Bebelusi de martie-aprilie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, asa stiu si eu, ca pantofiori le punem doar cand invata sa mearga. Eu n-am intrebat doctorul inca dar am citit peste tot acelasi lucru.
Eu zic de pe-acum ca Mia e o frumusete si asa o sa fie mereu! O sa rupa multe inimi, ai sa vezi!

Codruta, cred ca mi-a scapat intrebarea ta daca a venit mama. Nu inca! De fapt era vorba de soacra mea si cred ca o sa vina la jumatatea lui ianuarie. Abia astept sa vina!! Azi ii cumparam biletul. O sa ne coste aprox $100 si 40.000 mile (acumulate de noi in zborurile anterioare ca frequent flyer.) E extrem de ieftin dar nici nu e sezon acum!

Alona, felicitari Theei pentru dintzuc!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani tuturor care isi sarbatoresc azi ziua onomastica!!!
La multi ani Darius Gabriel, George Cosmin, Tudor!!!
La multi ani Lara!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nedda, foarte iefrin biletul, asa de mult conteaza punctele pe mile?
Noi inca nu stim daca vom merge acasa ca pe Adi(sotul meu) nu vrea sa il lase sa-si ia concediu ca cica au mult de lucru, dar daca ar fi dupa ei ar trebui sa si dormi acolo.
Flaviana, cum reactioneaza Tiana acum ca nu mai stai cu ea toata ziua? Incep si eu sa ma informez ca si eu voi incepe serviciul. Asistenta de la policlinica a facut ochii cat cepele ca voi lucra timp plin, nu stiu ce i se parea asa de anormal.
Simona, si mie asa mi-a spus asistenta ca nu ii trebuie incaltaminet speciala, sa umble descult, desi maica-mea ma zapaceste sa ii iau ghetute care sa ii tina glezna.
Veve, esti tare daca rezisti de doua saptamani doar cu 3-4 ore de somn. Eu cu toata maraiala si foiceala lui Tudor reusesc totusi sa adun vreo 6-7 asa cu pauze de tzitzi ca eu ii dau sa suga din pozitia sezut. Am incercat si eu sa il pun cu noi in pat ca m-am gandit ca va dormi mai linistit, dar nu tine ca se catara pe noi si nu doarme.
Lumi, pupic la David de la noi.

Mergi la inceput

Codruta, conteaza ceva si punctele astea. Noi le-am adunat fara sa ne propunem neaparat si uite ca acum sunt bune. Le-am folosit de cate ori s-au strans si in anii trecuti si pentru zboruri in Europa si pentru aici.

Mergi la inceput

Irismetal, eu mai alaptez dar dorm de n-am treaba cu fiica-mea. Ii dau tzitzi si ne continuam somnul. Sigur, avantajul meu e ca stau acasa si nu trebuie sa ma trezesc de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, asa de repede se deruleaza evenimentele pe aici, ca ametesc. Nu am intrat de 2 zile (nu am avut net pe motiv de intarziere a platii) si deja ati inceput alt subiect. habar nu am pe unde am postat si eu ultima data, ca sa pot sa citesc ce ati mai scris deatunci.

Vreau si eu (scuze de intarziere ) sa urez sanatate, fericire si sa ne traiasca cu numele multi ani, celor care ieri au avut ziua onomastica. La multi ani!

Mickyyy, tu cum te mai simti cu sarcina? Eu sunt in saptamana a 6-a si nu am nici o treaba cu greturi, ameteli, dureri de sani etc. In ce sapt esti tu?

Si pe restul fetelor as vrea sa va mai intreb cate ceva, dar nu stiu ce; esta tare rau ca nu va cunosc inca; poate ar trebui sa incep prin a va spune eu cate ceva de Stefan, nu?
Pai sa vedem: este un cuminte; doarme de la 21.30 pana dimineata pe la 7-8, fara intrerupere (exceptie fac noptile cand viseaza urat si atunci plange sau suspina si ma duc sa-l alint); doarme singur in patut si in camera; mananca destul de bine (ii place cam tot ce ii dau). Asa. Ma opresc aici cu povestea deoarece vreau sa va intreb cate ceva: Ai vostrii viseaza urat noaptea??? Daca da, cat de des?
Si cum stati cu laptele??? Stefan bea lapte praf (nu mai am lapte de la 8 sapt.) dimineata, iar seara mananca cereale cu lapte. Dar incepe sa faca figuri la lapte. Nu ar mai vrea sa bea decat vreo 100 ml (cat sa-si ogoiasca foamea);cu restul, pana la 200 ml trebuie sa-l pacalesc. Ai vostrii fac figuri la lapte? Nu demult manca cate 270 ml de lapte la masa de dimineata. Acum, va spun ca mai mult de 100 nu vrea, dar ma chinui si ii mai dau 100. Voi aveti probleme cu bautul laptelui???

mariana tache, mamica lui Stefan (20.04.04).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No hai ca mi-am revenit dupa ce am fost aseara la chef de Sf. Ion Nasa noastra e Ioana si am onorat-o cu prezenta, am mers cu pitic cu tot, care a fost super vesel, a dansat de numa numa si pe la 22.00 a cazut ca eroul
Acum mi-am terminat treaba prin casa, ii dau de papa la pitic si apoi afara ca e vreme excelenta, cred ca vine primavara

Alona, felcitari la Thea pentru dintocul mult asteptat!!

Mai oare pe unde umbla cuscra-mea?? Ce o fi cu ea???

Mariana, si Raul plange in somn dar cred ca stiu motivul, aparitia unui alt dinte!!! iar eu cu laptele nu mai am probleme de cand i-am schimbat tetina, nu avea rabdare sa traga din aia speciala pentru lapte si i-am luat una cu gaura putin mai mare, iar acum imi bea cam 700 ml de lapte pe zi...mi se pare cam putin laptele pe care-l bea Stefan al tau!!! Eu stiu ca ar trebui sa bea pe zi minim 500 ml de lapte!!!

Tot am vrut sa va spun, celor din RO (ca celelalte nu cred ca gasesc aceste scutece) ca am luat ultima data pampers si s-a iritat Raul foarte tare de la ele, asa ca am hotarat sa-i schimb scutecele si i-am luat scutece Clever de la Billa...fetelor sunt excelente, mult mai bune ca si Pampers si la pret mult mai mic...o punga de aia mare costa 360.000 lei si nu 600.000-700.000 cat costa Pampersu'...e adevarat ca sunt doar 64 de bucati dar merita!!!!

Mai eu daca tot ne da statu 7,8 mil de lei m-am hotarat sa stau acasa 2 ani, desi daca as merge la servici as lua cam cu 2 mil mai mult, dar prefer sa stau cu Raul acasa, decat sa merg sa-mi mananc nervii cu toti tampiti acolo...asa ca trai pe vatrai pana la 2 ani!!!

Va pup pe esofag!!!

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Ana

Jo-elle

Sa cresteti mari, cuminti, sanatoase si sa va fie viata luminoasa.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele,zilele astea am fost cam la pamint cu moral,asa ma apuca la fiecare inceput de an..o astenie..
Vreau neaparat sa urez LA MULTI ANI scumpicilor si frumosilor pe care am uitat sa-i felicit:
George Cosmin
Lara-Diane
Darius Gabriel
Tudor
Ana
Jo-Elle

Vreau de asemenea sa o pup mult pe Luminitza si sa iti spun ca sint alaturi de tine,ma gindesc mult la operatia lui David si cred ca este tare greu,tinem pumnii si refacere usoara!!!
Sa o pup pe cuscra mea dragutza ,care nu ma uita niciodata
Si sa o pup pe Veve ca o iubesc si nu prea ii arat asta
Pupici multi dragutei de Nedda,care are tot timpul un gind bun pentru noi toate!
Pupam si fetele noastre din Canada,Alona,Pucku si codritu,si le dorim o iarna usoara(am auzit ca e mai frig la voi decit in Suedia)
Si pup si fetele absente,care nu prea ne mai onoreaza cu semnatura de condica(poate ocupate,poate in vacanta???) Ela si Katalina,mirinda,Cipstyle,LaviB
Mamica noastra de gemeni,fireste ca si pentru tine avem un pupic
Fireste ca am uitat lume,dar dupa cum spuneam ,creierul meu este in concediu,mai dureaza..

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI

Joe-Elle
Ana

Sa cresteti mari si sanatoase si cuminti!

Am fost azi la laborator sa le ia sange. Am sperat ca le ia din deget, dar nu a fost asa... le-a luat din mana, ca la oameni mari. Au plans cam ca la un vaccin, deci nu a fost nici pe departe asa traumatizant cum am crezut ca va fi. Asa ca daca va vine si voua randul, sa nu va faceti probleme, ca trec usor scumpii de ei si peste asta.

Mariana, sa stii ca ai un copilas cuminte! Si frumusel foc!!! Am vazut pozele si e tare scump. Referitor la lapte, da, ar fi bine daca ar papa mai mult lapte praf, dar nu-l poti forta, asa ca... Ai mei de ex. nu papa bine cu lingurita, asa ca fiecare copil cu fitzele lui. Poate ar fi bine sa incerci la una din mese, aia de seara poate, sa ii dai mai putin cu lingurita si atunci sa ii fie mai foame imediat inainte de culcare, sa bea mai mult lapte. E doar o sugestie, nu stiu, poate au fetele alte idei mai bune.

Rayuela, si noi va pupam! Si sper sa iti revii cat mai repede din astenie/ melancolie.

Claudelu, ma bucur ca ti-ai revenit. Si bravo pt. hotararea de a sta acasa cu Raul. Cu un drum poate ii faceti si un fratior/ surrioara, ca vad ca e la moda la mamicile de martie/aprilie. Da’ ce, numai mie sa-mi fie asa greu cu doi copii mici? Micky si Mariana sunt pe calea cea buna.

Nedda, eu te intrebam de mama ta, m-am incurcat, acum mi-am amintit ca soacra ta trebuia sa vina, nu mama.

Weekend placut va dorim la toti. La noi e o vreme mizerabila! Ploua si e frig si bate vantul...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput