Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
acris spune:
Buna dragele mele !
Madutza asa este...nu am avut net acasa si mi-ati lipsit tare mult..aveam nevoie de sfaturi, de incurajari...ca tare greu e sa fi singura cu un copil...Si operata (f.dureros)...
Si acum e si mai greu ca am inceput serviciul, dar ce sa-i faci. Acum tati s-a transformat in mami2 si nu mai pot de dragul lui.
Am sa scanez si eu fotografii cu fata mea ca sa o vedeti si voi.
Pt. mamicile care nu mai alapteaza: ce mai dati puiutzilor vostri sa manance????
Va pupic si mai vb, ca azi sunt mai libera la servici.
Cristina & Amalia
Bebe Beca spune:
Dragi mamici,
Ma gandesc ca Rebecutza are un meniu tare sarac. Legume, fructe, carnita. De cateva zile ii dau iaurt si de ieri am inceput si cu branza de vaci. Oua voi le dati sa manance bb-ilor? Si alte feluri de mancare?
Va multumesc pentru urari.
Ioana si Rebeca.
mephala30 spune:
Ioana, nu avem prea multe posibilitati.. Si Iustin la fel mananca:
- supa de legume pasate (doar albitura, fara cartof) cu carnita de pui- de 3 ori pe saptamana
- suc de portocala (una pe zi), cel de mar nu-i prea place
- san (cam din 2 in 2 ore)
Iaurtul nu-i place, nici oul cu legume nu-i place.
Branzica nu i-am dat decat o data si nu a fost incantat. O sa mai incerc zilele astea.
Vezi si tu, ca meniul e destul de saracacios.
De 2 zile i-am cumparat cereale de la Nestle, cu lapte, banane, portocala, ananas si nu mai stiu cu ce...ii dau 3 lingurite pe zi (in sucul de portocala). Ii plac ft. mult.
Deocamdata, asta e! Dar vor creste si vor papa de toate, dragii de ei!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
Irinusha spune:
Maria, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si voios! Sorry de intarziere, ieri n-am avut timp!
La multi ani ptr. toti Ionii, Ionelele, Ioanele! Tot binele din lume!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Irinusha spune:
Buna dulcelelor!!!
Diana, saru'mana de informatie! Mie una mi-a ajutat ca tot imi faceam eu griji ca nu-i bine ca nu ma bag pe putulica baiatului ... eu una, in putinel ori cand i-am tras pielicica, nu am gasit mizerie acolo ... si il spal doar pe "afara". In revista mea am gasit chiar un articol in care spunea ca pana la 3 ani nu trebuie facut nimic si daca e totusi nevoie se rezolva cu o crema cu cortizon. Mai traim si mai vedem ... dar acum stau linistita! :)
Madutzo, m-am uitat si eu la poze ... e frumoasa-frumoasa Anuca-Uca ... nu mai pot de dragul ei. Si de fiecare data cand va vad impreuna ma mir cat de mult iti poate semana! Iar tu esti o mamica frumoasa, nu imi pari deloc grasa. Iar freza e bestiala ... dar, sac! , eu sunt si mai baietoi!
Imi pare rau de Anuca, dar barem acum stiti ce-i lipseste fetei. Insanatosire grabnica ... si nu-ti mai face griji, cand o sa fie fata mare nu o sa mai fie asa bolnaviuta, ai sa vezi! O pupam dulce dulce ca tare-i frumoasa!
Carmen, felicitari ptr. dintisori! Sa-i foloseasca sanatos! :))
Cris, bine ai revenit! Cand eram inca cu burtici si tot asteptam toate sa nastem ne intrebam cum va merge ... ce bine ca acum poti sa ne scri. Poate iti faci timp sa ne spui de nasterea fetitei tale ... si mai multe despre voi acum! Numai bine!
Nally, sa-ti traiasca "barbatii" :) ... si tu pe langa ei sa te bucuri de ei! Petrecere faina!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
monet spune:
dragelor-iubitelor,
la multi ani, puiutilor pentru azi: cosmin si ecaterina! tin minte o vreme cind albinutza era tare activa pe-aici.... unde ne esti, albinutza?
la multi ani ioanelor si ioneilor!! sa traiti!
nally, ce mamica si sotie perfecta esti tu! sa-ti traiasca amindoi baietii!:) pozele lui sebi sint faine de tot!
madutza, se face bine ana, asa-i? ca io tin pumnii. si lia la fel, ca nu m-a lasat azi noapte sa adorm pina pe la 12 (nu stiu ce a avut, dar vroia tot in fund si vorbea singura zor nevoie:)).
vanessa, tu esti in forma super cu legislatia la zi! bravo:). sa fii cuminte pina vine tati de la vilcea. sper ca baietii tai au grija de mami a lor.
maria, imi pare rau de humerusul tau. poate e totusi o prelungeala a aceleiasi probleme si n-are rost sa-ti faci ginduri. sanatate si pupici multi lui alex.
mephala, felicitari pentru dintisorul numartul doi!!! pupici lui iustinel!
bebebeca, nu te necaji, asa-s copiii, mofturosi, pofticiosi, dar dupa cheful lor:). daca ti-ai aduce aminte, pun pariu ca si tu ai fost la fel. cel putin mie asa mi se spune c-am fost
acris, asteptam pozici. vrem sa-ti vedem ingerasa:).
irinusha, chiar, mai, si tu ai freza de baietel, ca si madutza. ce-ar fi sa intru si eu in clica voastra?! cris ce-ar zice?.
fete dragi, sa bat in lemn, lia mea n-a fost bolnava nici o zi din viata ei - in schimb, m-a prins pe mine vreun microb, ca de vreo 2 zile ma doare gitul de parca as avea smirghel inauntru cind inghit, azi-dimineata m-a luat si o durere de cap si-am si inceput sa stranut. am decis sa nu ma duc la servici azi, ci sa stau sa ma tratez cu ceaiuri si supe de pui si grapefruit-uri si sucuri de lamiie - dar pe lia am dus-o la lotti; cel putin pina mai pe dupa-masa sa nu o imbolnavesc si pe ea..... doamne, doamne..... intre timp, emailuri peste emailuri, telefoane la firme unde trebuie cumparat o piesa de echipament pentru laboratorul de la universitate - si eu tre' sa le rezolv pe toate. intre doua stranuturi si trei tuseli. sper sa ma fac bine repede. oi trece si pe medicamente daca trebe, numa' sa scap. noa, ca n-am vrut sa ma lungesc atita.:)
va pup si fiti cuminti. iu-hu, vine weekenduuuuuuuuuuuuuuuu....
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
monet spune:
bine ca va am pe voi la cine sa ma 'pling':) - n-o sa credeti, dar cadoul nostru (facut de noi catre noi:)) a sosit azi: o rama de pat king size de la pottery barn, fain, din lemn masiv ($1400!!!) si au uitat oamenii suruburile.... asa ca tre' sa dau io o fuga la cam 60 km de aici, la firma de delivery ca le au acolo si se uita la ele....of-of-of. io si gitu' meu in pioneza...... va spun ce-am mai facut cind vin acasa - pupituri drastice!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Grate spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!
La multi ani Sebastian Ionut, Nally, sa-ti traiasca feciorul si barbatu'!!!!!
Fetelor din Ro, va urez sa aveti indemnizatie cit mai mare! Sper ca Basescu sa se tina de cuvint prin "Sa traiti bine!" cum sustinea. Noi aici nu luam nimic. Tara capitalista ce vrei?! S-ar putea sa ne scada din taxele anuale pentru ca am nascut in acest an si atit.Bafta!
Carmen, felicitari pentru dintisorul nr.2!!! Tare mi-e drag fiu-tau, e o scumpete de copil.
Madutza, am vazut pozele cu Mos Craciun. Ai o fata foarte scumpa care iti semana perfect iar tu ai mai slabit.Eu sunt de doua ori mai grasa decit tine! Nu exagerez. Da' sa nu va uitati la poze ca acolo sunt luata mai mult din profil la fierbintele rugaminti catre sot .
Mey fetelor-frumoaselor, ce faceti voi de slabiti ca eu tot cit un poloboc de mare si grasa sunt.
Monet, hai ca-ti dau un leac natural babesc da foarte bun, doar ca nu se impaca cu driving-ul :1lg.miere+ 1lamaie stoarsa+ 50gr.vodca. Toate amestecate si repetata procedura de trei ori pe zi. In trei zile nu mai ai durere nici de git nici de cap. Ah, uitasem , si intareste sistemul imunitar.
Insanatosire grabnica!
Lasa ca stim noi ca esti tare , cui crezi ca-i seamana Liuca !
Fetelor, cele care alapteaza, cum se comporta bebeii vostri dupa ce beti cafea? Eu am baut prima data in 16 luni cafea , inainte eram mare consumatoare, dar mi-e teama sa nu se agite prea tare copilasul. In afara de ce scrie in carti, voi ce-ati observat neobisnuit ?
Va pupacesc pe toate si pe toti bebelusii!
Bun venit mamicilor noi si celor care ne-au regasit!Sa va traiasca pruncii si sa nu uitati de noi!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
mephala30 spune:
Grate, eu beau o cescuta mica de cafea in fiecare dimineata (si asta cam de cand era Iustin de 3 luni) si, zic eu, nu e deloc agitat. Nici activ mai mult decat este.
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Ca tot veni vorba de greutate, voi ce faceti? Eu am pus 35 de kg in sarcina. Am dat jos doar 15. Stagnez la 70kg de vreo 6 luni si nu vor sa plece. Am inteles ca ar mai fi o sansa dupa ce terminam alaptarea. Am incercat si un oarecare regim. Degeaba. Acum m-am mai linistit, dar am trecut prin niste drame...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca