Bebelusi de martie-aprilie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
SimoV spune:
Codritu, si eu zic sa mergi la medic, sa vezi ce e cu Tudor. Nu cred ca e ceva, poate mai ies ceva dintisori, dar cel mai bine e sa te asiguri. Si Mia are uneori cearcane... Il pupam pe Tudor.
Luminita, sper ca nu sunt probleme de sanatate, si daca sunt, sper ca nu sunt mari. Restul, orice ar fi, trece...
Da, Clau, si eu ma intreb ce-o fi cu tine. Nu ai mai zis nimic nici de cumnata-ta. Toate bune?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
Claudelu spune:
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile adresate mamicutei mele scumpi si dragi!!!
Eu am hotarat sa o iau mai incet si mai rar cu netul, nu pentru ca nu ma simt bine cu voi ci pentru ca starea mea psihica si fizica nu ma lasa...nu ma simt prea bine si m-am satuart sa ma tot plang voua, ca stiu ca si voi aveti problemele voastre si nu sunteti obligate sa ma ascultati daor pe mine cat si cum ma plang...stiu ce veti spune, ca de aia sunteti voi aici ca sa ne ajutam una pe alta, dar asta in limita bunului simt, zic eu!!! Sa nu credeti ca am vreo problema in casa sau in afara casei...nu, pur si simplu, cred, din cauza oboselii, am cedat nervos si tare as avea nevoie de catva timp de odihna...noroc cu mama si cu Clau ca ma inteleg...chiar mi-e ciuda pe mine ca eu nu sunt asa, eu sunt o fire puternica si nu ma las doborata, dar uite acum m-a prins...
Gata, nu ma mai plang, mai bine merg la culcare!!
IONILOR si IOANELOR!!!
si tuturor celor pe care i-am ratat!!!
PS: Simo, Mia si Lucas sunt extraordinari de frumosi!! Acum pricep de ce i-ai tinut ascunsi
Claudia si Raul
Nedda spune:
Alona, Lara se mai trezeste si de cate 3-4 ori pe noapte. Binenteles ca se trezeste sa caute pe tzitzi . Deci, ea doarme cate 12-13 ore dar nu fara intrerupere. Intotdeauna ii dau tzatza si isi continua somnul.
Simo draga, iti zic, nici mie nu-mi vine sa cred cat de bine ma simt dupa gimnastica, chiar daca acum mai am ceva febra musculara. Acum am de gand sa ma duc si la clasele de yoga, sa vad si eu cu ce se mananca, desi mie imi place sa tzopai pe muzica ritmata .
Eu ma duc cu Lara la controlul de 9 luni pe 11 ian. Nu stiu daca o sa i se ia sange.
Codruta, si eu zic ca nu strica sa-l duci pe Tudor la doctor. Si mie mi se pare cateodata ca Lara are cearcane si e palida dar nu in permanenta. (Eu sunt tot asa, mai palida, si n-am nici-o problema de sanatate.)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Simo, multumesc pentru link-ul cu retete. Acum ma duc sa-l studiez putin.
Luminita, sper sa scapi de probleme repede si cu bine, oricare ar fi ele!
Clau, incearca sa dormi mai mult, poate scapi de oboseala.
SimoV spune:
Nedda, cred ca te simti bine. Si eu, cand eram mai tanara () si mergeam ma simteam f. bine. Acum tare m-as duce dar nu am timp nici sa mor...
Clau, sper din suflet sa-ti revii cat mai repede.
Va pupam
spic de grau spune:
Luna asta il voi opera pe David ..are hypospadius
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Claudelu spune:
Lumi, acum am citit subiectul postat de tine si m-am ingrozit...imi amintesc ca acum cateva luni ne-ai mai povestit tu ceva de bola lu' David! OOOooooooff, ma gandesc ce e in sufletul au!! Las ca vezi ce repede va trece totul si va fi bine!!! D-zeu e sus si are grija de ei!!
Claudia si Raul
SimoV spune:
Draga Luminita, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva, dar asa cum a zis si Clau, Dumnezeu va va ajuta si va fi totul bine. Va doresc din suflet curaj si putere sa treceti cu bine peste toate.
Cu drag,
Veve spune:
'Seara,fetele!Un pic bag si io nasu',ca vaz ca nu mai puteti de doru' meu!V-am citit pe sarite si pe fuga!Sunt turbata de oboseala,n-am dormit mai mult de 3-4 ore pe noapte de vreo doua saptamani si nu ma mai tine bibilica la compuneri!Da' voi stiti ca va iubesc,nu tre' sa scriu poezii drept dovada,nu?
Claudica,special pentru tine-am intrat,stii nu?Rezerva-ti,draguta,starile depresive pentru menopauza!De ce zapacesti baietii aia doi frumosi ai tai?Hai,stai pe-aproape si-o sa vezi ce repede trece!..."La multi ani" mamei tale!
Simona,ti-am admirat si eu copilasii!Un echipaj de nota 10,aici incluzandu-va si pe voi,adultii!Dintr-o singura ochire,Mia e leit mami si Luca leit tati!Nici ca se puteau "arunca" mai bine!
Luminita,imi pare rau ca aveti problemute!Tinem pumnii sa se rezolve repede si usurel!
PS Am citit pe diagonala ultimele pagini de la subiectul precedent;daca mi-a scapat vreun dintisor sau ceva de adaugat la listuta,trageti-ma de manecuta,plizzz!
Irina,veve & croko
pozici
Nedda spune:
Veve, iti ducem lipsa! Asa ca negociaza cu Croko cel voinicel sa te lase sa dormi mai mult si...spune-ne ce mai face! Dar Veveritz cel sprintar - sora de Crok - ce mai face?