Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetelor! Mey da spor la scris mai aveti!
Si io pe la ore din astea mai apuc pe la pc! Chiauna rau de tot!

La multi ani srabatoritilor!!!!

Azi am avut mosafiri si maine la fel! Doar am doi Ioani in casa manca-i-ar mama pe ei! Le-am facut pregatire mai am de finisat tortul si un dus rapid si ma bag si io in pat 2-3 ore pana o vrea mandrul meu sa ma lase!Cu ocazia asta vreau sa fiu prima care le ureaza

La multi ani celor cu numele de Ion Ionut Ionela Ioana si toate numele derivate din Ion!!!

Sa-mi traiaesti pui scump!!!! Sa-mi traiesti sotior iubit si drag!!! Va iubesc enorm!!!!

Va pup dulce!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Sebastian Ionut!Nally,sa-ti traiasca si sotul!
La multi ani Cosmin Alexandru,Ecaterina Lavinia!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vanessa, ia citeste aici: COMUNICATE CNPAS

06 Ianuarie 2005

În prezent, din Bugetul asigurărilor sociale de stat se plătesc indemnizații pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani, iar în cazul copilului cu handicap până la împlinirea vârstei de 3 ani, indemnizații care se acordă numai persoanelor asigurate în sistemul public de pensii.

Pentru aceste categorii de drepturi, stabilite în cursul anului 2004 sau care urmează a fi stabilite în cursul anului 2005, cuantumul brut lunar al acestei indemnizații este de 7.830.000 lei, reprezentând 85% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2005.
În Programul de Guvernare este prevăzută introducerea unor noi tipuri de prestații în scopul sporirii natalității și prevenirii abandonului de copii. Pentru aceasta urmează să fie elaborat cadrul legislativ în vederea acordării – din bugetul de stat – a următoarele tipuri de prestații:

- indemnizații lunare pentru creșterea copiilor până la 2, respectiv 3 ani, acordate femeilor neasigurate în sistemul public de pensii (care nu contribuie la sistem);

- indemnizații lunare pentru creșterea copilului până la 2, respectiv 3 ani, acordate persoanelor asigurate în sistemul public care își reiau activitatea în acest interval de timp.
După elaborarea cadrului legislativ, sumele necesare urmează a fi prevăzute în buget.

Ce spui?

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

La multi ani, sarbatoritilor de azi si celor care poarta numele Sfantului Ioan.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
Mai fetelor pina la urma cum e cu indemnizatia asta? Primim si noi sau nu ca nu mai inteleg.

MIHA SI DRAGOS(1.05.04)

http://community.webshots.com/user/miha04badea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna fetele-cochetele
Va multumesc din suflet pentru urarule pe cae i le-ati transmis lui Alex. Alex va pupa dulce pe toate drept rasplata ca v-ati amintit de cele 8 lunisoare ale lui (of-of ce baiat mare am)
Ieri a fost ziua nasei lui Alex si am fost ocupati sa ne ducem pe capul ei si de asta n-am mai ajuns sa intru si pe DC , dar promit sa recuperez azi
intai sa-mi spun eu oful: ma doare de vreo saptamana un umar ca abia pot sa-l misc. Initial am crezut ca e de la umezeala de afara (are el, umarul asta, o problema cu vremea si de cate ori ploua sau e ceata ma/se supara). Dar intre timp s-a facut frumos (ieri a fost chiar foarte frumos - unde o fi disparul "gerul bobotezei"???) si el nimic tot au si au. M-am tot dat cu fastum (de obicei ma lasa) dar nu e nici o schimbare. E musai sa ma duc la medic??? Care o fi problema?

revin cu un mesaj mai lung in care sa raspund la ce ati scris voi.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100

Mergi la inceput

Dragele mele, toata noaptea Iustin s-a foit, s-a smiorcait; de dimineata nu-i mai intru in voie decat daca-l tin in brate.
Ma uit in gurita sa vad cum e dintisorul si .......i-a spart si al doilea, tot jos.
Acum are 2 dintisori. Sunt topita dupa el!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Domnisoara mea este tare mofturoasa. Nu stiu cum sa o conving sa manance mai bine. Accepta mai usor iaurtul cu piure de fructe, insa legume si carne nu vrea deloc. Ieri i-am facut branza, dar nici nu se uita la ea....

Sanatate Mariucai!

Ioana si Rebeca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi: Sebastian Ionut, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia!

La multi ani Ioana! (Bebe Beca) ci Ioana (Ioana C)!

Carmen felicitari pentru dintosul mic!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Carmen, felicitari pentru dintisor!!!

La multi ani Alex! (scuze pt. inatrziere)

La multi ani Ionutii si Ioanele de azi: Sebastian Ionut, Codrin Ionut, Ioana a Catushei, Ioana (Bebebeca)!

La multi ani Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia!!!

Multumim pentru aprecieri pt. poze.

Vanessa, tu te pricepi mai bine la legi. Eu ma gandeam ca oricum se va mari indemnizatia, logic, avand in vedere ca e un procent din salariu mediu pe economie. Salariu mediu pe economie va fi altul din 2005. Logic ar fi sa creasca, nu stiu daca va ajunge ca la 7.800.000lei. O sa vedem...Asta e parerea mea (las-o ma ca merge asa ).

Maria, incearca cu Diclac gel. Mie imi trece destul de repede.

Nally, distractie placuta azi! Poate nu o sa muncesti prea mult totusi .

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput