarsitul lui martie, dar sunt hotarata sa mai lucrez un an aici.
Pupici si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Pentru cine mai era interesat de circ...revin luni si cu povestiri !
Ucraineanul Vladimir Shevcenko (58 de ani) e singurul dresor din lume care a reusit sa "puna in scena" un numar unic: dresura de tigri si leoparzi pe cai. ii puteti admira maiestria la spectacolul Galele Circului editia a V-a, care mai poate fi urmarit la Circul Globus din Capitala doar in acest weekend. Vladimir si sotia lui Ludmila prezinta publicului dresuri impresionante, avand drept protagoniste 100 de animale. Spectacolul poate fi vizionat sambata de la 18.30 si duminica de 15.00 si 18.30.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Mamamariana - petrecere frumoasa si abia asteptam poze !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Hai pupici ca am venit si eu la spart de targ!!!

Andreea distractie placuta la circ.

Mihu sa aveti vreme faina si sa va bucurati din plin ca-i familia reunita!Sa ne spui cum a fost la munte !

Mamamariana e o scumpa Emi cu atatea "limbi",deci daca ma gandesc sa te vizitez,te gasesc tot in Thai?!?!?!
Cat despre servici eu il incep pe 21 martie asa ca nu mai e mult!

Oua noi papam 2 pe saptamana,dar NUMAI omleta,nu le vrea altfel.

Va dorim W-E placut si distractie maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43975" target="_blank">Copilasi din Aprilie 2003 (17)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput