Bebelusi de martie-aprilie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi (Ioane si Ioni) si mai ales La multi ani pui mic si drag pentru prima ta aniversare (fie ea si doar onomastica).

La multi ani si puiutilor care azi mai adauga o luna, Darius Gabriel, George Cosmin, Lara Diane, Tudor !!.

Lumi, sanatate multa puiutului, tinem pumnii sa treaca cu bine de operatir

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Buna dimineata!

In primul rand, LA MULTI ANI! pentru Ion si Ioana! Mult noroc si fericire sa aveti! Pupici speciali de la Tiana pentru Malina Ioana si pentru Ioana (fetita lui gabivalceanu)

In al doilea rand, LA MULTI ANI! pentru Darius Gabriel, Lara Diane, Tudor! Si un pupic special pentru finutzul meu, George Cosmin!

Simona, da, eu sunt mamica fericita - numai ca noi deja mergem singurele, am trecut demult de statul in picioare nesustinute . Asta e, am o zvarluga de fetita care le face pe toate repede-repede si care nu sta locului nici macar o clipa! E frumos, e foarte frumos, dar e cumplit de obositor!!

Spiculet, multa sanatate si tinem pumnisorii stransi! Fruntea sus ca totul va fi bine, ai sa vezi!

Eu sunt cam pe fuga - am de lucru la servici, dimineata alerg sa ajung la munca, seara alerg sa ajung la bebe, am senzatia ca o tin numai intr-o alergatura continua! Deja intr-o saptamana ma simt cumplit de obosita si mi-e rau - imi vine intruna sa vomit... Ma intreb daca nu cumva e o manifestare fizica a faptului ca ma simt atat de vinovata ca nu stau acasa cu Tiana...

Sper sa reusesc sa pun ceva poze noi zilele astea, sa vedeti ce mare s-a facut fetita mea!

Gata, ma intorc la munca...

Pupici pufosi

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Soleil

Deja intr-o saptamana ma simt cumplit de obosita si mi-e rau - imi vine intruna sa vomit... Ma intreb daca nu cumva e o manifestare fizica a faptului ca ma simt atat de vinovata ca nu stau acasa cu Tiana...

Album Tiana

Flaviana, si eu dupa ce m-am intors la serviciu (in septembrie) ma simteam rau....iar cateva saptamani mai tarziu am descoperit ca ramasesem din nou .... nu cumva s-o fi luat si la tine ?

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Mikisor, mama, musca-ti limba, ca eu am o cezariana la activ!!!

Da' nu cred, ca m-am protejat

Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salutare,

VEVE sa stii ca Stefan Catalin are 10 dintisori si as vrea sa ne treci si pe noi pe lista datelor de nastere.

Eu: 03.iunie 1968
Sotul meu Victor 13.noiembrie 1972

Apropo, Stefan Catalin a inceput sa faca pasi nesustinut, merge 2-3 pasi si cade, si nu va mai spun ca este tare curios si cu ochii in toate partile. ieri mi-a cazut din pat si imi este frica sa-l mai las nesupravegheat chiar si in patutul lui ca l-am gasit cocotat pe marginea patutului,..... este foarte nazdravan.
Noaptea ma cam chinuie, deoarece vrea titica si n-am ce sa-i faC decat sa-i dau.
Intetionez sa-l alaptez pana la 1 an si dupa aceea gata, ca nu mai pot.

Voi cele care mai alaptati cum va mai simtiti?
Eu pot sa va spun ca sunt foarte obosita si chiauna in fiecare zi la serviciu.

Vreau sa urez si eu IONILOR si IOANELOR, sanatate, fericire, noroc si LA MULTI ANI!
Va pup.

pozici cu Stefan Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Veve, multumim... Multa lume zice ca Mia seamana cu mine, iar Lucas cu Nore (tata). Om vedea... Oricum, eu sper ca Mia n-o sa aiba nasul meu (nu ca ar fi ceva de speriat, dar e departe de a fi micutz - sper ca o sa aiba nasul lui soacra-mea, ca e minuscul!) Eu nu va "stiu" de multa vreme, dar trebuie sa recunosc ca imi lispesti si mie, mai ales cu pozele cu pantofiori

Soleil -FELICITARI! Ce fetita mare ai!!

Iris, felicitari pt atatia dinti!!! Cu alaptatul n-am sfaturi, eu nu mai am lapte de la 6 luni (n-am fost laptareasa buna...) Imi inchipui insa cat de greu ti-e si tie si tuturor celor care alaptati. E f. obositor, imi amintesc si eu. Eu de fapt din primele 2 luni din viata copilasilor nu-mi amintesc altceva decat copii si pompa la tzatza - serios, nu am facut altceva decat i-am alaptat si m-am muls (ca nu goleau bine sanul si ca sa stimulez, cand aveam o pauza scurta, pompam, sa golesc sanul, sa stimulez productia). Seara, dupa baia lor, faceam un dus si iarasi da-i bataie, toata noaptea, toata ziua, pe rand, ca erau si lenesi si mai mult molfaiau. Pe cand eram gata cu unul, se trezea celalalt si tot asa, vreo 2 luni de zile... In fine...(scuze, n-am vrut sa ma vait...)

Fetelor, am citit acum pe www.babycenter.com ca nu e bina sa incaltam copiii in ghetute pana nu incep sa faca primii pasi, ca cica isi dezvolta mai bine bolta din talpa si in general piciorul. Cica dupa ce fac primii pasi singuri, atunci e momentul de incaltari, si atunci fac progrese majore in cateva zile. Eu m-am dus la un magazin micut, super-meserias si scump cu pantofi f. comozi si pe adulti si pt. copii, si tipul de acolo mi-a zis acelasi lucru. Marti cand mergem la control o sa intreb si pediatra. Uitati aici e linkul cu info despre pantofi:

http://www.babycenter.com/refcap/baby/babydevelopment/713.html

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI

Lara
Darius
George
Tudor

Sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti la parinti in continuare multe bucurii, ca si pana acum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani!

Lara

Darius

George

Tudor

baietel Asi(nu stiu numele)

Sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii!

Si La multi ani Ioanelor si Ionilor!( si sotului meu, ca e si Ioan)

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Fetelor avem si noi dintzoc! Ce bucurie pe mine, in sfirsit, cred ca Thea era singura fara dinti de-aici.Veve trece si la noi un iepuras.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

LA MULTI ANI LARA MEA IUBITA!
LA MULTI ANI SI PENTRU DARIUS, GEORGE SI TUDOR!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTE NUMELE IOANA SI ION!

Fetelor dragi, multumim pentru urari! Lara va trimite un pupic dulce-dulce!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput